tamam bu tip koramirale tek atar artık.Bu tek yemesi için geçeli bir sebep yani
Bazı şeyleri kabullenmek lazım. Bir kere elden ayaktan düşersen, düşersin.
tamam bu tip koramirale tek atar artık.Bu tek yemesi için geçeli bir sebep yani
O da Saiden tek yedi yalnıztamam bu tip koramirale tek atar artık.
Bazı şeyleri kabullenmek lazım. Bir kere elden ayaktan düşersen, düşersin.
bak yine kaçırıyon olayları sen.O da Saiden tek yedi yanlız
Dedeye tek atmadı ama. Bu var dede var bu 2 sinede tek atan Sai var. Şimdi bunlar yakın seviyelerde mi?bak yine kaçırıyon olayları sen.
Bu da dedimizi dövdü yalnız.
Neyse kabul etmek istemeyen adama kabul ettiremezsin.
yahu sena göre pili bitmiş dede > koramiral o zaman bu titrek > koramiral daha ne istiyorsun?Dedeye tek atmadı ama. Bu var dede var bu 2 sinede tek atan Sai var. Şimdi bunlar yakın seviyelerde mi?
Yok bana göre pili bitmiş dedeye tek atan Sai > Koramiralyahu sena göre pili bitmiş dede > koramiral o zaman bu titrek > koramiral daha ne istiyorsun?
Hem senin için önemli mi koramiraller bu titrekte koramiral üstü de gitsin.
Üst tarafta biliyorsun değil mi yorumların?Yok bana göre pili bitmiş dedeye tek atan Sai > Koramiral
Pili bitmese zaten tartışma konusu bile kabul etmezdim. Adam savaşmadı tek attı lan.Üst tarafta biliyorsun değil mi yorumların?
Sai neden koramiral üstü senin için dedeye tek atığı için ee sorun? Sorun ne mi? dedenin pilinin bittiğini kabul etmemen ve hala ona göre değerlendirip Sai Smokardan üstün görmen.
yahu attı da kime attı? Luffy ile savaşıp yorulan, sonra yetmezmiş gibi orda burda koşuşturan sonra titrekle mücadeleye giren pili bitmiş bi dedeye tek attı.Pili bitmese zaten tartışma konusu bile kabul etmezdim. Adam savaşmadı tek attı lan.