Dünkü çocuk kid mi, shanks'a fena dayak atacak?O değil de, Shanks fena dayak yiyecek Kidden he öyle böyle değil.
Dünkü çocuk kid mi, shanks'a fena dayak atacak?O değil de, Shanks fena dayak yiyecek Kidden he öyle böyle değil.
Şaka maka seri bittiginde cogumuz çoluk çocuğa karismis olacaz lan.Sarilip ağlasiriz bittiginde artik.
Bazılarımız torun görecek hissediyorum.Şaka maka seri bittiginde cogumuz çoluk çocuğa karismis olacaz lan.Sarilip ağlasiriz bittiginde artik.
Dayak yese yine iyi yenilince Kid'in türlü türlü işkencelerine maruz kalcak. Herhalde LUffy gelir Shanks'in o halini görür sonra Shanks ağlamaya başlar beni öldür diye.O değil de, Shanks fena dayak yiyecek Kidden he öyle böyle değil.
Hayal kurmak da güzel.Dayak yese yine iyi yenilince Kid'in türlü türlü işkencelerine maruz kalcak. Herhalde LUffy gelir Shanks'in o halini görür sonra Shanks ağlamaya başlar beni öldür diye.
Onları kast etmiştim işte
Bu D'ler hep tek çocuk gibi. İlk D.birkaç tane yapmış sonrası tekle yetinmiş gibi.Dragon neden 1 tane çocuk yapmış yapsaydı 10 tane hükümet filan kalmazdı :/