Sevdim ben. Cp9 daki eleman da güldürmüştü ama 10bin metreden atlamak ve sadece acıdı demek.Eğlenceli birine benzediğini aşikâr.
Sevdim ben. Cp9 daki eleman da güldürmüştü ama 10bin metreden atlamak ve sadece acıdı demek.Eğlenceli birine benzediğini aşikâr.
Drama gibi süslemiş Oda. Atlayışını anlatırken, yok şöyle şeyler yaşadı giyotinler bilmem neler filan. Kesin hepsini bu yaptıSevdim ben. Cp9 daki eleman da güldürmüştü ama 10bin metreden atlamak ve sadece acıdı demek.
bu güzel bir anekdot olmuşO bel ipi (Shimenawa) ruh çekme özelliği olan nesnelere takılıyormuş. 100 Canavarı içine çekebiliyor veya içinde 100 canavar yaşıyorda olabilir Kaido'nun, olmadı tayfasını içine çekiyor olsa
Beklerim bu psikopattan.Drama gibi süslemiş Oda. Atlayışını anlatırken, yok şöyle şeyler yaşadı giyotinler bilmem neler filan. Kesin hepsini bu yaptı
Dua et oraya doğal yollardan gitsinBeklerim bu psikopattan.
Acaba Wb'yi kendini öldürme potansiyeli olan tek kişi olduğunu düşündüğü için mi durdurmaya gitti? Veya Moriah'ın tayfasını katledince daha güçlü döneceğini mi düşündü? Ne amaçla yaptığını merak ediyorum bunları.
Dua et oraya doğal yollardan gitsin