Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam haklı la.Usopp ve Brook cidden gereksiz karakterler.Siz sistemi içinden çözmeye çalıştığınız için yanılıyorsunuz.Yani Usopp olmasaydı Thriller Bark'ta hepsi hayaletlere yem olurlardı,Luffy ve Law oyuncak olurdu,Brook olmasaydı Zoro boğulurdu gibi çıkarımlar yanlıştır.Usopp diye bir karakter hiç yaratılmasaydı tayfa o hale düşmeyecekti ya da başka bir şekilde sorun çözülecekti.Aynı şekilde Brook olmasaydı Zoro kafese kapalı kalmayacaktı.Çünkü Oda bir şekilde kurtarabileceği bir duruma sokar tayfayı.
Bu biraz halamında bıyıklarıolsa amcam olurdu muhabbetine dönmüş. :D Şu an var bu karakterler ve faydaları dokunuyor ben ona bakarım.

Hala aynı şey. Senaryo ilerleyişinde bir daha görmeyeceğimiz karakterler bile böyle şeyler yapabiliyor. Bu onu vasıflı yapmaz. Düzgün argümanlarla gel rica edicem.

Sanatla KK olsun Luffy :)
Sen Toriko takip et bence. Çok güzel seri diyorlar :)
heheh bu kadar basit ve düz bi cevap vereceğin belliydi.
Sana göre Robinde vasıfsız değil mi? Tabii ki öyle ne işe yarayacak Robin Kk yolunda? onun büyük katkısı Kk yolu bittikten sonra. Nasıl olsa onun yerine başkası olsa o üstlenecekti rolü.
Sonra birisine aşçı birisine doktor diyorsun ama ben sana arkadaş bak adam müzisyen diyorum yani bak var rolü tayfada ama görmezlikten geliyorsun.

Uzun serilere başlamak gelmiyorum içimden ama en azından okumadığım seriye laf atacak kadarda düşmedik. :(

E.oda artık eskisi gibi şaşırtmıyor ondan teori kasılmıyor galiba, bu arc bile ilk akla gelen şeyleri yaptı , yine prenses olayı kör adam amiraldir denildi tuttu , kyros felan fistan yani , birdahaki arc olacaklar şimdiden az çok belli kafası var.
Yine ağlayan feryat figan biri , Luffy hiç alakası olmadığı halde ona yardım eder adayı özgürleştirirler sonra diğer arc.
Birde teori konuları pek iplenmiyor , açılsada maksimum 3-4 sayfayı görür sonra unutulur.

E.oda artık eskisi gibi şaşırtmıyor ondan teori kasılmıyor galiba, bu arc bile ilk akla gelen şeyleri yaptı , yine prenses olayı kör adam amiraldir denildi tuttu , kyros felan fistan yani , birdahaki arc olacaklar şimdiden az çok belli kafası var.
Yine ağlayan feryat figan biri , Luffy hiç alakası olmadığı halde ona yardım eder adayı özgürleştirirler sonra diğer arc.
Birde teori konuları pek iplenmiyor , açılsada maksimum 3-4 sayfayı görür sonra unutulur.
Geçen sayıların son 5-6 tanesi falan tonla teori çıkardı. G4 Luffynin Dofun ayağını tutması meyve uyandırma Lawvun Gama Knifeı Trebolu indirmesi Sabo burgess G4ün bitmesi vs. Sadece bu hafta yavan kaldı özellikle onlardan sonra. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık