Kaido, Shanks yada Dragonla savaşsın ya. Ufak adamlara karşı dev. Çok zevkli olur lan. Bunu görmeyi çok istiyorum.
Bir amiral alamayan Wb'ninkiler gibi mi? :/Ben Kaido nun güçlü adamlarını merak ediyorum. (Tamago ya da Pekoms ) gibi bir şey olmazlar herhalde Shanks ve WB nin adamları gibidirler muhtemelen..
Kaido kendi işini kendi gören biriymiş, tayfası yoksa şaşırmam.Ben Kaido nun güçlü adamlarını merak ediyorum. (Tamago ya da Pekoms ) gibi bir şey olmazlar herhalde Shanks ve WB nin adamları gibidirler muhtemelen..
Mitolojik bir varlık, iblis/şeytan. Birçok tasviri var kaplan teni öküz boynuzu vs yani 12 zodyakdan gelir. Hakkında bir sürü şey olduğu için uzunca anlatamam istersen küçük çaplı bir araştır.@Roo oni ne oluyor tam olarak?
Bence öyle düşünme Amiraller kolay lokma olsaydı MF savaşı yapılmazdı.. Ayrıca amiraller Kaidoyu alabilir mi acaba?Bir amiral alamayan Wb'ninkiler gibi mi? :/
Nedense samuray bir eleman bekliyorum. Adamları arasında...Kaido kendi işini kendi gören biriymiş, tayfası yoksa şaşırmam.
Meyveyi çalması için çalacağı kişinin ölü olması gerekiyordur muhtemelen. Ölü olan Ace de işine yaramazdı.BB'nin Ace ile karşılaşması sonra Marineford'a teslim ediyor sonra gura gurayı çalıyor filan ama niye Ace'in meyvesini çalmamış lan O ara bilmiyor muydu yoksa
Ace ölü değildi :/ Amacı zaten canlı teslim etmekti. Öldürse alabilirdi belki.BB'nin Ace ile karşılaşması sonra Marineford'a teslim ediyor sonra gura gurayı çalıyor filan ama niye Ace'in meyvesini çalmamış lan O ara bilmiyor muydu yoksa
Harbi orası çok saçma 2 yıl sonra meyve alsın diye Burgess i gönderiyor al gel diye ...BB'nin Ace ile karşılaşması sonra Marineford'a teslim ediyor sonra gura gurayı çalıyor filan ama niye Ace'in meyvesini çalmamış lan O ara bilmiyor muydu yoksa