Öyle şey yapmasını niye kötü buluyorsun ? Şu 396'lı bölümleri yani Ohara Fb'sini izle bi.Saul öyle şey yapmaz ama Robin'in anasından öyle bir şey bekliyorum. Hatta Dragon ile aşk yaşamış bile olabilir. Dragon az şey değilmiş.:/

Öyle şey yapmasını niye kötü buluyorsun ? Şu 396'lı bölümleri yani Ohara Fb'sini izle bi.Saul öyle şey yapmaz ama Robin'in anasından öyle bir şey bekliyorum. Hatta Dragon ile aşk yaşamış bile olabilir. Dragon az şey değilmiş.:/
Ben Robin'nin anasına laf etmiyorum ki, Dragon'a laf ediyorum. Önce Olivya ile sonra ise kızı ile aşk yaşamış gibi bir algı oluştu, tabi varsayım bu.:/Öyle şey yapmasını niye kötü buluyorsun ? Şu 396'lı bölümleri yani Ohara Fb'sini izle bi.Hükümetin ne kadar pislik olduğunu unutmuşum.
![]()
Aşkın gözü kördür. Hem Robin abayı yakmıştır Dragon'a.Ben Robin'nin anasına laf etmiyorum ki, Dragon'a laf ediyorum. Önce Olivya ile sonra ise kızı ile aşk yaşamış gibi bir algı oluştu, tabi varsayım bu.:/
Bunu dedin ya "Emdi yürek yırtılur".Aşkın gözü kördür. Hem Robin abayı yakmıştır Dragon'a.
Not: Avatar iyiymiş.
Yahu Dragon'un öyle bir düşüncede olduğunu sanmıyorum. Bırakın böyle düşünmeyi.:SBen Robin'nin anasına laf etmiyorum ki, Dragon'a laf ediyorum. Önce Olivya ile sonra ise kızı ile aşk yaşamış gibi bir algı oluştu, tabi varsayım bu.:/
Teşekkürler, Robin & Dragon olayı fazla gizemli kaldı, her şey olabilir.Aşkın gözü kördür. Hem Robin abayı yakmıştır Dragon'a.
Not: Avatar iyiymiş.
Ortancı kişiler farklı olur genelde, Garp ve Luffy aynı ama bak. Tehlikeli fikirler bunlar bu yüzden şimdilik fazla irdelemeyeceğim.:/Yahu Dragon'un öyle bir düşüncede olduğunu sanmıyorum. Bırakın böyle düşünmeyi.:S
Devrimciler,4 yonkou,Supernovalar(görmediklerimiz),Wevil,Mihawk,Sanjinin geçmişi.Saul, Olyva'nın Dragon ile ilgisi olduğunu düşünmeye başladım. Bakalım ne zaman çıkacak karşımıza.![]()
Yok zaten beklemiyorum öyle bir şey ama olursa ancak Robin tarafından beklediğimi söyledim.Bunu dedin ya "Emdi yürek yırtılur".Yapmayın yahu Robin'den bahsediyoruz. Düşünmesi bile kötü bir kere Dragon'un başı bağlı nasıl aklınızdan geçiriyorsunuz böyle iğrenç mi iğrenç, tiskinç mi tiskinç fikirler.
Not: Senin zevkin işte bu kadar. :/
Yok Robin akıllı kızdır yapmaz öyle şeyler.Yok zaten beklemiyorum öyle bir şey ama olursa ancak Robin tarafından beklediğimi söyledim.![]()
Luffy'nin anası hayatta zaten, Dragon reyiz devrim işini bitirdiğinde helalinin yanına dönecektir. :/Yok Robin akıllı kızdır yapmaz öyle şeyler.Umarım yapmaz lan.
![]()