Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cedric

Vegapunk bir devrimci yahut Roger zamanına ait bir şeyler biliyor olabilir. Bu iki durum söz konusu değil ise, o zaman geriye bir ihtimal kalıyor, D. ? :confused: Bir ihtimal daha var Vegapunk D. çıkar mı dersin. :a: Bu arada, Vegapunk'un yaptığı, yapacağı ya da yapmış olduğu şeyler belki de ona miras kalınmış şeyler de olabilir. Aynı şekilde bu kadar yetenekli yada bilgili olmasının, teknoloji de üstün olmasını kayıp yüz yılla alakalı çıkabileceği düşüncesi oturdu aklıma.

Şuan animenib Buggy Shanks geçmişinin gösterildiği bölümü izledim Shanks benim hayalim bir gün bu gemiyi terk edip kendi tayfamı kurup dünyayı dolaşacağım diyor tabi bir korsan olarak. Hayali biraz sönük geldi bana. Dikkat etmemiştim buna pek.

Şuan animenib Buggy Shanks geçmişinin gösterildiği bölümü izledim Shanks benim hayalim bir gün bu gemiyi terk edip kendi tayfamı kurup dünyayı dolaşacağım diyor tabi bir korsan olarak. Hayali biraz sönük geldi bana. Dikkat etmemiştim buna pek.
Devr-i alem, güzel şey.

Acaba WB, meyvesini ne zaman yedi.

Devr-i alem, güzel şey.

Acaba WB, meyvesini ne zaman yedi.
Güzelde korsan için ne gerçi olabiliritesi varda. Daha etkili bir şey olacağını düşünmüştüm. Sonuçta One Piece'in ne olduğunu da biliyor muhtemelen. Wb'nin aile hayaline göre tabi daha iyi hiç olmazsa mantıksız değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık