yanlız bu herif akainuya bir daha diklenirse akainu bunun kellesini alır. Artık filo amiralide oldu kimse itiraz da edemez.Coby amiral olacaktır..Gelişime çok açık biri Bunun hakide ustalaşması var meyve yerse uyanışı falan var.Marinefordda Akainu karşısında durması bas bas bağırıyor yeni denizciler kahramanı geliyor diye :/ .Ha ama Luffy ile arasında Roger-Garp ilşkisi olacağını sanmıyorum bence bir karşılacaklar pir karşılasacaklar Yani defalarca köşeye sıkıştırma falan olmaz.
Evet 6 ayda g2 siz Luffy den tek yiyecek seviyeye geldi, üstelik 2 yılda Tashigi gibi Kaptan olabildi, bu yüzden potansiyeli çok fazlaCoby çok rahat amiral olur bu seride.
Şu tip ile başladı ve daha elinde düzgün kılıç tutamıyordu adam ama 6 ay içinde soru kullanabilir hale geldi. Potansiyel olarak ilk 5'e çok rahat girer.
Başladığı yere bakacaksın. Dediğim gibi eline kılıç versen altına sıçacak biriyken savaşta Luffy'ye koşacak hale gelmesi bile mucize adamın. Ayrıca yaş olarak bakarsan aralarında en genci Coby. 15 falandır max. Bu ivmeyle 17-18 yaşında rahat koramiral olur. En genç amiral olacak büyük ihtimal.Evet 6 ayda g2 siz Luffy den tek yiyecek seviyeye geldi, üstelik 2 yılda Tashigi gibi Kaptan olabildi, bu yüzden potansiyeli çok fazla
Amiralkende itiraz eden yoktu Shanks geldi :/ İlla kurtaran olur :/yanlız bu herif akainuya bir daha diklenirse akainu bunun kellesini alır. Artık filo amiralide oldu kimse itiraz da edemez.
6 ayda sürekli Garptan eğitim gören adam olsun o kadar. Luffyler için marimo harici eğitim yapan hatırlamıyorum ben. Çıkan düşmanlarla savaştılar o ayrı ama düzenli eğitim farklı bir şey.Evet 6 ayda g2 siz Luffy den tek yiyecek seviyeye geldi, üstelik 2 yılda Tashigi gibi Kaptan olabildi, bu yüzden potansiyeli çok fazla
Yok açıklanmadı. 16-17 yaşında falandır heralde belki daha genç.Coby'i ben Luffy ile aynı yaşta diye hatırlıyorum. Ama açıklanmış mıydı yaşı ?