Sadece Fujitora ciddi olarak dalsa Law'ın 10 dakika dayanacağını sanmam@kenpachi
Hacı her şeyleriyle dalmıyorlar, dalmasınlar da zaten gerek yok dedim ben Sadece hiç iplememe durumu yok. O şaşırma da salt meyveden değil. Dövmüşler bir de adamı çünkü. Yüzünden kan akıyor dikkat edersen. Hırpalamışlar bariz şekilde. Genel manada güçten bahsediyor. Hani biz de şaşırıyoruz ya Law nasıl yapıyor diye o hesap. Biz salt meyvesi enerji yiyor hala nasıl devam ediyor diye şaşırmıyoruz, yediği dayağa rağmen dövüşmesine daha çok şaşırıyoruz.
Luffy bence oyalar. g2 hızı çok iyi. Saldırı yapmaz savunmada kalırsa oyalar. Hatta arada fırsat yakalayıp 1-2 geçirebilir bile. Gerçi o böyle yapmaz bodoslama dalar
Hacı bu seride aptallıklar hep var. Özellikle düşmanlarda. Hep bir küçümseme içindeler. Bu da onlara pahalıya patlıyor. Hoş değil. Ben de istemem böyle olsun ama böyle kurguluyor adam.
Dof gücünde değil aynen. Sebep de çok basit meyve. Dof'un ipler bölünmüyor. İp+haki midir salt ipin sertliği yetiyor mu bilmiyorum ama korunuyor adam. Ama işte o Dof. Herkeste öyle ip yok ki korunsun. Luffy'nin korunması için koka yapması lazım. O koka da Bellamy'e dayanmıyor hacı daha. Law'a nere dayansın. Zoro da aynı şekil. Kılıcı ile korunur sananlar oluyor arada ama adam kılıçmış, topmuş, tüfekmiş, dağmış, evmiş, barkmış tınlamıyor Zoro b.hakiyi salacak Law'un bölemeyeceği seviye, korunacak. Var mıdır o b.haki hiç sanmam.
Valla bende bir fantezi var. Bilmem katılır mısınız? Akainu kırmızı köpek. Kizaru sarı maymun. Green Bull yeşil boğa.
Luffy g2 yapınca kırmızı oluyor animede. Gerçi biraz pembemsi ama Sanji ateşler yani sarılar içinde. Zoro malum üstü bile yeşil. Bu zorlama mıdır? Yoksa mangaka bu tarz şeyleri düşünüyor mudur? Baktığında Fuji'yi rakip görenler var Zoro'ya ama adam WG'yi pek benimsemiş birisi değil. Taraf değiştirmesi işten bile olmayacak birisi. Geriye kalanlar ise saydığım 3 amiral. Bakalım.
Luffy salağın önde gideni.O yüzden pek fazla etkinlik gösteremez karşılarında.En küçük bir açığında mıhlarlar yere Luffy'i.
Ben Law'ın Zoro'yu o kadar kolay alabileceğini sanmam.Kılıcıyla da durdurabilir normal kesişlerini yine de kaybeder orası ayrı.
Ben Sanji'nin amiraller ile eşit güçte olacağını sanmıyorum.Kapışabilir ama o güce erişmesi bana imkansız gibi geliyor nedense.
FUjitora ile Sabo konuşmasından bir şeyler çıkacak zaten.Fujitora sırf her şeyi Wg yaptı dedirtmemek için Dof'a dalmıyor bile olabilir.En azından ben sözlerinden onu anladım.