Potansiyel varda Luffy aşacak kadar var mı? Şuan Luffyle Smoker arasında bariz fark var, bu farkı aşmak için Luffy'nin potansiyelini aşması lazım yani olmaz bence Garp. güçlü birisi olup geri gelebilir ama Luffy treni kaçtı bence.@KK
Şimdi oda eğitilrse güçlü biri tarafından zayıflığını kabullenip potansıyeli var aslında.
Hiç o şekilde bakmamıştım olaya.Neden öyle düşündün ki?@raiden
Coby hiç bi zaman bizimkilerle kapışamayacak. Mf savaşında bunu net anlaman gerekirdi.
Kid ve meyvesinden bahsedince aklıma şu geldi , Fujitoranın meyve yeteneğine direnç gösterebiliyorsun.Diğerleriyle aynı seviyede(bana göre daha üstün) ve meyvesi kılıç ustaları için kabustan öte bir şey. Bunlar yeterli benim için.
Şu seride kaptanından bir tane bile güçlü adam görmedim ben kaptan olmak için bence gayette en güçlü olmak şart.@Jenque
Bana göre dersen eyv. ama meyvesi kılıç ustaları için bir kabus dersen katılmam o zaman mihavk shanks ta kılıç ustası onları içinde mi kabus
@Taisho
Kaptan olmak için Güçlü olmak gerekmiyor insanları kendi etrafında bir amaç uğruna birleştirebiliyorsan kaptan olabilirsin.Zaten Luffynin tek yaptığı bu.
Üst seviye kimse kılıcını hop diye elinden bırakmaz ancak bence kılıç ustalarının karşılaşacağı en zorlu rakiplerden biri Kid.Kid ve meyvesinden bahsedince aklıma şu geldi , Fujitoranın meyve yeteneğine direnç gösterebiliyorsun.
Ki , direk bir yerçekimi iptali sağlıyor.
Aynı şekilde güçlü elemanlar Kid'in çekimine karşı koyabilir.
Hatta Kidin çekimi , Fujitoranın meyve gücünden zayıftır.
Kılıç Ustalarının ne kadar doğal düşmanıda olsa kişiye göre değişebilir.
Her elemanın kılıcını kolayca çekemezsin . Her elemanı yer çekimi ile yamultamadığın gibi.