Ahahaha ulan var ya her görüşümde gülüyorum. Daha da gülmem diyorum sonra ama gene gülüyorum. En sağdaki eline beşşüz verince sevinen çocuğun sürat ifadesi lan ahahaDNS değiştirirsen sıkıntı olmayacaktır.
Bu da malum resim.
Ahahaha ulan var ya her görüşümde gülüyorum. Daha da gülmem diyorum sonra ama gene gülüyorum. En sağdaki eline beşşüz verince sevinen çocuğun sürat ifadesi lan ahahaDNS değiştirirsen sıkıntı olmayacaktır.
Bu da malum resim.
Oda karakter tipleri ile uğraşmayayım diye, kubo gibi benzer ve esinti tipleri koymuş işteZoro'nun babası da var aşagıda Brook'un yanında bi tip daha var Dragona benzeyen.
Açıklanmasına gerek var mı? Meteor çağıran/düşüren bi adam :/ Rinnegan kullanmıyor sonuçtaFujinin meyve kullanıcısı olduğu nerde açıklandı. Kaçırmışım :/
Dua ediyor düşsün diye (Yersen)Fujinin meyve kullanıcısı olduğu nerde açıklandı. Kaçırmışım :/
Mesela Luffy gomu gomu no mi yedim gomu ningen oldum diyor.Arkadaş da Fuji böyle bi açıklaması var mı diye soruyor.Yani forumda Dof açıklayana kadar meyvesinin ne olduğu tartışıldı.Kukla meyvesi mi ip meyvesimi diye arkadaş da ne meyvesi yediğini soruyor galiba.Açıklanmasına gerek var mı? Meteor çağıran/düşüren bi adam :/ Rinnegan kullanmıyor sonuçta
Aynen. Açıklandı da ben mi görmedim diye merak ettim. Ama arkadaşlar sağolsunlar ezerek de olsa cevap vermeye çalıştılarMesela Luffy gomu gomu no mi yedim gomu ningen oldum diyor.Arkadaş da Fuji böyle bi açıklaması var mı diye soruyor.Yani forumda Dof açıklayana kadar meyvesinin ne olduğu tartışıldı.Kukla meyvesi mi ip meyvesimi diye arkadaş da ne meyvesi yediğini soruyor galiba.