Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohoo konuyu saptırma. Aramamış abi işte. Bunun lamı cimi yok. Öyle arasa başka bahane bulurdunuz demeyle olmuyor :D Niye bulalım? Tamam eyvallah bir selam vermemiş ama sebepleri var derdik ki öyle zaten bunun tartışmaya açık noktası olmazdı. Ama aramamış ki bu yüzden açık bayağı bayağı.

Öte yandan Kenpachi taşı gediğine koymuş. Öyle la nasılsa Dresrossa'ya gelir mantığı ile bu iş olmaz. Onun da dediği gibi ya Law olmasa? Ulan hadi okuyor gazete ve gelecek iyi de bu kesinlik nereden gelmekte? Ya bir düşmanına yenilir ve ölürse? Ölmese bile ya bir düşman ile veya başka bir sorun ile boğuştuğu için gelemezse? Kim veriyor Luffy'nin yaşayacağının ve geleceğinin garantisini? Sabo'ya vahiy mi iniyor? Diyorsun ya hani yaşadığın için teşekkür ederim diyor, adam resmen korkmuş ya Luffy de giderse diye ama arama? YOK. Yani o yüzden Sabo adam falan değildir. Benim için sorun değil abi arayıp araması, ben adam olsunlarda değilim zira. Aksine BB gibi gerçek korsan olmalarını isterdim. Orayı burayı yağmalasınlar, canlarını okusunlar ortalığın. İyilik meleği, adam olmaları çok hoşuma giden bir şey değil.
Konuyu saptırma mı :D Bir beyin çorbası da sana lazım :/ Arkada birileri varsa bir vursun sırtına bir şeyler takılmış aynı şeyleri söylüyorsun sürekli :(

Konuyu saptırma mı :D Bir beyin çorbası da sana lazım :/ Arkada birileri varsa bir vursun sırtına bir şeyler takılmış aynı şeyleri söylüyorsun sürekli :(
Açıklayamadın be Ferit :( O beyin çorbasını önce bir sen iç de belki açıklayabilirsin sonra :D Bak çok basit bir soru. 2 sene boyunca yaşayacağını Sabo nereden bilmekte? Kardeşini kaybetmekten korkan adam neden aramamakta ya onu da kaybedersem diye? Olay bulması da değil söyledim ya la. Aradım bulamadım demiş olsa eyvallah benim için. Var mı yok.

Pardon gene aynı şeyleri sorduk ama cevap alamayınca :S

Açıklayamadın be Ferit :( O beyin çorbasını önce bir sen iç de belki açıklayabilirsin sonra :D Bak çok basit bir soru. 2 sene boyunca yaşayacağını Sabo nereden bilmekte? Kardeşini kaybetmekten korkan adam neden aramamakta ya onu da kaybedersem diye? Olay bulması da değil söyledim ya la. Aradım bulamadım demiş olsa eyvallah benim için. Var mı yok.

Pardon gene aynı şeyleri sorduk ama cevap alamayınca :S
Robin'den.

'Sonuçta Ace'in meyvesini almaya gelmeyecek mi Luffy?' demişsin. Buradan düşündüğünü değil onun için oraya gittiğini düşünmem çok doğal. Sen doğru anlat ki sonradan laf at.
Luffy'e özellikle söylememeye çalışıyorlar turnuvayı neden çünkü Luffy ne derlerse desinler katılacak ki öyle de oldu. Dediğimde bir yanlış yok. Sen anlayamıyorsun.

O adaya sağlam bir düşman gelse veya bir amiral falan? %100 kesinlik mi var? %100 kesinlik olmayan şey de sülalesi raat şekilde la orada buluşuruz düşüncesi mantıklı olur mu?
20 kere dedik adadan kimsenin haberi yok ne aradığını çözemedim tam olarak. Ama %100 kesinlik nedir arkadaş? Obsesif falan mısın sen?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 16)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık