Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Roronoa Zoro

Kanıtlarla konuşuyoruz. Zoro'nun yaptıkları Law'unkinin yanında hiç. Buna rağmen Law,Dof diyenler var. Ki bu gene iyi. Pica'yı yenmeden önce de dendi bunlar. Sebep de süper: Zoro 100 bölümdür çizik almiyi wohoooo. Gerçekçi olalım arkadaş bunun nefretle alakası yok. 1 ile bu kadar abartılan 4-5 ile god yapılır. Bak ne diyorum amiral denmese bile Dof denir. Law da insanlar objektif olabiliyor, Allah yapmıyorlar adamı. Ama şu forumu çok değil birkaç ay okuyan adam bilir ki Zoro en fazla yüceltilen adamdır.
Yahu adam çizik almamış, senin Law'ın yaptıkları dediğin sırada Law'ın kolu koptu, parmağını zar zor hareket ettirecek hali kaldı.
Zoro'yu yerebilecek hiçbir şey görmedik seride şu ana kadar, hiçbir şey. Adam resmen kombo üstüne kombo çekiyor. Bırak da yüceltilsin. Luffy'den şamarı yemiş Çincao "bu adam nasıl Luffy'nin altında olur" diyor.
Hadi sen de bana Zoro neden Law'ın dengi olamaz, hadi kanıtın varsa buyur.

Yahu adam çizik almamış, senin Law'ın yaptıkları dediğin sırada Law'ın kolu koptu, parmağını zar zor hareket ettirecek hali kaldı.
Zoro'yu yerebilecek hiçbir şey görmedik seride şu ana kadar, hiçbir şey. Adam resmen kombo üstüne kombo çekiyor. Bırak da yüceltilsin. Luffy'den şamarı yemiş Çincao "bu adam nasıl Luffy'nin altında olur" diyor.
Law Luffy'nin yanında çizildi.:oleyo2:

Zoro hayvan gibi dayanıklı falan ama Gamma Knife yese ne olurdu acaba? Belki kendini tedavi ediyor ama Dof gibi dikilir miydi ayağa?

Roronoa Zoro

Tartışmaya bak: Brook adammıdır? iyice beyaz futbola çevirmişsiniz. Bende bu trollüğe dahil olarak diyorumki. Brooku tanırım Pırıl Pırıl çocuktur kendisi.

Luffy Law'ın Gamma Knife saldırısı yese bence Luffy'e pek belki de hiç birşey olmaz. Saldırı elektriksel bir saldırı gibi duruyor öyleyse zaten hiç birşey olmaz. Farklıysa eğer organları patlamaz ki zaten elastik bir bedene sahip hafif bir hasar alır. Sizce ne olur?

Yahu bu mantığı eleştiriyorum işte ben. Kimden çizik alacak la. Monetten mi Hyozudan mı? Law kolayca Smoker'ı yendi, kalbi aldığı anda Vergoyu yendi. Olay burada çizik almamak değil. Kim kimle dövüştü? Kimin yendiği adamlar daha kaliteli? Lawunkiler. İşte olay bu. Zoro bir Pica ile Monet ile bu kadar abartılırken Lawun yendiklerini de yense neler söylenir hayal edebilior musun sen? Ve daha önemlisi:

1-Zoro, Issho+Dofu tutamaz. Ama Law tuttu, ayarı yedi yetmedi Dof ile iki kez vs attı. Trebolü de götüreceki az daha. Amiral+Dof ile cebelleşip üstüne iki kez Dof ile kapışıp hayatta kalmayı senin aklın kesiyor mu la. Herifin meyvesi de ekstradan enerji yiyor bir de. Yetmedi Trebolu yattığı yerden rezil etti. Abi bak bir hayal et ya. Wohooo Zoro Issho+Dofu tuttu Sanji ise salt Dofa paket oldu hemen. Yetmedi Zoro iki kez Dof ile vs attı auwww. O da yetmedi yattığı yerden Trebolu maymun etti wohooo Zoro uçmuş Sanjiyi cebinden çıkarır, Lufy ile eşitler falan
Cidden bunlar söylenmez diyorsan forumu iyi takip edememissin. Bana kalırsa sen de derdin Zoro>Law Zoro =Luffy, Dof vs.

Öte yandan anlatmaktan bıktım. Hız, doruki, haki vs kategorilere ayırıp incelersen Zoro Law kadar dayanıklı olabilir, ondan hızlı olabilir, onun kadar hakisi olabilir vs. Ama kardeşim adamda meyve var. Tek kesişte bitiriyor. Law vssinde b.haki en ön planda olan şeydir.

Zoronun onun kadar b.hakisi olması yetmez, ondan korunacak kadar b.hakisi olmalı. Peki var mı? Bunu söylemesi gereken sensin. Benim gördüğüm yok. Hız yok Lawda ama gerek yok çünkü değişim ile tp yapıyor resmen. Rakibinin dayanıklığının önemi yok Law karşısında çünkü bölüyor adam ve dayanıklı olman bölünmeni engellemiyor. B.haki engelliyor sadece. Ve de darbe almaman.

Anlatabiliyor muyum? Yoksa ayrı ayrı ele alırsan Vergo da denk çıkabilir Lawa. Dayanıklılığı o kadar olabilir, daha hızlı, b.hakisi muhtemelen Lawdan iyi vs. Ama işte bir meyve Lawu ileri atar. Keser bitirir. Zoro bu adamın dengi değil.

Ve gene söylüyorum. Bakış açısı farkı var. Lawun yaptıklarını Zorodan görsek yapılacak yorumları hayal edemiyorum. Ama yapan Law olduğu için Luffye bile denk görülmüyor... Ha şunu da belirteyim tayfa üyelerine karşı pozitif bir bakış açısı var genel olarak ama en çok Zoro'ya bunu belirteyim. Bence böyle şeyler olmamalı.

Valla gösterilenlere bakarsak Luffy bile Law'dan geri kalmış gibi duruyor ki bu durumda Zoro'yu karşılaştırmam bile.

@Phoenix
Yazıya bakan Law'ı adam zanneder,birde hakikate bakalım Dof'a karşı yaptığı tek şey sağlam dalavereli ataklar.Meyvesi zaten kaçması için avantaj sağlıyor,amiral ve Dof'u oyalıyor mu yoksa kaçıyor mu?Aslında herşey belli de sen gözlerini kapamışsın,Zoro Smoker'a yarım,Vergo'ya tek atar adam b.hakide ustalaşmış,Mihawk ile olan eğitime dikkat etseydin anlardın.

@Rob Lucci
Yıldızlarla bu işi ölçüyorsak,Usopp 5,Riku 3 al birde böyle bak.

@Phoenix
Yazıya bakan Law'ı adam zanneder,birde hakikate bakalım Dof'a karşı yaptığı tek şey sağlam dalavereli ataklar.Meyvesi zaten kaçması için avantaj sağlıyor,amiral ve Dof'u oyalıyor mu yoksa kaçıyor mu?Aslında herşey belli de sen gözlerini kapamışsın,Zoro Smoker'a yarım,Vergo'ya tek atar adam b.hakide ustalaşmış,Mihawk ile olan eğitime dikkat etseydin anlardın.

@Rob Lucci
Yıldızlarla bu işi ölçüyorsak,Usopp 5,Riku 3 al birde böyle bak.
:)

Amiral+Dofu nasıl oyalamasını bekliyorsun? Saldırı mı yapsın? Zoro kaçarak da tutamaz çünķü kaçamaz. Anında pert ederler. Onlardan ayar yeyip üste Dof ile iki kez vs atamaz. Kolu kopmuş haliyle Trebolu rezil edemez. Ee meyve ile yaptı? Ha işte Lawun farkı meyvesi
Amirallerin de öyle. Akainuda akla gelen ilk sey ne? Magma. Vurdu mu deler. Law da vurdu mu böler.

Öte yandan Dof ipleri ile Lawun kesişinden korunuyor, Zoro neresi ile korunacak? Bi git lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık