G3 mantıklı ama estetik olmayan ve aşırı hantal bir teknik.
Yok o değil.Kemiklerine hava doldurdu diye nasıl o kadar şiddetli saldırılar yapabildiğine şaşırıyorum ben. Hava değil de cıva doldurmuş sanki. :SKendini balon gibi şişirmesi gayet normal. Adam lastik.
Luffy'nin lastik özelliği kazanmayan bir organı yok. :/Yok o değil.Kemiklerine hava doldurdu diye nasıl o kadar şiddetli saldırılar yapabildiğine şaşırıyorum ben.
Şişirilmiş balonla vurmaktansa sönük balonla vurmak daha etkili olur. Bu da aynı hesap işte. :SLuffy'nin lastik özelliği kazanmayan bir organı yok. :/
Sert lastikle ve darbe uyguladığı alanı genişleterek vuruyor. :S
Kokadan sonra anlamlı oldu bence g3 öncesinde garip oluyordu.Yok o değil.Kemiklerine hava doldurdu diye nasıl o kadar şiddetli saldırılar yapabildiğine şaşırıyorum ben. Hava değil de cıva doldurmuş sanki. :S
Balon gibi düşün hava tüm kolda yayılınca tek bir noktayı çok inceltemez ama küçük bir balonu çok şişirirsen çok incelir ve patlayabilir hatta. Kalınlık önemli yani mesela bütün vücuda ya da tüm kola yaydığında plates topuysa sadece bilek ve ele yaydığında balon gibi olur. Tabi bunlar kokadan önceydi sertleşme mantık kazandırdı.Tam olarak anlamadım ne demek istediğini. :/
Büyüklük aynı ve daha az alan kaplıyor olması çok mantıklı değil. Yumruk büyüklüğü aynıdır ama kolu şişmiyor eskisi gibi.
Kolunun şişmesi de dahil bütün bu kuvveti sadece yumruğuna yoğunlaştırmasını kastetmiş olabilirim
Kemikler daha sert ya hani. Onun etki alanını artırmış oluyor. :SŞişirilmiş balonla vurmaktansa sönük balonla vurmak daha etkili olur. Bu da aynı hesap işte. :S
Kemik etine göre daha sert. Onu şişirip saldırısının etki alanını genişletiyor, daha büyük bir kütleyle vurmuş oluyor. :/Balon gibi düşün hava tüm kolda yayılınca tek bir noktayı çok inceltemez ama küçük bir balonu çok şişirirsen çok incelir ve patlayabilir hatta. Kalınlık önemli yani mesela bütün vücuda ya da tüm kola yaydığında plates topuysa sadece bilek ve ele yaydığında balon gibi olur. Tabi bunlar kokadan önceydi sertleşme mantık kazandırdı.
Yok fizik kuralları falan önemli değil,hatta G3'e de takılmıyorum ama G4'ü uzun bir süre kullanacak Luffy.Birazcık olsun tutarlı olursa G4 daha iyi olur yani. :/Kemikler daha sert ya hani. Onun etki alanını artırmış oluyor. :S
Kemik etine göre daha sert. Onu şişirip saldırısının etki alanını genişletiyor, daha büyük bir kütleyle vurmuş oluyor. :/
One Piece'i gene fizik kurallarıyla okumaya mı başladınız deniz.
Kemik ve et karşılaştırması da fizik kuralı ona bakarsan One piece evreninde bile garipti tabi ki gerçek hayat gibi beklemiyorum eneli nasıl yediysek bunu da yedik ama sonuçta hatalı bir mantıktı kokaya kadar benim söylediğim bu. Gerçek hayatla ilişkilendirmek değil bu seri içinde de saçma duruyordu hone fusen esnek giganto pistol sert.Kemikler daha sert ya hani. Onun etki alanını artırmış oluyor. :S
Kemik etine göre daha sert. Onu şişirip saldırısının etki alanını genişletiyor, daha büyük bir kütleyle vurmuş oluyor. :/
One Piece'i gene fizik kurallarıyla okumaya mı başladınız deniz.