Oda kızıl saçlı çolak fetişi galibaHenüz belli değil, açıklanmadı.
Shanks yetmedi bi tane daha yapayım sonra bunları kapıştırır mangada zevkle izlerim.....
Oda kızıl saçlı çolak fetişi galibaHenüz belli değil, açıklanmadı.
Hem o hem.kargalar dan dolayı odin davası.Sanırım tengu da hayvan olarak karga yi temsil ediyordu.Herkesin Tengu - Dragon eleştirmesi yapmasının sebebi 793 kapağındaki Tengu mu?
Sabo ateşte ustalaştığında çok rahat Aokijiyi geçer bence. Shilliew Magellana yakın olsa Sabo ezer onu. Sabonun haki ustalığı etkisiyle Ace i üçe beşe katlayacağını düşünüyorum. Son savaşta Shanks da Sabo da Luffynin yanında olur diye bekliyorum ben.Sabo yaptığı her harekette Ace'i anıyor, mangaka ona Ace'in meyvesini yedirtti, Teach'in ilk yarıdaki tayfasını aynı şekilde kolayca ekarte edebileceğini gösterdi. (Shiliew ve Aokiji zaten bariz daha güçlü, büyük ihtimal Pizarro ve Vasco'da Burgess'ten daha güçlüdür) Sabo'nun şuan ki varlığının sebebi bir bakıma Ace'in yerini alması. Adamların rütbeleri bile aynı, birisi Beyazsakal'ın 2.ci komutanı, diğeri Dragon'un 2 numaralı adamı olarak geçti. Sabo'da da Ace'in yaşadığı gibi bir ölüm görürsek şaşırmam.
Yalnız bende Sabo'nun Ace kadar usta bir şekilde Mera meyvesini kullanacağını düşünmüyorum, Ace baya ustalaşmıştı meyvede, Dai Enkai Entei, Hotarubi Hidaruma, Shinka Shiranui gibi teknikleri görürmüyüz emin değilim, zaten direk Ace'in isim verdiği ''Hiken'' tekniğini kullanıyor Sabo, bakalım ileride kendi de bir şeyler katacak mı o meyveye yoksa sadece içerik olarak mı kullanacak logiasını. Mesela Sabo'nun yaptığı Hiken'ler daha ufak çaplı gözüküyor Ace'in kilere oranla tabii bu da normal daha yeni yedi meyveyi. Bekleyip görelim. Herkes aynı seviyede meyve ustalığına ulaşacak diye bir kesinlik yok bildiğiniz gibi.Sabo ateşte ustalaştığında çok rahat Aokijiyi geçer bence. Shilliew Magellana yakın olsa Sabo ezer onu. Sabonun haki ustalığı etkisiyle Ace i üçe beşe katlayacağını düşünüyorum. Son savaşta Shanks da Sabo da Luffynin yanında olur diye bekliyorum ben.
Dragon olmuş MadaraYabancı sitede paylaşılmış. Böyle olsa efsane olurdu.
Yok la abartma o kadar. Nami'nin, Usopp'un döveceği adamlar bunlar sonuçta. Bunlar Burgess seviyesi olamazlar seri sonunda dahi.
Yalnız bende Sabo'nun Ace kadar usta bir şekilde Mera meyvesini kullanacağını düşünmüyorum, Ace baya ustalaşmıştı meyvede, Dai Enkai Entei, Hotarubi Hidaruma, Shinka Shiranui gibi teknikleri görürmüyüz emin değilim, zaten direk Ace'in isim verdiği ''Hiken'' tekniğini kullanıyor Sabo, bakalım ileride kendi de bir şeyler katacak mı o meyveye yoksa sadece içerik olarak mı kullanacak logiasını. Mesela Sabo'nun yaptığı Hiken'ler daha ufak çaplı gözüküyor Ace'in kilere oranla tabii bu da normal daha yeni yedi meyveyi. Bekleyip görelim. Herkes aynı seviyede meyve ustalığına ulaşacak diye bir kesinlik yok bildiğiniz gibi.
Meyve ustalığına başka bir örnekte şu sahnedir bence, çok kısa süre içerisinde kelepçesi açılır açılmaz havada alevden bir tünel yaratıp Luffy'yi ve Galdino'yu atılan bombalara karşı rahatça koruyor.