Tamam şöyle düzelteyim.
Zoro,iki yıl sonraki Lucci'yi ve Dof'un tayfayı bayanlar ve Pica hariç biraz zorlanarak alır,benim görüşüm.
Tamam şöyle düzelteyim.
Lucci dışındakiler etkisiz eleman :/Tamam şöyle düzelteyim.
Zoro,iki yıl sonraki Lucci'yi ve Dof'un tayfayı bayanlar ve Pica hariç biraz zorlanarak alır,benim görüşüm.
Aynı anda çok tehlikeli olabilirler.Lucci dışındakiler etkisiz eleman :/
Garp'ın doktoru musun sen Garp'ın savaştığını mı gördük WB gibi de Garp sağlam WB komalık gibi yorum atıyorsun? Kardeşim sen ağır Shanks fanısın kusura bakma. Genel bir ünvan tabi. Açık net yahu. Adamı, karısı, travestisi ayrı ayrı ünvanı yok bu işin. Diyelim ki erkek diyor. Kaido kadın mı? Shanks kadın mı? Mihawk kadın mı? Sen benimle billur mu geçiyorsun? Olayı çarpıtman dahi bir şeyleri değiştirmiyor.Oradaki en güçlü Wb . Kişisel düşüncendir. Orada sağlam dinç bir Garp varken Genel şekilde en güçlü demiş ne yahu ? nerden çıkarıyorsun en güçlü canlı denildi de ben mi görmüyorum ? Bu evrende devler var uzaylı halk var yahu. Adamı evreni kapsıyor felan sanıyorsun galiba . Biz de sana Wb güçsüz dedik demedik zaten. Adamda dünyanın en güçlü unvanı var nedeni ni söylüyoruz adamda muazzam bir dayanıklılık ve saldırı gücü var. Ama bildiğin lol de garen bu Wb . Tank saldırı alıp duruyor. K.haki ,H.haki yok işte . O binlerce adam dediğini H.haki olsa bayıltır savunması da bu kadar kolay kırılmazdı işte . O kadar ölürken mermi yedi demezlerdi Shanks H.haki salabiliyor diye bu adamdan güçlü olmuyor zaten. Toplam güç de geçer bence. Adamda deprem meyvesi+B.haki kombinasyonu var. Malum H.haki salamıyor.Shanks da Mihawk'a denk kılıç ustalığı yani saldırı gücünden sayıyorum bunu +B.haki+H.haki var. Savunmada Tank Wb var . K.haki Master Shanks var. H.haki sadece çöpleri felan bayıltıyor dan sayıyorsan bilemeyeceğim tabi ki . Sadece bayıltma işlemi ve çizilirken efektli çiziliyor diye övülüyor zaten bu H.haki. Kısacası H.haki nin önemli birşey olduğunu varsayarak tabiki onu da katıyoruz. Bir de yeni dönen Shanks zamanı yavaşlatıyor olayı da gerçekleşirse birde o zaman buraları görün
Shanks sağ çıkar çıkmaz önemli değil. Shanks kendine laf atılsa umursamayan bir adam ama arkadaşına laf atmayacaksın. Kendini önemsemez yani öyle bir durumda. Akainu geçmeyi denemedi bile dahi ben buna bakarım. Çünkü orada aynı zamanda Beckmann 'den kurtulup ateş açan bir Kizaru ve Aokiji var. Onlara Shanks ve tayfası saldırmıyor mu . Tek kinleri bu Akainu'ya mı da bir o saldırmıyor. Çünkü karşısındaki rakipten öyle aman açığı yakaladım şu taraftan bir mağma atayımlık bir durumu yok Hikayelik bir durum yok . Adam geldi savaşı bitirin yararı yok iki taraf için de dedi ve istediğini aldı. İşlerine de geldi denizcilerin zaten. Dalsalar zaten denizciler de dalar. Dediğim gibi onlar kendi taraflarının iyi olduğunu düşünen ve insanları koruyan bir tarafı temsil ediyor. Sengoku az mı sırtında yazan ''adalet'' e dikkat çekti , gaz verdi savaşta
Meyve yerine katanası var işte :/Shanks'ta meyve çıkmaz umarım da cidden haki tanrısı bir karakter görürüz.
Adamın gücünün yüzde 80 ini meyvesinden geliyor zaten :/ Ondan sonra meyve önemli değil diyorlar :TWB dediğiniz kadar muhteşem bir eleman olsa Akainu'ya kafasının yarısını kaybedip, iç organlarını ızgara haline getirtmezdi. Yok tek atmışta, yok ölmek üzereyken vurmuşta felan geçiniz bunları. Herkes tutturmuş WB, Akainu'yu yendi diyor. Dövüşten beş dakika sonra Akainu 1v15 yaparken, dede serideki en acınası ölümle tahtalıköyü boylamıştı bile.
"Dünyanın en güçlü adamı". Zehahahah diye gülesim geliyor artık.