Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala aynı şey. Senaryo ilerleyişinde bir daha görmeyeceğimiz karakterler bile böyle şeyler yapabiliyor. Bu onu vasıflı yapmaz. Düzgün argümanlarla gel rica edicem.
Düzgün argümanları zaten yazdım tekrar dön bir oku. Yomi yomiye sıradan yetenek diyen adamsın şu ana kadar gördüğümüz hakuba hariç en hızlı kılıç ustasına neredeyse elini sallasan değer diyorsun. Ya vasıfsızlık iyi bir şey zannediyorsun ya da seriyi dikkatli okumuyorsun. :/

Düzgün argümanları zaten yazdım tekrar dön bir oku. Yomi yomiye sıradan yetenek diyen adamsın şu ana kadar gördüğümüz hakuba hariç en hızlı kılıç ustasına neredeyse elini sallasan değer diyorsun. Ya vasıfsızlık iyi bir şey zannediyorsun ya da seriyi dikkatli okumuyorsun. :/
Hızını çok abartma.Zoro'ya o hızına(!) rağmen bir kez olsun dokunabilirse şükretsin haline, ki onu da yapamaz.

He serideki en güzel meyvelerden Brookun meyve :/
Serideki 2. en hızlı kılıç ustası daha karşılaştığı hiçbir kılıç ustasına vuramadı ne ilginç değil mi :) Yarısı olmayan Kinemonda dahil.

Adam haklı la.Usopp ve Brook cidden gereksiz karakterler.Siz sistemi içinden çözmeye çalıştığınız için yanılıyorsunuz.Yani Usopp olmasaydı Thriller Bark'ta hepsi hayaletlere yem olurlardı,Luffy ve Law oyuncak olurdu,Brook olmasaydı Zoro boğulurdu gibi çıkarımlar yanlıştır.Usopp diye bir karakter hiç yaratılmasaydı tayfa o hale düşmeyecekti ya da başka bir şekilde sorun çözülecekti.Aynı şekilde Brook olmasaydı Zoro kafese kapalı kalmayacaktı.Çünkü Oda bir şekilde kurtarabileceği bir duruma sokar tayfayı.

He serideki en güzel meyvelerden Brookun meyve :/
Serideki 2. en hızlı kılıç ustası daha karşılaştığı hiçbir kılıç ustasına vuramadı ne ilginç değil mi :) Yarısı olmayan Kinemonda dahil.
Ahaha demin senaryo diyen adam şimdi aynısı yaptı. :/ Neyse en azından yomi yomiyi kabul ettin senin için büyük gelişme gözlerin yakında görmeye başlayacak o zaman eski zamanlarını hatırlayıp gülmeye başlayacaksın kendine bizimle beraber. :)

Ahaha demin senaryo diyen adam şimdi aynısı yaptı. :/ Neyse en azından yomi yomiyi kabul ettin senin için büyük gelişme gözlerin yakında görmeye başlayacak o zaman eski zamanlarını hatırlayıp gülmeye başlayacaksın kendine bizimle beraber. :)
Sen daha benim dediğimle senin dediğin arasndaki farkı ayırt edemiyorsun. Ben ne diyeyim sana :/ Boşa tartışmanın alemi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık