Ben ilk ussopp u görmüştüm arkadaş izlerken. Tipi o kadar itici gelmişti ki izlemeyeyim demiştim 2-3 yıl sonra ordan burdan güzel spoiler yiyince başlayayım dedim. Anime olmasa mangaya başlayan çok olmaz bence deYahu orasını bende biliyorum ama yeni yavrucaklar bu animeyi tv de görmezlerse nasıl başlayacaklar? Küçük alttan gelen jenerasyonuda düşünmek lazım. Ben arkadaşıma MF den sahne izleterek başlatmıştım. Ace spoilerini vermedim ama. Ha deyince kimse mangadan başlamıyor.
İşte beni anlayan birisi sonunda çıktı. Çok yaşa Toei değil mi ama.Ben ilk ussopp u görmüştüm arkadaş izlerken. Tipi o kadar itici gelmişti ki izlemeyeyim demiştim 2-3 yıl sonra ordan burdan güzel spoiler yiyince başlayayım dedim. Anime olmasa mangaya başlayan çok olmaz bence de
Zoro kaptanına denk bir kılıç ustası.
Ben Dressrosaya kadar sadece anime izledim ki oraya kadar başarılı geldi anime bana kalırsa. Ama mangaya yetişince uzadıkça uzattılar bölümleri o yüzden 5-6 bölüm biriktirip öyle izliyorum. Umarım eski haline dönerİşte beni anlayan birisi sonunda çıktı. Çok yaşa Toei değil mi ama.
Güncele gelene kadar dikkat etmemişsindir.Ben Dressrosaya kadar sadece anime izledim ki oraya kadar başarılı geldi anime bana kalırsa. Ama mangaya yetişince uzadıkça uzattılar bölümleri o yüzden 5-6 bölüm biriktirip öyle izliyorum. Umarım eski haline döner
O da olabilir tabi ya da serinin geneli olayı lastik gibi sündürüldüğü için de olabilir hem mangaka hem anime yapımcıları tarafındanGüncele gelene kadar dikkat etmemişsindir.
Saul öyle şey yapmaz ama Robin'in anasından öyle bir şey bekliyorum. Hatta Dragon ile aşk yaşamış bile olabilir. Dragon az şey değilmiş.:/Saul, Olyva'nın Dragon ile ilgisi olduğunu düşünmeye başladım. Bakalım ne zaman çıkacak karşımıza.