Söyleyince ne olacak anlamıyorum ki onu dolaylı yoldan ima etti işte. Aynı şeyleri papağan gibi söyleyip durma senle tartışmak ne sıkıcıymış arkadaş. Garp sevmeyenlerin ve bu durumda senle aynı fikirde olanların kaçırdığı bir nokta var. Denize açılan herkes kendinden sorumludur. Bir yetişkin olarak karar almış ve bu işe atılmış olarak düşünülüyor. Habire ciddiyet diye ağlayan adamlar da ironiktir ki bunu bir türlü kabul edemiyor. Halbuki serideki en sevdiğim ve ciddi özelliklerden biri "herkes macerasını kendi başına yaşıyor." Kimse kimseden sorumlu değil.Tamam kurgu da rahatça bu durumu aydınlatabilirdi. Luffy'i aradım ama bulamadım. Luffy'i arayacaktım ama Robin 2y sonra buluşma olayını anlattı, Luffy'e güvendim. İkisi de yok. Luffy'i arasınlar demiyorum herhangi bir sebepten oraya gelme durumları olabilir diyorum. Herhangi bir şekilde oraya gelebilirler diyorum. Denizciler veya herhangi bir tayfa. Shanks izole olmuş bir adada parti yapıyor, Mihawk şaşırıyor izole olmuş bu adada ne pok işi var diye. O hesap ne olacağı belli olmaz. Düşünsene sağlam bir korsan gelmiş bir şekil o adaya. Neler olacağını kestiremezsin. Bir sebepten amiral ve yancıları gelmiş. Ben yüksek ihtimal gelir demiyorum zaten. Ama ya olursa durumu var. Bu durumda da insan rahat edemez. Ya şunun yerini bir bulayım da arada kontrol ederim, içim rahatlar durumu yok.