Şu Fujitora perte çıkara cevap bu haftaki bölümde gelicek gibiBenim gördüğüm kadarıyla Mf'de ki meşhur 3 amiralin seviyesi>Fujitora>Doflamingo.
G4 Luffy Doflamingo'nun fiziki Gücü'nün çok ötesindeydi hal böyle olunca kendi ağzıyla fiziki olarak çok güçlü olmadığını söyleyen Fujitora Luffy'den birkaç iyi saldırı alsa perte çıkar. Adamı arcın başlarında gördük 90 Sayı falan geçti ama diğer amiraller kadar sağlam bir saldırısını görmedik bu yüzden de G4 Luffy'nin onu alacağını düşünüyorum.
Bunun yanında adam cidden çok sönük kaldı, adada yeni dünyadan yığınla korsan var en kötü jenerasyondan Luffy ve Law'da orada, üstelik Luffy tam kadro, ada alt üst oldu ama bu adam sivilleri koruma derdinde
hayatta kabul etmem izlemessen üzülürümahahha
Tamam ama izlemem, okurum. Okuyup gelsem kabul eder misin?
Yok la haterlık falan. Yukarıdaki gibiler atlıyor hemen, he demeyi yediremiyorlar ben de takılıyorum.
adam zar atarak dalıp dalmamaya karar veriyor ciddileşse ne olur kim bilirFujitora çok küçümseniyor, Kizaru için ciddiye alsa su olur bu olur diyenler var, bende Fujitora için bunu düşünüyorum.
Adalet anlayişi geregi oyle diye dusunuyorum. Hatta bir smoker bi garp gibi Luffy nin pesine dusup hunerlerini tam sergileyebilir.Benim gördüğüm kadarıyla Mf'de ki meşhur 3 amiralin seviyesi>Fujitora>Doflamingo.
G4 Luffy Doflamingo'nun fiziki Gücü'nün çok ötesindeydi hal böyle olunca kendi ağzıyla fiziki olarak çok güçlü olmadığını söyleyen Fujitora Luffy'den birkaç iyi saldırı alsa perte çıkar. Adamı arcın başlarında gördük 90 Sayı falan geçti ama diğer amiraller kadar sağlam bir saldırısını görmedik bu yüzden de G4 Luffy'nin onu alacağını düşünüyorum.
Bunun yanında adam cidden çok sönük kaldı, adada yeni dünyadan yığınla korsan var en kötü jenerasyondan Luffy ve Law'da orada, üstelik Luffy tam kadro, ada alt üst oldu ama bu adam sivilleri koruma derdinde
Op ta en güçlü adam Fujitora diyecem ama işte Oda Fuji'nin gözlerden kısmış diyemiyorum. Herkese bir handikap verilmiş işte.adam zar atarak dalıp dalmamaya karar veriyor ciddileşse ne olur kim bilir
en güçlü adam olmadı en fazla en güçlü amiral olur oda şu an düşürdüğü meteorun koku ile kaplı 10 katını düşürürseOp ta en güçlü adam Fujitora diyecem ama işte Oda Fuji'nin gözlerden kısmış diyemiyorum. Herkese bir handikap verilmiş işte.
en fazla en güçlü amiral olur oda şu an düşürdüğü meteorun koka ile kaplı 10 katını düşürürse