Ahaha Komikmiş kardeş.WB nin tayfasında iş yoktu. Gerçi kendisinde de iş yoktu.
Ahaha Komikmiş kardeş.WB nin tayfasında iş yoktu. Gerçi kendisinde de iş yoktu.
Yok müttefiklerini ezikliyom ben kendi tayfasını değilAmiral karşısında duran WB tayfası hala mı ezükleniyor.
Ben Smoker diye belirtmedim ki. O çıkarımı sen yaptın :/ Smoker iyi bir koramiral. Tamam bir Vergo değil ama diğerlerinden iyi.Senin fikrin. lakin;
Sai'nin Smokarı alamaması onu güçsüz bi karekter yapmaz. Ha belki alır bile.(bence alamaz) Ama sen gelip Sai Barto filan Smokerı elleri cebinde yener dersen olay biter. Ne sai güçsüz ne koramiraller. Dediğim gibi Usoppa bakarak Hasır şapka korsanlarını değerlendirmek bizimkisi. Yoksa Yhau Sabo tek atmayacakta kora kim atacak? Veya Dof? Bartonunki ise en çürüğüne denk gelmesi.
Yani saydığın isimler evet neden hepsi kor alamasın ama senin dediğin gibi zorlanmadan almaları anca rüyalarında. İçlerinde bi Cav. banko görürüm dediğim gibi her koramirali alacak.
Lakin şu arcta akla gelen üç müttefikten biri. Sai Cav Law.
Sorgulamamak esas sorun bunu da sende göremiyorum önüne ne konsa yiyeceksin belli ki. Seriyi domine eden karakterlerin günlerce savaştığı bir seride baş kahraman maksimum 2 saatte dövüş kazanıyorsa bu tartışmaya açık bir şeydir. Luffy 2 günlük birisi değil ve savaştığı insanlarda 2 günlük insanlar değil ki tek yumrukta nakavt olsunlar.Cidden bu sorun mu şimdi?
İlla herkes ya günlerce yada saatlerce savaşmak zorunda mı? Farklı olmasa garip olurdu işin aslı.
Yoo, değil.Ahaha Komikmiş kardeş.
haklısın özür dilerim. Bu kadar korkça ve basit cevap verdiğin içinde teşekkürler. Evet sen devam et.Sorgulamamak esas sorun bunu da sende göremiyorum önüne ne konsa yiyeceksin belli ki. Seriyi domine eden karakterlerin günlerce savaştığı bir seride baş kahraman maksimum 2 saatte dövüş kazanıyorsa bu tartışmaya açık bir şeydir. Luffy 2 günlük birisi değil ve savaştığı insanlarda 2 günlük insanlar değil ki tek yumrukta nakavt olsunlar.
Ergenler gibi tartışacağını bilseydim cevap dahi yazmazdım. Nasıl bir cevaptır bu? aksini düşünüyorsan düzgün şeyler yaz, ergen kız tripleri atmana gerek yoktu aslında.haklısın özür dilerim. Bu kadar korkça ve basit cevap verdiğin içinde teşekkürler. Evet sen devam et.
haklısın yine. Bodozlama gereksiz bi cümle ile başla sonra cevap bekle. Birde ergen olak. Devam et böyle.Ergenler gibi tartışacağını bilseydim cevap dahi yazmazdım. Nasıl bir cevaptır bu? aksini düşünüyorsan düzgün şeyler yaz, ergen kız tripleri atmana gerek yoktu aslında.