Zoro'yu abartanlar çok olabilir ama sen de Law Dof ile amirali tuttu derken abartmışsın.Gördük ki orada tutmayı bırak Law'ı yere gömmüşlerdi.Sonra hikaye anlatırken Law kaçtı meyvesi sayesinde.Eğer öldürmek isteselerdi çoktan ölmüştü.Yahu bu mantığı eleştiriyorum işte ben. Kimden çizik alacak la. Monetten mi Hyozudan mı? Law kolayca Smoker'ı yendi, kalbi aldığı anda Vergoyu yendi. Olay burada çizik almamak değil. Kim kimle dövüştü? Kimin yendiği adamlar daha kaliteli? Lawunkiler. İşte olay bu. Zoro bir Pica ile Monet ile bu kadar abartılırken Lawun yendiklerini de yense neler söylenir hayal edebilior musun sen? Ve daha önemlisi:
1-Zoro, Issho+Dofu tutamaz. Ama Law tuttu, ayarı yedi yetmedi Dof ile iki kez vs attı. Trebolü de götüreceki az daha. Amiral+Dof ile cebelleşip üstüne iki kez Dof ile kapışıp hayatta kalmayı senin aklın kesiyor mu la. Herifin meyvesi de ekstradan enerji yiyor bir de. Yetmedi Trebolu yattığı yerden rezil etti. Abi bak bir hayal et ya. Wohooo Zoro Issho+Dofu tuttu Sanji ise salt Dofa paket oldu hemen. Yetmedi Zoro iki kez Dof ile vs attı auwww. O da yetmedi yattığı yerden Trebolu maymun etti wohooo Zoro uçmuş Sanjiyi cebinden çıkarır, Lufy ile eşitler falan
Cidden bunlar söylenmez diyorsan forumu iyi takip edememissin. Bana kalırsa sen de derdin Zoro>Law Zoro =Luffy, Dof vs.
Öte yandan anlatmaktan bıktım. Hız, doruki, haki vs kategorilere ayırıp incelersen Zoro Law kadar dayanıklı olabilir, ondan hızlı olabilir, onun kadar hakisi olabilir vs. Ama kardeşim adamda meyve var. Tek kesişte bitiriyor. Law vssinde b.haki en ön planda olan şeydir.
Zoronun onun kadar b.hakisi olması yetmez, ondan korunacak kadar b.hakisi olmalı. Peki var mı? Bunu söylemesi gereken sensin. Benim gördüğüm yok. Hız yok Lawda ama gerek yok çünkü değişim ile tp yapıyor resmen. Rakibinin dayanıklığının önemi yok Law karşısında çünkü bölüyor adam ve dayanıklı olman bölünmeni engellemiyor. B.haki engelliyor sadece. Ve de darbe almaman.
Anlatabiliyor muyum? Yoksa ayrı ayrı ele alırsan Vergo da denk çıkabilir Lawa. Dayanıklılığı o kadar olabilir, daha hızlı, b.hakisi muhtemelen Lawdan iyi vs. Ama işte bir meyve Lawu ileri atar. Keser bitirir. Zoro bu adamın dengi değil.
Ve gene söylüyorum. Bakış açısı farkı var. Lawun yaptıklarını Zorodan görsek yapılacak yorumları hayal edemiyorum. Ama yapan Law olduğu için Luffye bile denk görülmüyor... Ha şunu da belirteyim tayfa üyelerine karşı pozitif bir bakış açısı var genel olarak ama en çok Zoro'ya bunu belirteyim. Bence böyle şeyler olmamalı.
Köprüde Dof ile kapıştığında da pert oldu ama yine öldürmedi.Omzuna alıp gitti.
3.kapışmasında da Law yine pert oldu.Meyvesi sayesinde yert değiştirerek kaçtı.
Bu adam bu adada görülen 3 Dof vs'sinde 2'sinde kurgudan öldürülmedi,1'inde de meyvesi ve zekası sayesinde kaçtı.
Trebol olayı ise 2'si de Trebol'ün dikkatsizliğinden.
1.sinde Dof da darbe yedi Trebol de.Düşünemediler çünkü.
2.sinde de Trebol uzaktan atmak varken o ateşi yanına kadar sokuldu.Hem de roomu açtığını bilmesine rağmen.Eğer sağlıklı olsaydı gardını düşürmez o kadar kolay yenilmezdi.Sadece biraz daha uzardı vs ama o kadar kolay bitmezdi.
Bence de Law şu an Zoro'dan güçlüdür.Hatta şu anki görüntüsüyle Luffy'nin de önünde ama sen çok taraflı bakmışsın.