Dinazorlar bu çağda yaşıyorlar mı gerçekten bilmiyorum bi link atarmısın ? Yoksa ben mi yanlış anladım dediğini ?X Drake'in meyvesi antik türden. Ancak dinozorlar bu çağda bile yaşıyorlar. Eski zaman yaratıkları olduklarından böyle deniliyorsa, o halde olası bir ejderha meyvesi mitolojik değil, antik olacaktır. Zira bu canlılar da eskiden o dünyada yaşamış, hala yaşıyor bile olabilirler üstelik. Gördüğümüz kadarıyla doğal ortamındaki bir ejderhanın da, büyülü güçleri falan yok. Çıkacak ejderha meyvesi mitlerdeki gibi değişik güçlere sahip olanlar referans alınarak hazırlanmadıysa, meyve antik türden olmalıdır.
Yani One Piece Evreni'ni kastediyorDinazorlar bu çağda yaşıyorlar mı gerçekten bilmiyorum bi link atarmısın ? Yoksa ben mi yanlış anladım dediğini ?
Küçük Bahçe'de vardı, unuttun mu?Dinazorlar bu çağda yaşıyorlar mı gerçekten bilmiyorum bi link atarmısın ? Yoksa ben mi yanlış anladım dediğini ?
Aynen varlar.Küçük Bahçe'de vardı, unuttun mu?
Aynen doğru şimdi hatırladım saol.UnutmuşumKüçük Bahçe'de vardı, unuttun mu?
Yeni düştü jeton biliyon muYani One Piece Evreni'ni kastediyor
Yetenek olarak hangisi daha iyi diyorum ama aralarında bir fark göremiyorum öyle. Hepsi çok iyi. Zoro ve Sanji bir adım önde yine de bendeAdamlar efsane yahu Jack'ı nasıl biri seslendirecek acaba