Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yorumumu gördün mü bilmiyorum ama bu karşılaşma dikkatli olan ve savunmasını elden bırakmayanın alacağı bir karşılaşma gibi duruyor bence. İki tarafın da alma ihtimali var, kesin bişi demek zor ama Magellan bir adım önde gibi.

Kuma aklını kaybettikten sonra daha güçsüz görülüyor dediğin gibi ama bana tam tersi gibi gelir. Hatta Kuma vs Zoro konusunda da bunu yazdım. WG adamı alıp kullanmak isteyecektir, daha güçsüz bir Kuma elde etmeleri bana hiç mantıklı gelmiyor. Herşey bir yana işin içinde Vegapunk var. Akılsız Kuma mümkündür ki iradesi olmadığından haki kullanamaz ama genel olarak daha güçlü olacaktır akıllı halinden.
Sabaody takım adalarında yaptıklarından sonra Kuma'nın ajan olduğunu anlamış, kontrol altında tutmak içinde böyle bir şey yapmak zorunda kalmış olabilirler..

Sabaody takım adalarında yaptıklarından sonra Kuma'nın ajan olduğunu anlamış, kontrol altında tutmak içinde böyle bir şey yapmak zorunda kalmış olabilirler..
Daha öncesinde başladı robotlaştırma işlemi. Zaten muhabbeti de geçti. Hatta dediğin gibi olsa Sunny'yi korumazdı, en azından WG izin vermezdi.

Daha öncesinde başladı robotlaştırma işlemi. Zaten muhabbeti de geçti. Hatta dediğin gibi olsa Sunny'yi korumazdı, en azından WG izin vermezdi.
Aynen. :good: Şimdi biraz düşününce daha kötü bir hale dönüştürülmesi bana da saçma geldi.
Kuma px projesinde yer alıyor.En güçlü Px kendisi.Hatta Dof bunu detaylı olarak anlatıyor.Kuma bu deneye katılmış.Aşama aşama gerçekleştiriliyor herşey savaşa kadar.Kuma sırf ajanlık için başına gelecekleri baştan kabul etmiş.Savaşta kendinde olmayacağını biliyor.O yüzden Vegapunk'tan koruması için yardım istiyor.Programlatıyor kendini.Luffye de tekrar görüşmeyeceklerini söylüyor.Çünkü tamamen robot hali alacağını biliyor.

Tüm bunları hesaba kattığımız zaman Wg neden elindeki bir lordun gücünü boşu boşuna düşürsün.Onlarla denklemi eşitliyor.Gücü artmamıştır belki ama düştüğünü de sanmıyorum.Herşey önceden ayarlanmış çünkü.Sadece taktik ve strateji açısından eskisi gibi olmadığı söylenebilir de Allah aşkına seride güçlü isimler ne zaman yoğun bir strateji altında dövüştü ?
Sırf o sayede dövüş kazandı ?
Belki sadece Law ama o adamın da tarzı o zaten.Hunter serisi değil sonuçta one piece evreni bu.

Cedric

Kuma'nın robotlaştırılmasını ben Wg için yararlı bir şey buluyorum hem bir shiyi tamamen ellerinde barındırıyorlar hem de bu şekilde az sayıda yeni dünyaya korsan geçişini sağlıyorlar. Savaşlarda da çok kullanışlı. Şahsen yeni dünyanın gerisinde çok iyi işler yaparlar da. Daha iyisi olamazdı. :)

Değil mi ama? Sitede hep bu görüş savunuldu ama biraz düşününce WG açısından çok gereksiz bir işlem gibi geliyor birini robot yapıp gücünü düşürmek.
Ayrıca ben hala 700. bölümdeki sıralamanın güç sıralaması olduğu kanaatindeyim, öyle istiyorum belki de. Bu açıdan bakınca Doffy altı Hancock üstü bir yerdedir bana göre şu anda.
Yani var birşey.Kuma son halini almadan önce diğer pxler zaten başarılı olmuş.Eğer bilincini kaybetmesi savaşlardan yenik ayrılmasına sebep olacaksa neden son aşama gerçekleştirilsin ? Tamam px ordusu için böyle bir işlem lazım ama Lord aklı başındayken daha yararlı olur.Eğer Kuma çok ileri görüşlüyse, " Ben luffylere denk gelip yardım edeceğim sonra da Wg beni robot yapacak,sen en iyisi beni programla. " dediyse orasını bilemiyorum tabii.Ama bu da saçma geliyor.Thriller bark'tan döndükten sonra savaşa çok az kala tayfanın Shabondy'de olacağını nereden bilecek zamanlama açısından.

Yani var birşey.Kuma son halini almadan önce diğer pxler zaten başarılı olmuş.Eğer bilincini kaybetmesi savaşlardan yenik ayrılmasına sebep olacaksa neden son aşama gerçekleştirilsin ? Tamam px ordusu için böyle bir işlem lazım ama Lord aklı başındayken daha yararlı olur.Eğer Kuma çok ileri görüşlüyse, " Ben luffylere denk gelip yardım edeceğim sonra da Wg beni robot yapacak,sen en iyisi beni programla. " dediyse orasını bilemiyorum tabii.Ama bu da saçma geliyor.Thriller bark'tan döndükten sonra savaşa çok az kala tayfanın Shabondy'de olacağını nereden bilecek zamanlama açısından.
Programlama Luffyleri korumak amaçlı değildi, gemiyi korumak içindi. Sabaody'den sonra istekte bulunuyor, tayfayı dağıttıktan sonra yani. Luffyleri koruma ya da başka yerlere gönderme işini aklı başındayken yapıyor ve büyük ihtimalle Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğunu biliyor ki gelip bunları koruyor.

Programlama Luffyleri korumak amaçlı değildi, gemiyi korumak içindi. Sabaody'den sonra istekte bulunuyor, tayfayı dağıttıktan sonra yani. Luffyleri koruma ya da başka yerlere gönderme işini aklı başındayken yapıyor ve büyük ihtimalle Luffy'nin Dragon'un oğlu olduğunu biliyor ki gelip bunları koruyor.
Evet haklısın.Bunları unutmuşum.Ama Wg çaktırmadan yardım etmesine tepki olarak robot haline getirdiyse bu adam Vegapunk'tan istekte bulunacak zamanı nereden buluyor.Hemen yakalayıp işleme başlarlardı yanlış yaptığını farketmiş olsalardı.O yüzden bu bilincini kaybetme olayı bana çok önceden planlanmış bir aşama gibi geliyor.

Zamanında şöyle bir teori okumuştum.

Vegapunk devrimci Kuma'da Dragon'un planıyla önce shichibukai olup Vegapunk ile devrimci ilişkilerini sürdürüyor ve daha sonra yine plan dahilinde pacifista olayına girişiyor ve robot oluyor.Ancak Vegapunk Kuma'yı istediği zaman tekrar insana geri
döndürebileceği şekilde tasarlıyor.

Çünkü pacifistalar ile ilgili devrimcilerin bir planı var.Vegapunk tarafından Kuma'da pacifistaların komutanı olarak ayarlanıyor.Yani zamanı gelince Kuma dönecek ve o zaman pacifistalar Kuma'ya itaat edecek.Tabi o zaman geldiğinde pacifistalar da baya gelişmiş olacak.

Özetle denizciler için çok önemli bir araştırma olan pacifistalar aslında devrimcilerin araştırması.Yani Vegapunk denizcileri uyutuyor.Daha güçlü oldu ,daha iyi oldu tarzında rapor veriyor olabilir.Teoriye göre Kuma zaten geri dönecek robotlaşınca gücü azalmış artmış önemli değil devrimciler için.Geri dönünce zaten tekrardan bildiğin Kuma olacak.

Kuma'nın WG'den nefret ettiği arkadaşı olduğu söylenen Ivankov'un ağzından özellikle belirtilmişken Kuma durduk yere shichibukai olupta daha sonra WG için denek olmaz.Yani teori bu açıdan mantıklı.

Vegapunk'ın durumunu ise bilemeyeceğim.Ama daha önce yazılan Sunny koruma olayları Vegapunk açısında düşünülürse belki devrimci olabilir.Olmasa da en azından sadece rahat rahat bilim yapmak adına WG ile çalışyor olabilir.Yani WG taraftarı değildir.
Sonuçta WG için çalışan Vegapunk devrimci Dragon'un oğluna niye yardım etsin?Devrimci olmasa bile karşıtı değildir.

Birşey tartışmak istiyorum bu kairoseki elmastan bile sert diyolar ve kesilmesi zor ben one piece nin movielerini izlerken 2 tane moviesinde biri 3d olan diğeride El adasında geçen moviede 3D olanda zoro kesiyor bu kairoseki kafesini El adasında geçende ise Sanji çok rahat bir şekilde kırıyor ? Çözemedim ben bu işi nasıl oluyor ? :D Oda bizimle dalga mı geçiyor acaba ?

Alpamis

Birşey tartışmak istiyorum bu kairoseki elmastan bile sert diyolar ve kesilmesi zor ben one piece nin movielerini izlerken 2 tane moviesinde biri 3d olan diğeride El adasında geçen moviede 3D olanda zoro kesiyor bu kairoseki kafesini El adasında geçende ise Sanji çok rahat bir şekilde kırıyor ? Çözemedim ben bu işi nasıl oluyor ? :D Oda bizimle dalga mı geçiyor acaba ?
Fiiler oluyordu herhalde filmler, hikaye ile hiçbir alakası yok. Yani onlar öylesine çizilmiş şeyler. Hiçbir değeri yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık