Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Imu gerçekten mutlak kötülüğün kendisi mi yoksa gri bir karakter mi? Joyboy özgürlüğü, Imu disiplin ve sıkı yönetimi temsil ediyor. Şu an Imu’nun adalet anlayışına göre bir dünya görüyoruz, çünkü zaferi Imu kazandı. Imu düzen, disiplin ve sıkı yönetim, Davy Jones kaos, serbestlik ve hırs, Joyboy özgürlük, mutluluk ve hazzı mı temsil ediyor?

Bu üç karakter zamanında savaştılar, biri kral oldu ve bugün o kral olan kişinin istediği dünyayı görüyoruz, yani Imu’nun.

Seri sonunda Imu kesinlikle düşecek, sonunda kaos ve özgürlüğü temsil eden Luffy ve Teach (Davy Jones ve Joyboy) kapışacak ve kendi düzenlerini dünyaya getirmek isteyecekler. Elbette Luffy bu savaşı kazanacak. Tabii Luffy özgürlüğü temsil ettiği için, ben kral falan olmak istemiyorum, herkes özgürce yaşasın diyecek, taht gerçekten boş taht olarak kalacak. Krallıklar kendi kendini yönetecek. Mutlak bir birlik beraberlik, özgürlük ortamı oluşacak.

Imu’nun gerçek bir kötülük olduğunu düşünmüyorum. Disiplin ve sıkı yönetim yanlısı, bugünün çini gibi bir kafa yapısına sahip. Gerektiğinde düzeni sarsma ihtimali olan şeyleri tek çırpıda silip atıyor.

Luffy de amerika falandır, özgürlüğü temsilen.

Teach de kanunsuz ülkeleri temsil ediyor, kaosun hüküm sürdüğü.

Imu gerçekten mutlak kötülüğün kendisi mi yoksa gri bir karakter mi? Joyboy özgürlüğü, Imu disiplin ve sıkı yönetimi temsil ediyor. Şu an Imu’nun adalet anlayışına göre bir dünya görüyoruz, çünkü zaferi Imu kazandı. Imu düzen, disiplin ve sıkı yönetim, Davy Jones kaos, serbestlik ve hırs, Joyboy özgürlük, mutluluk ve hazzı mı temsil ediyor?

Bu üç karakter zamanında savaştılar, biri kral oldu ve bugün o kral olan kişinin istediği dünyayı görüyoruz, yani Imu’nun.

Seri sonunda Imu kesinlikle düşecek, sonunda kaos ve özgürlüğü temsil eden Luffy ve Teach (Davy Jones ve Joyboy) kapışacak ve kendi düzenlerini dünyaya getirmek isteyecekler. Elbette Luffy bu savaşı kazanacak. Tabii Luffy özgürlüğü temsil ettiği için, ben kral falan olmak istemiyorum, herkes özgürce yaşasın diyecek, taht gerçekten boş taht olarak kalacak. Krallıklar kendi kendini yönetecek. Mutlak bir birlik beraberlik, özgürlük ortamı oluşacak.

Imu’nun gerçek bir kötülük olduğunu düşünmüyorum. Disiplin ve sıkı yönetim yanlısı, bugünün çini gibi bir kafa yapısına sahip. Gerektiğinde düzeni sarsma ihtimali olan şeyleri tek çırpıda silip atıyor.

İmu grimi değilmi ne demek görmedikmi yaptıklarını reis?

Roxa kendi ailesini öldürttü

Haraldı kandırdı

Kobrayı katletti

İmu grimi değilmi ne demek görmedikmi yaptıklarını reis?

Roxa kendi ailesini öldürttü

Haraldı kandırdı

Kobrayı katletti
Hepsini mutlak düzen için yaptım dese yeterli.

Lulusia'yı bir hiç uğruna yok etti.
Sebebini bilmiyoruz. Ayrıca getirmeye çalıştığı mutlak düzen, diğer her şeyden önemliyse, bu da onu kötü yapmaz. Mutlak düzeni getirip iyi bir gelecek inşa etmek, fedakarlıklar gerektirir.

Yaptıkları sana bana göre yanlıştır ama Imu’ya göre doğrudur demek istiyorum. Hepsini düzeni getirmek, istediğim geleceği kurmak için yaptım der geçer. Aaa adam öldürdü, bu kötü dersin ama o adamı öldürmek de düzenin inşası için bir aşamaydı. Gördüğümüz üzere istediği dünyayı inşa etmek için kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Dünya’da devasa bir düzen kurmuş. İyi kötü kendine göre doğru bir düzen kurmuş dünya üzerinde.

Bunları düşünmemin temel nedeni Vegapunk’ın açıkladığı bilgiler.

Adam direk şeytanın One piece şubesi. :bilmem:

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık