Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu 2 sene boyunca kimsenin haberi yok Luffy'den. Nasıl gelip bulacak adamı. Hala daha umurunda olmadığını savunuyorsun. Bu bölümü okuduktan sonra bile.:S
Aradım dedi mi? Hafızam gelince Luffy'i aradım ama bulamadım maalesef s.s falan dedi mi? Yoo. Yani bulamaz çünkü aramamış bile. Hani aradım bulamadım dese tamam diyeceğim.

Oğlum bunu bile mantıklı buldun la :D Bizim Türk dizisi senaristleri anca bu kadar poktan bir sebep bulabilirdi. Oda aşmış beylerrr. Hayır oğlum ben Ace'te değildim ki zaten yorumlarımı nasıl okuyorsun? Aynı yere geliyoruz hep. En son ne dedim sende takılı kalma sorunu var dedim, kendin çalıp kendin oynuyorsun yahu. Ace'e gelmemesi x yerde görevdeydi gelmeyi denedi yetişemedi gibi basit bir şekilde açıklanabilirdi zaten. Olay gelip bir Luffy'e selam vermemesi. Kardeşim ne var ne yok, büyük bir korsan olmuşsun, bak ben de devrimci oldum babanlan takılıyok falan dedi mi?

Ace öleli ne kadar oldu? 2 sene. 2 sene boyunca Luffy'e ulaşmaya çalıştı mı bu adam? Hadi önceki 10 yılı çok saçma bir şey de olsa hafıza kaybı diye geçiştirdik. Yani anlayacağın Sabo bir lavuk. O anca birden ortaya çıkıp meyveyi ben yiyeceğğünnn diye dolanır. Pok ye. Lanet olasıca pisboğaz.
Luffy'nin 2 yıl boyunca nerede olduğunu bilen toplasan 10 kişi var. Sabo nerden öğrenip de gidip bulacaktı?

Dur la üstte yazan iki adam var bunu ve ben de aynı üstte açıkladım :D Bir oku pls :(
O da saçma kafasına daha yeni 400m ödül koyulmuş ağır yaralar almış kardeşi gözü önünde öldürülmüş birinin bir süre saklanacağı belli. Sonuçta Ace'in meyvesini almaya gelmeyecek mi Luffy? Adam en mantıklı hareketi yapmış boş boş dolanmaktansa.

O da saçma kafasına daha yeni 400m ödül koyulmuş ağır yaralar almış kardeşi gözü önünde öldürülmüş birinin bir süre saklanacağı belli. Sonuçta Ace'in meyvesini almaya gelmeyecek mi Luffy? Adam en mantıklı hareketi yapmış boş boş dolanmaktansa.
Luffy meyve olduğunu bilmiyordu ki. Eğer Law ile buluşmasaydı da asla öğrenemezdi. Çünkü gazete falan okuduğu yok. Zaten NW'ye de yeni girdiler.

Saklanabilir, saklanıyor diye aramayacak mı Allah Allah :D İlla yeri belli mi olmalı? Luffy dediğin adam arkadaşlarını sırtına alıp 5 km tırmanan adam la. Sabo da bir zahmet kaldırsın kıçını arasın. Gece gündüz olmasa da bir bakınsın. La oğlum kardeşin o senin Ferit :D Boru değil bu iş. Sen kardeşini 12 senedir görmüyorsun diyelim ve hafızan yerine geldi. Her yeri didik edersin yalan mı? Öyle ya nasılsa Dresrossa'da bulaşacağız diye beklemezsin. Çok saçma.

@Kenpachi

Öpüyorum kardeşim alnından seni.

Saklanabilir, saklanıyor diye aramayacak mı Allah Allah :D İlla yeri belli mi olmalı? Luffy dediğin adam arkadaşlarını sırtına alıp 5 km tırmanan adam la. Sabo da bir zahmet kaldırsın kıçını arasın. Gece gündüz olmasa da bir bakınsın. La oğlum kardeşin o senin Ferit :D Boru değil bu iş. Sen kardeşini 12 senedir görmüyorsun diyelim ve hafızan yerine geldi. Her yeri didik edersin yalan mı? Öyle ya nasılsa Dresrossa'da bulaşacağız diye beklemezsin. Çok saçma.
Siz ne kadar duygusalsınız böyle ya. He boru değil nasıl bulacak adam onu bana onu söyle tamam diyeyim. Anca lafsınız yok arasaymış yok bulsaymış. O kadar kolay adam bulunuyorsa amiraller pat pat bulsun herkesi. Topu topu 10 kişi bilmiyor yerini diyoruz "imi irimimiş" diyor :D Üstüne adamın Luffy'i ilk gördüğünde söylediği şey "hayatta kaldığın için teşekkür ederim." Bu bile adamın Luffy'i ne kadar düşündüğünü gösteriyor imi irimimiş adam kötü yapacak bir şey yok :( Sabo arasa vay efendim neden tayfaya katılmadı Luffy'i korumuyor diye adam bir daha vururdunuz. Kenpachi ile tartışmam. Ona bir ara beyin çorba ısmarlıcam ondan sonra konuşuruz.

@Kenpachi

Öpüyorum kardeşim alnından seni.
Ben orada Luffy'nin kişiliğinden bahsettim.

Yanlış anlama ben de diğerleri gibi 2 sene içinde Luffy'i aramanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. Hatta Robin devrimcilerin yanında olduğu için Sabo'nun Luffy'den haberi olduğunu da düşünüyorum ama Robin bile bilmiyordu Luffy'nin yerini. O yüzden bulamazdı. Dediklerine ek olarak sadece Robin ile gelip görünebilirdi diyebilirim o kadar. Ama önemli bir yerde göstermesi gerekiyordu. Zaten normal olarak da 3 gün falan geçti buluştuktan sonra.

Siz ne kadar duygusalsınız böyle ya. He boru değil nasıl bulacak adam onu bana onu söyle tamam diyeyim. Anca lafsınız yok arasaymış yok bulsaymış. O kadar kolay adam bulunuyorsa amiraller pat pat bulsun herkesi. Topu topu 10 kişi bilmiyor yerini diyoruz "imi irimimiş" diyor :D Üstüne adamın Luffy'i ilk gördüğünde söylediği şey "hayatta kaldığın için teşekkür ederim." Bu bile adamın Luffy'i ne kadar düşündüğünü gösteriyor imi irimimiş adam kötü yapacak bir şey yok :( Sabo arasa vay efendim neden tayfaya katılmadı Luffy'i korumuyor diye adam bir daha vururdunuz. Kenpachi ile tartışmam. Ona bir ara beyin çorba ısmarlıcam ondan sonra konuşuruz.
Ohoo konuyu saptırma. Aramamış abi işte. Bunun lamı cimi yok. Öyle arasa başka bahane bulurdunuz demeyle olmuyor :D Niye bulalım? Tamam eyvallah bir selam vermemiş ama sebepleri var derdik ki öyle zaten bunun tartışmaya açık noktası olmazdı. Ama aramamış ki bu yüzden açık bayağı bayağı.

Öte yandan Kenpachi taşı gediğine koymuş. Öyle la nasılsa Dresrossa'ya gelir mantığı ile bu iş olmaz. Onun da dediği gibi ya Law olmasa? Ulan hadi okuyor gazete ve gelecek iyi de bu kesinlik nereden gelmekte? Ya bir düşmanına yenilir ve ölürse? Ölmese bile ya bir düşman ile veya başka bir sorun ile boğuştuğu için gelemezse? Kim veriyor Luffy'nin yaşayacağının ve geleceğinin garantisini? Sabo'ya vahiy mi iniyor? Diyorsun ya hani yaşadığın için teşekkür ederim diyor, adam resmen korkmuş ya Luffy de giderse diye ama arama? YOK. Yani o yüzden Sabo adam falan değildir. Benim için sorun değil abi arayıp araması, ben adam olsunlarda değilim zira. Aksine BB gibi gerçek korsan olmalarını isterdim. Orayı burayı yağmalasınlar, canlarını okusunlar ortalığın. İyilik meleği, adam olmaları çok hoşuma giden bir şey değil. Sadece adam diyenlere olmadığını söylüyorum. Doğruya doğru.

Sen Luffy meyve için gidiyormuş gibi gösterdin. Oraya cevap veremeyince Kenpachi ile tartışmam dersin zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık