ben orayı kaçırdım galiba x drake niye kaptan değil?Killer de var. Ek olarak X-Drake te artık kaptan değil.
ben orayı kaçırdım galiba x drake niye kaptan değil?Killer de var. Ek olarak X-Drake te artık kaptan değil.
Dof fujiyi alır diyosun yani Dof 1 amiral etmezzzzbelki Fuji ile beraber dalıp alma şansları olabilir.
Kaido` nun alt tayfalarından birisi olmuş.ben orayı kaçırdım galiba x drake niye kaptan değil?
aslında pek sayılmaz manga 793 te gazete okurken birileri onun yanında kaiodayo bağırıyordu ama bu onun altı olmuştur dememiz için yeterlimiKaido` nun alt tayfalarından biriai olmuş.
Tabi ki sanji.Anime sitesinde adi karakterler konusuna bakarken aklıma geldi gece gece.Opde iyi,kötü,çirkin filmindeki karakterlerin karşılığı kimler olurdu sizce ?
Bana göre
Kötü = Akainu
Çirkin = Teach
olurdu.İkisi de bu rollere cuk oturuyor. Ama iyiye yani sarışına karar veremedim.
Aokiji iyi, Akainu kötü, Kizaru çirkin.Anime sitesinde adi karakterler konusuna bakarken aklıma geldi gece gece.Opde iyi,kötü,çirkin filmindeki karakterlerin karşılığı kimler olurdu sizce ?
Bana göre
Kötü = Akainu
Çirkin = Teach
olurdu.İkisi de bu rollere cuk oturuyor. Ama iyiye yani sarışına karar veremedim.
Çirkin tam Teach ya başkası olamaz.O çıkarcılık,hinlik ve arkadan vurmalar falan.Komik tarafları da var.Haydutun alasının korsan versiyonu işte.Aokiji iyi, Akainu kötü, Kizaru çirkin.
Çirkinin şu olayı efsanedir.Çirkin tam Teach ya başkası olamaz.O çıkarcılık,hinlik ve arkadan vurmalar falan.Komik tarafları da var.Haydutun alasının korsan versiyonu işte.