kör topal
. Biri bir ornek veriyor misal. Adam neredeyse Coby çıktı Akainu karsisinda konusup posta koydu diye Coby = Akainu diyecek diye korkuyorum. Yapmayin.[/QUOTE OHA :d
. Biri bir ornek veriyor misal. Adam neredeyse Coby çıktı Akainu karsisinda konusup posta koydu diye Coby = Akainu diyecek diye korkuyorum. Yapmayin.[/QUOTE OHA :d
Diğerleri tamam da Zoro hedefinden şaştı.Zoro gibi hedefinden şaşmaz
Abi siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum Luffy Fujitora'yı g4'le alır demedim ben. Arkadaş yazmış ki g4 bitmeyecek. Sınırsız g4'le Luffy Fujitora'yı alır.Şu Fujitora perte çıkara cevap bu haftaki bölümde gelicek gibi
Bir amiralin Zoro'yu yerin dibine gömmesi maharet mi Zoro kim ki amirallerin yanında. Doflamingo'ya 10 dakika anca dayanır o da belki.Adalet anlayişi geregi oyle diye dusunuyorum. Hatta bir smoker bi garp gibi Luffy nin pesine dusup hunerlerini tam sergileyebilir.
Ayrica Zoro'ya bir kac hareketle kılıc yetenegini bile kullanmadan sadece meyve gucuyle fazlasiyla zarar veren ,
Gucuyle Luffy'nin bile dikkatini ceken (k.haki ölcumuyle)
Devrimcilerin generali En guclulerinden Sabo ile kapışıp onu fazlasiyla zorlayip terleten ayrica bunu yaparken öldurme yada yakalama gudusuyle hareket etmeyen bir Fujitora gordum ben acikcasi
Şaşmadı ,sadece bencilce hedefini arzulamak yerine kendisi için canını ortaya koyan Luffy'i önüne koydu.Diğerleri tamam da Zoro hedefinden şaştı.
797 yi soraydın keşke :/Oda'nın asistanını aradım spoiler aldım: 800. bölümde tayfanın yeni ödülleri açıklanacakmış.
Hani Zoro'yu cok buyuk goruyorlar ya hani şuan. Hani kapali gözünü acinca tek atacak ya millete ondan dolayi ornek verdim.Abi siz nasıl okuyorsunuz anlamıyorum Luffy Fujitora'yı g4'le alır demedim ben. Arkadaş yazmış ki g4 bitmeyecek. Sınırsız g4'le Luffy Fujitora'yı alır.
Bir amiralin Zoro'yu yerin dibine gömmesi maharet mi Zoro kim ki amirallerin yanında. Doflamingo'ya 10 dakika anca dayanır o da belki.
Benim gördüğüm G4'ü hiç bitmeyecek Luffy bunu her türlü alır bence.
@Hyakuju no Kaido,
Meteor indirme dediğin saldırı bence çok matah birşey değil. Doflamingo hayatında kaç kere meteor Görmüş ki şaşırmasın. Hakisiyle o yer çekim Gücü'nün üstesinden gelebilir Luffy, Doflamingo'nun kontrol gücünün üstesinden geldiği gibi.Bu arada o meteoru o kadar güçlü bulduysam bir de ryusei kazan'a bak
Şaşmadı ,sadece bencilce hedefini arzulamak yerine kendisi için canını ortaya koyan Luffy'i önüne koydu.
Hala hedefi aynı ama bu yolda arkadaşlarının hayallerine önem veriyor tıpkı diğerlerinin yaptığı gibi.
Nerden sakladın bunu arkadaş
Dof Ölümden korkmuyor ama benden korkuyor.(Kaidodan) Jokerı çok abartmayın o alt tarafı benim kapının itiAlırdı, Aokiji' den tırsmayan adam Fuji' den mi korkacak. Canı sıkıldığı için Atmos'u kukla yapıp kendi adamlarını doğradı. Amiral ile mücadele edebilen Jozu'yu kitledi ve üstüne bindi. O sahnede şaşırıyor sadece. Akainu ile 10 gün dövüşmüş Aokiji bir şey ifade etmiyor ama Fuji'den korkuyor. Mangalarda olan şaşkınlıklar çok olur, takılmamak lazım. Dofy ölümden korkmuyor ki, amirallerden korksun.
Fuji'nin, Dofy'den güçlü olduğu nerede geçti? Tam tersi Dofy inene kadar Fuji harekete geçmeye çalışmadı bile. Meydan boş kalınca kendini öne attı.