Niye?Brook çokta lazım değil :/
Niye?Brook çokta lazım değil :/
Vasıfsız çünkü.
Usoop olmasaydı da Luffy ve Law hatta Robin oyuncak olmuştu. :/Yo usopp olmasa da olur.
Kıskanmadım, imrendim :/
Monkey D. Dragon
yorum atmayı bilmeyen atmasa da olur.
Daha geçen arc Brook olmasa donarak ölmüşlerdi gölde.
Müzikleriyle Luffy'nin ruhunu dinlendiriyor. :/ Hem Brook olmasa Thriller Bark'ta çoğu olmüştü.Balık adam adasında da Zoro ve Usopp ölmüştü o olmasaydı. :/Brook çokta lazım değil :/
Usopp olmasa Luffy oyuncak olacaktı. :/Yo usopp olmasa da olur.
bu kelimeyi açıkla desem ve Brookla bi örnekle ilişkilendir desem, kesin saçma bi örnek bile veremez.Vasıfsız çünkü.
Usoop olmasaydı da Luffy ve Law hatta Robin oyuncak olmuştu. :/
keşke geberselerdi o zaman.Müzikleriyle Luffy'nin ruhunu dinlendiriyor. :/ Hem Brook olmasa Thriller Bark'ta çoğu olmüştü.Balık adam adasında da Zoro ve Usopp ölmüştü o olmasaydı. :/
Usopp olmasa Luffy oyuncak olacaktı. :/
Hikaye işleyişinde sıradan birini bile böyle birşeye sokabilirsin. Ama bu kişinin vasıfsız oluğu gerçeğini değiştirmiyor.Yo usopp olmasa da olur.
Monkey D. Dragon
yorum atmayı bilmeyen atmasa da olur.
Daha geçen arc Brook olmasa donarak ölmüşlerdi gölde.
he canım vasıfsız.Hikaye işleyişinde sıradan birini bile böyle birşeye sokabilirsin. Ama bu kişinin vasıfsız oluğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bana ne işe yaradığını söyleyebilecek misin? (bu arada Usoppta vasıfsız)he canım vasıfsız.
Adam kemiklerine kadar korsan ama görene tabii.
Tayfanın müzisyeni, kılıç ustası, ciddi bir meyvesi var ve tecrübeli. Çok vasıfsız sen de haklısın. :/Vasıfsız çünkü.