Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok hacı artık patlayacak gibi oluyor işte. İdam sehpasındayken de psikolojisi iyi değil ama tutuyor kendisini ama Akainu 37 ekran tv girecek şekil delik açınca patlıyor ama gene de tam manasıyla kayışı koparmıyor, tut beni diyor Sengoku'ya yoksa bir amiralden olursunuz diyor.
Tavrını koyup savaşa gelmiyecekti :/ Gerçi o zamanda torununu son kez göremezdi. Niye denizciyse. Sanki bilmiyor ne olduklarını. Damn you Garp :/

Bu bölüm Dragon'un bir dava adamı değil, yoldaşına sırt dönen biri olduğunu gördük. Bu bakımdan kötüydü.

Garp konusunda ben de öyle düşünüyorum o demedi korsan ol diye. Hayır, adam kimbilir kaç korsan idamı gördü. Onlara yardım etmezken sırf torunu diye kendi torununa ederse şerefsizlik yapmış olur. Kendi akrabasına hak ettiği cezanın çok altına ceza verip, diğerlerine ne ise onu veren hakim gibi.

Sabo konusunda ise ayrıyız. Senle tartışmak da öyle :( Genel sohbette takılıyor olman iyi. Sen bulaşma manga muhabbetlerine boş ver takıl oralarda. Beyin çorbanı iç bol bol.
Aynı mevzu tamamen ikisi de. Birine haklı değil diyerek diğerine haklı demek durumu anlamamakla ilgili tamamen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık