Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tutturdunuz Newgate looser gidiyorsunuz.Ne yapacaktı yani mf de
tüm amiralleri hükümeti mi yıkacaktı sonra artık kurtlar vadisi vol 2 izlerdik.Luffy'e dövülecek adam kalmazdı.(Yapabileceğinden değil.)
Ayrıca adamın hayali belli hayalini gerçekleştirmiş."Yaşlandım artık gençlere yol vermek lazım" düşüncesinde.
Orda öne çıkması gereken adamlar belli çağın kapanması gerektiği de belli
Beyazsakal Akainu'yu paramparça etse(evet bunu yapabilirdi) oda yine bir şeyler uydurup kaldıracaktı.(bkz Dof)Burada bir senaryo var dram var budur yani bak nasıl mücadele etti dersin geçersin.Yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı.Ha Rayleigh'e bir şey diyemem biliyor da gelmiyorsa gerçekten ayıp.(Gelseydi o da ölürdü ya da en iyi ihtimal bir şey yapamadan yaralanıp dönerdi.)

Roronoa Zoro

Tutturdunuz Newgate looser gidiyorsunuz.Ne yapacaktı yani mf de
tüm amiralleri hükümeti mi yıkacaktı sonra artık kurtlar vadisi vol 2 izlerdik.Luffy'e dövülecek adam kalmazdı.(Yapabileceğinden değil.)
Ayrıca adamın hayali belli hayalini gerçekleştirmiş."Yaşlandım artık gençlere yol vermek lazım" düşüncesinde.
Orda öne çıkması gereken adamlar belli çağın kapanması gerektiği de belli
Beyazsakal Akainu'yu paramparça etse(evet bunu yapabilirdi) oda yine bir şeyler uydurup kaldıracaktı.(bkz Dof)Burada bir senaryo var dram var budur yani bak nasıl mücadele etti dersin geçersin.Yok şöyle olsaydı yok böyle olsaydı.Ha Rayleigh'e bir şey diyemem biliyor da gelmiyorsa gerçekten ayıp.(Gelseydi o da ölürdü ya da en iyi ihtimal bir şey yapamadan yaralanıp dönerdi.)
Yahu demediğimiz şeyleri demişiz gibi gösterip argüman yaratıyorsunuz. Burada şu an Wb'yi eleştirenlerden kim 3 amirali de almalıydı falan demiş? Resmen kendiniz çalıp kendiniz oynuyorsunuz :D
Dediğimiz hiçbir şey olmamış değil, öznel değil. Hepsi bu seride olmuş ve bitmiş şeyler.

Şirohige iyidir hoştur da adamı engellediler , bide zaten 20 serumla ayakta duran bir adamdı , onu bitiren şey yüksek egosu oldu.
Şu seride bu adam kadar ego sahibi olanı yoktur.
Ben en güçlüyüm , beni kimse dövemez, kimseden akıl almam , get out modundaydı.
Shanks uyardı bak dayı yeni çağ yaklaşıyor sana bana bakmazlar gel beni dinle diye ama dinletemedi adam hala ben Şirohigeyim alayına giderim diyordu.
Shanks uyardı BB gelecek dertler bitecek seni de indirecek yok adam o kadar kendine güveniyordu ki dinlemedi olanlar oldu.

WB'in gücüne laf söylenmez ama adam harbi güçlüydü o halde bile.

Beyler bırakın karakterleri linç etmeyi. Şu videoda dedikleri doğru çıkar mı acaba? Yeni çıkacak One Piece oyununun dergi tanıtımında Shanks'ın yetenekleri ile ilgili bilgiler verilmiş. Mangaka onaylı mı çok merak ettim.

[YOUTUBE]GtpPDQ8wlh4[/YOUTUBE]

Ben tek siz hepiniz dedi daldı . " One Piece gerçek " dedi :/
Vaziyet bu

Ben tek siz hepiniz diye daldı " Alayını kitledi , Sengokunun koltuğuna oturdu. O şimdi güçlü askerler yetiştiriyor. "

Dünyanın en güçlü adamı Akainu lan :(

Ben tek siz hepiniz dedi daldı . " One Piece gerçek " dedi :/
Vaziyet bu

Ben tek siz hepiniz diye daldı " Alayını kitledi , Sengokunun koltuğuna oturdu. O şimdi güçlü askerler yetiştiriyor. "

Dünyanın en güçlü adamı Akainu lan :(
çıngıraklı bir yılan soksa seni yada engerek senden bi kurtulsak :artiz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık