Öyle bir vs konusu yok. Sanji- Vergo, Smoker, H. Marco falan var.Bulursan link atsana.
Öyle bir vs konusu yok. Sanji- Vergo, Smoker, H. Marco falan var.Bulursan link atsana.
Reyize her şey yakışır . Ray-san en azından kılıç ustalarından nasıl korunacağını öğretmiştir Luffy-sama'ya
Tespit gibi tespitCC diyenler Bellamy gelsin deyince olmaz diyordu.Caesar daha şerefsiz sayılır Bütün olay güç dimi sizin için
Ben ikisi de gelmesin gereksizler diyorum hep. Genelleme yapmasaydın iyiydi, ikisini de ısrarla istemeyenler de var ama CCnin Bellamyden daha kötü olduğunu pek sanmıyorum aynılar işte.CC diyenler Bellamy gelsin deyince olmaz diyordu.Caesar daha şerefsiz sayılır Bütün olay güç dimi sizin için
Reis yetenekli adam yanlışlıkla tayfanın en iyi kılıç ustası olmuştur.Reyize her şey yakışır . Ray-san en azından kılıç ustalarından nasıl korunacağını öğretmiştir Luffy-sama'ya
Senin için ne? :/CC diyenler Bellamy gelsin deyince olmaz diyordu.Caesar daha şerefsiz sayılır Bütün olay güç dimi sizin için
Ben tayfadaki herkesin ortak geçmişini baz aliyorum.Hepsi acı çekmiş korsan tanımına uymayan insanlar.Gelecek kişi de aynen bu sekilde olacaktır.Bu çizgi bozulmaz yani.Tayfaya yakın gördüğüm geçmişinde büyük bi travma sezdiğim tek kişi şu anlık BonneySenin için ne? :/
Konusu olmaması ile alakası yok, açıklayacak delil yok elinde. Sende biliyorsun ki Yonkou > Dragon.Sus sus deme öyle. >.>
@Kaidou hiç konusu değil, uzun uzun açıklamaya gerek duymadım. Kısaca, kafan güzelmiş. :/
1. adamların kapışmasına bakıyoruz. Tek taraflı bir vs. En son Burgess ''ühü ühü bana doktor getirin acılarıma zor dayanıyorum'' diyordu. Senin elinde ne kanıt var?Konusu olmaması ile alakası yok, açıklayacak delil yok elinde. Sende biliyorsun ki Yonkou > Dragon.