Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutsal ejderlerin yaptıklarına hiç ses çıkarmaması başlıca bir sebep zaten.
Adalet dediğiniz şey kutsal ejderlerde çıktığınıda unutmamak lazım.

İkilemde kaldığı nokta.
Bir yanda kutsal ejderler bir yanda korsan olsa bile özünde iyi denilecek torunu.

Adam değil özetle.
O zaman Şu D olan dev hariç bütün denizciler adam değil,namussuzdur.Aokiji de akainuya ses çıkarmıştı kutsal ejderlere değil o da namussuzdur.Smoker da namussuzdur, tüm koramirallerde namussuzdur,Adam değildir. Çünki bunların da ses çıkardığını görmedik. Ha görmedik ses çıkarmışlardır diyorsan da Garp da aynı şekilde sesini çıkarmış olabilir.

Bu seride denizciler iyi korsanlar kötü'yü net olarak söyleyemeyiz işte orada sıkıntı.

Eğer Garp adam mı diye tartışıyorsa denizciler korsan avlar mantığının dışına çıkıp her zaman iyinin yanında durana adam dememiz lazım.
Denizci her zaman korsan avlar mantığıyla bakarsak Garp'a görev adamı dememiz lazım aa onu yine de adam yapmaz.

Orada denizciler katliam yapsın yada kutsal ejderler istediğini öldürsün istediğini yapsın ama onların emirlerine uy hiç ses çıkarma bu mu adamlık :/
Garp adam olsa hem kötü korsanları hem de kutsal ejderleri kaldırmak amacıyla devrimci filan olurdu.

Emanet edilen çocuğun ölümünü izlemesi olabilir.
Çocuk mu:hoo: Emanet edilen çocuğu büyüttü, korsan işlerine girme dedi. Sana marine'de sigortalı bir iş ayarlarım dedi. Belli bir yaşa gelince seçimini yaptı, kazık kadar adamdan artık niye sorumlu oluyor. Kendi tercihi ve bu uğurda da öldü, gördük pişmanda değildi.

Luffy'de korsan oldu, bir yerde ölüp gitse veya yakalanıp idam edilmek istense ne yapabilir. Alayı dalar ona...

Bu seride denizciler iyi korsanlar kötü'yü net olarak söyleyemeyiz işte orada sıkıntı.

Eğer Garp adam mı diye tartışıyorsa denizciler korsan avlar mantığının dışına çıkıp her zaman iyinin yanında durana adam dememiz lazım.
Denizci her zaman korsan avlar mantığıyla bakarsak Garp'a görev adamı dememiz lazım aa onu yine de adam yapmaz.

Orada denizciler katliam yapsın yada kutsal ejderler istediğini öldürsün istediğini yapsın ama onların emirlerine uy hiç ses çıkarma bu mu adamlık :/
Garp adam olsa hem kötü korsanları hem de kutsal ejderleri kaldırmak amacıyla devrimci filan olurdu.
Belki Dragona yardımcı oluyordur :) Durum bu kadar basit değil bence ama Garpa çok da kötü dememek lazım yine de kendi görüşün bir şey diyemem.

@dragon

IQ örneğini daha önce veren oldu. Ona da söyledim bu dof meyveyi oturduğu yerde en iyi şekilde geliştirdi de dayanıklığını oturduğu yerde artırdı da dövüş kabiliyetini oturduğu yerde artırdı da bir hakisini mi artıramadı? Mantığı yok yani. Bu adam dünkü çocuk değil. Haki konusunda çok bilgili olduğuna eminim. Eğer sürekli çalışarak Shanks kadar haki gücüne ulaşacağını düşünse her şeyi yapardı elinden gelen. Adam kklik amacında sonuçta. Gücün önemini biliyor. Bence haki sınırı bu adamın. Sınırında olmasa bile yakındır diye düşünüyorum. Ve en iyi ihtimalde dahi Issho kadar k.haki, Shanks kadar b.haki sahibi olabileceğini sanmam.

Ayrıldığımız nokta bu işte. Diyorsun ya içeride tutarsa diye ben de diyorum ki o haki içeride zaten. H.haki o içerideki gücü dışarıya yansıtmanı sağlıyor. Bu güç de dışarıya yansıdığı vakit ruhsal bir güç olduğu için etkisi de ruhsal anlamda oluyor. İradesi kaldıramayan bilincini yitiriyor. Doğaya etkisi de oluyor. Her şeyin özü varsa elbet senin ruh gücünün bu anlamda da bir etkisi olabilir. Cansız nesnelere de olabilir.(gemi) Gene söylüyorum her h.hakili 10 haki potansiyeline sahiptir, olay bu potansiyeli kullanıp 10 olabilmektir düşüncesi bana ters. Bu durumda Shanks gibi Luffy gibi adamların bir özelliği kalmıyor zira. Tek olayları diğer h.haki kullanıcılarının aksine potansiyeli kullanabilmeleri olur. Hancockun potansiyeli kullansa seri sonundaki Luffy kadar b.hakisi, k.hakisi olur gibi bir durumunu benim aklım kesmiyor.

Neyse yakında anlarız.

Ace'in çocukluğunu düşününce donanmaya katılmak istese daha güzel olurdu sanki. Nefret ettiği babasının yarattığı korsan çağını kapatmaya çalışması falan. Final dövüşü de Luffy vs Ace olurdu. :(

Ben de manga çıkmaya yakın hep google'a ワンピース bölüm sayısını yazıp aratıyorum bir şey çıkar diye. ワンピース one piece demek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık