WB nin tayfasında iş yoktu. Gerçi kendisinde de iş yoktu.Ben bisey soracam shanksin tayfasi wb nin tayfasina gore cok guclu gozukuyor yonkou tayfalari esit midir
WB nin tayfasında iş yoktu. Gerçi kendisinde de iş yoktu.Ben bisey soracam shanksin tayfasi wb nin tayfasina gore cok guclu gozukuyor yonkou tayfalari esit midir
Law, adamın karşısına bütün Wb müttefiklerini koysan tek başına öttürür. Cavendish koru yer, Barto acemide olsa kor teklemiş bir adam. Kyrosta koru çok zorlanmadan alır, Saide pek sıkıntı çekmeyecektir. Kafadan 5 kişi saydım sana. Ki daha müttefik sıfatıyla gelecek Sabo, devrimciler vs var ohooo....Yazla koramirale karşı zorlanmayacak müttefikleri :/ Ne koramiral düşmanı çıktın sen.
Bi cav işte o da belli değil.
ahaha Saboyu da say istersenLaw, adamın karşısına bütün Wb müttefiklerini koysan tek başına öttürür. Cavendish koru yer, Barto acemide olsa kor teklemiş bir adam. Kyrosta koru çok zorlanmadan alır, Saide pek sıkıntı çekmeyecektir. Kafadan 5 kişi saydım sana. Ki daha müttefik sıfatıyla gelecek Sabo, devrimciler vs var ohooo....
Bartoda haki varsa saydıklarının hepsi Smokerı alır :/ahaha Saboyu da say istersen
Barto'nun tekledi aptal koramirali geç zaten hep o mal yüzünden koramirallik aşağıda. Yaptığımzı resmen Usopp'a bakarak Hasır şapka korsanların değerlendirmek.
Ne Barto Ne sai ne Kyros, Smokarı almayı bırak kaybedebilirler bile. Vergoyu saymıyom zaten bak şanslısın.
Üst kadaemi koramirali alabilecek aralarında tek isim banko Cav. başkası yok.
WB ' nin getirdiği 40 küsür müttefik gemi de 3 Kor ve 5 tane PX tuttu. Bir evladı da Wb ' ye bıçak soktu. Nerede 40 tane gemi kaptanı ve bunların sağ kolları , Sözde Luffy ' yi deniyorlardı. Luffy 'nin müttefikleri daha sağlam.ahaha Saboyu da say istersen
Barto'nun tekledi aptal koramirali geç zaten hep o mal yüzünden koramirallik aşağıda. Yaptığımzı resmen Usopp'a bakarak Hasır şapka korsanların değerlendirmek.
Ne Barto Ne sai ne Kyros, Smokarı almayı bırak kaybedebilirler bile. Vergoyu saymıyom zaten bak şanslısın.
Üst kadaemi koramirali alabilecek aralarında tek isim banko Cav. başkası yok.
Abi Sai alamaz Smokerı. Kyros'un karşısında Daimente yok. o tek bacakla zor. Barto çok tartışılır ama ben Smoker derim çünkü defansı düz hat şeklinde bu Logiaların işene gelir. Yani bi Cav malaasef.Bartoda haki varsa saydıklarının hepsi Smokerı alır :/
hangi mütfekik daha sağlam değil bizim olay. Arkadaşın saydığı isimlerin hepsi rahat bi şekilde koramiral alıyormuş, Smokerda dahil.WB ' nin getirdiği 40 küsür müttefik gemi de 3 Kor ve 5 tane PX tuttu. Bir evladı da Wb ' ye bıçak soktu. Nerede 40 tane gemi kaptanı ve bunların sağ kolları , Sözde Luffy ' yi deniyorlardı. Luffy 'nin müttefikleri daha sağlam.
1 yıl önce Chinhao vs Smoker açılsa Luffyle kapıştı diye Chinjaoya basardın oyunu. Şimdi o herifin kafasını tek hamlede yamultan adamı Smokera yem ediyorsun. Ne diyeyim sanahangi mütfekik daha sağlam değil bizim olay. Arkadaşın saydığı isimlerin hepsi rahat bi şekilde koramiral alıyormuş, Smokerda dahil.
Ne mi diyeceksin tabii ki arkadaş manga okuyor.1 yıl önce Chinhao vs Smoker açılsa Luffyle kapıştı diye Chinjaoya basardın oyunu. Şimdi o herifin kafasını tek hamlede yamultan adamı Smokera yem ediyorsun. Ne diyeyim sana
Bu tek yemesi için geçeli bir sebep yaniNe mi diyeceksin tabii ki arkadaş manga okuyor.
Mangaka kendi dedi heralde kaçırdın sen oraları. Luffy ile olan savaşından sonra pili tükenmiş dedimizin, hurdalığa çıkmış
Yani Sai götürüm bi dedimizi aldı.
Hep yanlış sularda yüzüyorsun sen ama