Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birşey tartışmak istiyorum bu kairoseki elmastan bile sert diyolar ve kesilmesi zor ben one piece nin movielerini izlerken 2 tane moviesinde biri 3d olan diğeride El adasında geçen moviede 3D olanda zoro kesiyor bu kairoseki kafesini El adasında geçende ise Sanji çok rahat bir şekilde kırıyor ? Çözemedim ben bu işi nasıl oluyor ? :D Oda bizimle dalga mı geçiyor acaba ?
Filmler filler Odayla alakası yok. Bir tek Z ve Shiki nin filmlerinde senaryoya yardımcı olmuştu galiba.

Fiiler oluyordu herhalde filmler, hikaye ile hiçbir alakası yok. Yani onlar öylesine çizilmiş şeyler. Hiçbir değeri yok.
Bana göre alakası yok çünkü movieler normal seri ile bağlantılı diye biliyorum hadi 3d dediğin gibi olsun fakat El adasındaki olay 2 yıl sonrasının moviesi ve Z moviesiylede bağlantılı.Bana göre bunlarda bir yanlışlık yaptılar.

Birşey tartışmak istiyorum bu kairoseki elmastan bile sert diyolar ve kesilmesi zor ben one piece nin movielerini izlerken 2 tane moviesinde biri 3d olan diğeride El adasında geçen moviede 3D olanda zoro kesiyor bu kairoseki kafesini El adasında geçende ise Sanji çok rahat bir şekilde kırıyor ? Çözemedim ben bu işi nasıl oluyor ? :D Oda bizimle dalga mı geçiyor acaba ?
İmpel down bölümlerinde Luffy'nin dövüştügü aslan kairoseki agı kırıyor.Büyük ihtimal saflıkla alakası vardır.Mesela çeligi biraz kairoseki ile karıştırıp kairoseki özelligi gösteren ama çelik sertliginde madde gibi.

Karizma çizmeyi başka anlamda söyledim :) Videoda görüldüğü üzere karizma böyle çizilir. :respect:
[YOUTUBE]Y-ezGfiMcFs[/YOUTUBE]
İtachi önce hastalığına çare bulsun :/
Şekil yapıyor videoda ancak adam kaç yıldır öldürmenin yolunu bulamadı :/
Gitmiş Totsuga Swordu bulmuş korkusuna :(

Ayrıca Videoda son derece karizma Lord :cool:

@akainu
söyle kardeş geldim :D
Şimdi bana göre karizmatik karakteri ele alıyorum.
1) Hancock, başta karizmaydı sonra aşık oldu gitti karizması.
2) Dof karizmaydı, bu sayıda pert :(
3) Aizen, karizmatik dedik, adamın nasıl bi gülüşü varsa tüm karizmayı aldı götürdü.
4) Madara, karizmatik dedik güç uğruna garip surat ifadeleri çizildi.
5) Zoro, karizmatik karakter ama yön bulmada ki sakarlığı karizmayı çizdi.
6) Orochimaru ise yenilse de ayrı karizma adam. Gülüşü ayrı karizma. Çizgisini hiç bozmadı. Yaptığı giderleri sölememe gerek bile yok :cool:

İtachi önce hastalığına çare bulsun :/
Şekil yapıyor videoda ancak adam kaç yıldır öldürmenin yolunu bulamadı :/
Gitmiş Totsuga Swordu bulmuş korkusuna :(

Ayrıca Videoda son derece karizma Lord :cool:
Şimdi bana göre karizmatik karakteri ele alıyorum.
1) Hancock, başta karizmaydı sonra aşık oldu gitti karizması.
2) Dof karizmaydı, bu sayıda pert :(
3) Aizen, karizmatik dedik, adamın nasıl bi gülüşü varsa tüm karizmayı aldı götürdü.
4) Madara, karizmatik dedik güç uğruna garip surat ifadeleri çizildi.
5) Zoro, karizmatik karakter ama yön bulmada ki sakarlığı karizmayı çizdi.
6) Orochimaru ise yenilse de ayrı karizma adam. Gülüşü ayrı karizma. Çizgisini hiç bozmadı. Yaptığı giderleri sölememe gerek bile yok :cool:

Orochimaruya sempatim vardır ama kabul edelim Sasuke vssinin sonunda da burada da iyi çizdi adamın karizmasını :). Ben dövüş anlamında kastetmiştim ama sizin kriterlerinize göre karizmadır bir şey diyemem ona. Yalnız gördüğüm en karizma karakter İthachidir bana göre narutoda yani orochimaru karizma olsa da bu konuda bence İthachi>Orochimaru.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık