Roronoa Zoro
Yok yahu, neden yıkılayım?O değilde Enel diye beklediğin adam Kaido çıktı. Yıkılmışsındır
Yok yahu, neden yıkılayım?O değilde Enel diye beklediğin adam Kaido çıktı. Yıkılmışsındır
Enel öyle basit işlerin adamı değil :/ En güçlü varlık marlık dinlemez o :/ Tanrı hükmüyle gelirO değilde Enel diye beklediğin adam Kaido çıktı. Yıkılmışsındır
Müziği Çek Cum. Yeni Senfoni Orkestrası yapmışBugün yeni fark ettim de Luffy vs Crocodile'da son sahnedeki müzik "New World Symphony" imiş.
Baya heycanlanmıştın Enel sanınca ondan :/Yok yahu, neden yıkılayım?
He he. Tanrıymış. Fakir tanrı. Tipsiz tanrı.Enel öyle basit işlerin adamı değil :/ En güçlü varlık marlık dinlemez o :/ Tanrı hükmüyle gelir
Adamın ünvanını duymadın mı olm ? Dünyada yaşayan hiç bir varlık denk değil :/Baya heycanlanmıştın Enel sanınca ondan :/
He he. Tanrıymış. Fakir tanrı. Tipsiz tanrı.
Sen iyice noob oldun. Çıkarımlara bak yaAdamın ünvanını duymadın mı olm ? Dünyada yaşayan hiç bir varlık denk değil :/
Enel dünyalı mı ? :/ Kaidoyu yenebilecek tek kişi şuan Enel
Hayır niye inkar ediyorsun onu anlamadım ? :/ Adam kendisi belirtmiş işte "Dünyada hiç bir varlık diye " :/Sen iyice noob oldun. Çıkarımlara bak ya
Teach'i satmışsın hemen Kabullenme var galiba.Hayır niye inkar ediyorsun onu anlamadım ? :/ Adam kendisi belirtmiş işte "Dünyada hiç bir varlık diye " :/
Dünya dışında yaşayan bir varlığın yenebilme ihtimali niye zoruna gidiyor ? :/
Bana muhalefet olacan diye mantıksız konuşma lütfen.. Biraz saygı .. !
Soldaki Luffy G4, Sağdaki kılıçlı da LawMitolojik bir varlık, iblis/şeytan. Birçok tasviri var kaplan teni öküz boynuzu vs yani 12 zodyakdan gelir. Hakkında bir sürü şey olduğu için uzunca anlatamam istersen küçük çaplı bir araştır.
Misal bu bir oyundan.