Hepte aynı umut.WB hantaldı BB de hantal.
WB tanktı sürpriz olmazsa BB de öyle. Tabi fark BB önce bir ay ay ay diye kıvranıyor Sonra da bir şey yokmuş gibi kalkıyor
İkisine de depremi vermiş mangaka.
BB, WB'nin dark versiyonu gibi bir şey. Ki zaten biri beyaz, diğeri karasakal. Tabi fark şu: BB'nin kalbi teklemeyecek. Bir de karanlık logiası var tabi. Meyve kullanıcılarına karşı BB, WB'den bile daha tehlikeli bir rakip olacak. 3 tip haki bekliyorum BB'den de. Krallığın en büyük 2 adayından birisinde ben kralın hakisini de beklerim arkadaş. Sonra WB-BB benzerliklerine bunu da eklerim. Sonra çağ WB'nin denirken o öldü. Dedi ki BB çağ benim! Ki hakikaten artık zirvede onun olması muhtemel.
BB farklı olduğunu gerçekleşmesi muhtemel Shanks vssinde, Shanks'ı tahtalı köye yollayarak gösterecektir bence.
Başından beri sakladığı karakteri bence öldürmez Luffy Kk olduktan sonra Wg'yi devirecekse eğer Shanks'ın ve diğer müttefik korsanların yardımıyla olur bu iş diye beklenti içerisindeyim. Ama Luffy'nin Kk yolunda Kidd ve BB'yi safdışı bıraktıktan sonra olur bu iş diye tahmin ediyorum. Bana kalırsa Luffy'nin en büyük rakibi Kidd.WB hantaldı BB de hantal.
WB tanktı sürpriz olmazsa BB de öyle. Tabi fark BB önce bir ay ay ay diye kıvranıyor Sonra da bir şey yokmuş gibi kalkıyor
İkisine de depremi vermiş mangaka.
BB, WB'nin dark versiyonu gibi bir şey. Ki zaten biri beyaz, diğeri karasakal. Tabi fark şu: BB'nin kalbi teklemeyecek. Bir de karanlık logiası var tabi. Meyve kullanıcılarına karşı BB, WB'den bile daha tehlikeli bir rakip olacak. 3 tip haki bekliyorum BB'den de. Krallığın en büyük 2 adayından birisinde ben kralın hakisini de beklerim arkadaş. Sonra WB-BB benzerliklerine bunu da eklerim. Sonra çağ WB'nin denirken o öldü. Dedi ki BB çağ benim! Ki hakikaten artık zirvede onun olması muhtemel.
BB farklı olduğunu gerçekleşmesi muhtemel Shanks vssinde, Shanks'ı tahtalı köye yollayarak gösterecektir bence.
Genel olarak katılıyorum ama katılmadığım kısım yonkoularla amirallerin arasında o kadar büyük fark olması. Benim gözümde o yonkou farkından ziyade dünyanın en güçlü adamının farkıydı.Marineforddaki Wb birçok yönden eksikti.O yüzden ezik demek saçma.
Bu da tamamen mangakanın suçu.Adamı o şekilde gösterince millet doğal olarak amiralleri,akainuyu falan birşey sanıp göklere çıkarıyor.Bu eksiklikleri sıralayalım.
Adamda h.haki var ama kullanamıyor diğerlerini de tam manasında kullandığı şüpheli.
Meyveyi kumandadan kısmış öyle kullanıyor Ace ve tayfa zarar görecek diye.
Her saldırıyı alıyor nasıl olsa öleceğim diye.
Kalp tekler vaziyette.
Kılıç böğründen girip öbür taraftan çıkmış.
Magma göğsünde hollow deliği açmış.
Kendini açık hedef haline getirip birsürü top ve mermi yarası almış.
Şimdi şu haline yonko seviyesi demek pek mümkün değil açıkçası.
Ancak adam bu haliyle bile akainuya 2 yumrukta travma yaşatıyor,karasakala da 2 hamle de son duasını okutuyor.
Ondan sonra varın yonko seviyesini siz hesaplayın amiraller yanlarında neden önemsiz anlayın.Niye akainunun Shanks'ı görünce hareket edemeyecek kadar sindiğini görün.Yonkodan tırsmanın amiraller için bile geçerli olduğunu görün.Yonkodan tırsmak olağan bir durum bu denizde o yüzden bir seviye göstergesi değildir kolay kolay.