Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şaka felan yapmıyorsun değil mi ona göre konuşalım ? :D Wb Kk seviyesi felan değildi bir baştan fail olmuşsun. Genç Wb Roger ile kapışacak seviyedeydi. Yaşlı Wb 'nin hali ortada .Haki kullanamıyor. Haki'den kastım gözlem ve kral hakisi azalmış. Squardo'dan kılıç yemesi ve kimseyi bayıltamaması. Marco direk diyor eskiden olsa bu saldırıları yemez diye.
Shanks'a gelelim. Shanks tan güçlü kral hakisi varsa gelip yener Shanks'ı . Ki bu adamda kral hakisi bile yok bildiğimiz kadarıyla. Shanks ise hakide zirve olarak Dragon'la birlikte kabul ettiğimiz bir adam.
Kaido'ya gelelim. Bu adam Mihawk'ın ağzını burnunu neden kırmasın ? Kırdığı zaman Mihawk dünyanın en güçlü kılıç ustası olmayacak mı ? Kaido kılıç ustasıydı da biz mi bilmiyoruz ?
Ayrıca her kılıç ustası gidip Mihawk'a meydan okududa biz mi bilmiyoruz ? Shanks Mihawk'a denk kılıç ustası becerisi var( yaptıkları düellolar neticesinde ). Bu adam birde haki'de zirve . Nasıl yenilecek Shanks :D Mihawk önce gitsin Vista'yı yensin. (Yenemeyecek demiyorum.) Akainu tüm Wb tayfasına ben tek siz hepiniz yapıyor ya . Allahtan Shanks geliyor da Akainu yerinde duruyor. Mihawk'ın Vistasına birşeyler olmuyor :D
WB,KK seviyesi değil mi?Akaiunu gibi bir amirali şu yukarıda belirttiğin haldeyken eziyor sence bu adamın KK seviyesi olduğunu göstermek için yeterli mi değil mi?Amirali ezmek :D.
Shanks hakkında yazmışın ama şöyle bir mantık hatan var bu adam kral hakide zirve olduğu halde bir kılıç ustasını yenemiyor ezikliğini sen hesap et artık :D.
Bilmediklerimiz üzerinden yorum yapamayız fazla zorlama olur.Kaido konusunda haklısın nerden bileyim bilemem tabi.

Roronoa Zoro

Hadi tam idam edilirken açıkladılar oğlu olduğunu oraya ışınlanacak mı adam. Hatırlarsan Roger idama giderkende içkisini içiyordu rayleigh tarzı o, üzüntüsünü böyle yansıtıyor. Bırak arkadaşım demogoji yapmayı:D
Yahu Ace'in Roger'ın oğlu olduğu belli olduğunda idam mı edilmişti? Rayleigh kami mi, nereden bilecek kesinlikle öleceğini? Sanki Ace ölmüş de ondan sonra oğlu olduğu söylenmiş gibi, daha ne üzüntüsü 2 saniye dur birader :D Adam olan açıklandığı an pılını pırtını alıp yardım etmeye giderdi. Mesela Ace Akainu'ya dönmemiş olsa Luffy ile birlikte kaçarken arkalarında 3 amiral olacaktı. O noktada edebilirdi. Gitmedi, neden? Çünkü emekliliğini düşünen köftehorun teki. Bu bu kadar net oğlu net.

Zoro dediğin adam Mihawk'tan eğitim alıyor.Bu adam hedefi en tepe olan bir kılıç ustası ve en iyi kılıç ustası tarafından eğitiliyor.Mantıklı düşünürsek bariz bir şekilde Oda en büyük kıyağı Zoro'ya geçmiş ve sen hala Zoro'nun,Sanji ile beraber bir Luffy etmeyeceğinden söz ediyorsun.Bence bu seride gayet net olan bir güç sıralaması var.
1.KK
2.En iyi kılıç Ustası
3.Yonkou
4.Amiral
Bu sıralamaya bakarsak Zoro öyle bir gelişme göstermeli ki devrinin en iyisi olsun ve Mihawk 41 yaşında gelişime kapanmış artık,yaş ile bir bağlantı kurar isek Zoro şu yaşında bir amirali en azından tutabilecek seviyede olmalı ki ileride Mihawk'ı geçsin.
Zaman atlamasından sonra bu adamı iyi ki zorlayan biri çıkmadı,çıksa seviyesi hakkında ne tartışmalar dönerdi bilemiyorum.

Sword way?

Al dünyanın en güçlü adamı :/ Vücudunda ki law tünelleri ve yüzünün yarısını tek bir adam bu hale getiriyor. :/
Diğer amiraller ayıp olur diye vurmamış :W

hunter07

Kardeş bir söz vardır :/

" El **** gerdeğe girilmez " derler :/
Senin söyleyeceklerin varsa dinleyelim :/ Başkalarının sözleriyle bir fikri savunmak acizliktir.
Fikrin varsa söyle :(
Yoksa sağdan soldan alıntı yapma gözünü seveyim /:
Buna başkasının..... denmez tartışmaya başka görüşleride katmak denir...
2 saatdir aşağılamadan başka birşey yapmıyorsunuz. Bende sizin gibi yapayım..
Mesela Avatarındaki Orochimaru; Gelenden geçenden tek yemiş eziğin tekidir benim gözümde artı iğrenç bir karakterdir...

Buna başkasının..... denmez tartışmaya başka görüşleride katmak denir...
2 saatdir aşağılamadan başka birşey yapmıyorsunuz. Bende sizin gibi yapayım..
Mesela Avatarındaki Orochimaru; Gelenden geçenden tek yemiş eziğin tekidir benim gözümde artı iğrenç bir karakterdir...
Hah şöyle , artık gerçek yüzünü göster. Bırak kibarlığı gözüm :)
Bu yinede , Wbnin rezil olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

hunter07

Sizin yaptığınız gibi yapınca savunma gelmiyor sanırım:) Bir anda elin aletiyle oynayan adamdan Gözün olacak duruma geldik yani.. Ok:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 39)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık