Kim olduğuna bakmaksızın havaya uçuruyorlar. Kocaman adada hamile olan kadın yoktur mu diyorsun ?Görsel atabilir misiniz acaba?
Sözdesini değil,bizzat bir denizcinin hamile kadını katledilen görselini atabilir misin?
Bak bunlar kaçışan halk
Kim olduğuna bakmaksızın havaya uçuruyorlar. Kocaman adada hamile olan kadın yoktur mu diyorsun ?Görsel atabilir misiniz acaba?
Sözdesini değil,bizzat bir denizcinin hamile kadını katledilen görselini atabilir misin?
İftira çok büyük bir günah usta.Hamile kadınları hunharca katleden denizcileri görünce Garp;
![]()
Roger bize katıl diyordu ya, Garp onu dinleyip korsan olsaydı, tekrar denizci olamazdı ama şu anda istediği zaman denizciliği bırakıp bu kutsal şerefsizlerinin karşısına dikilebilir. Farklı bir yoldan, doğru bir amaç için uğraşıyor bence. Uğraşı faydasız gibi görünüyor şu anda, o ayrı. Bu arada ben, Garp'ın denizciliği bırakmayışını haklı, gerekçesini saçma buluyorum. "Denizcileri korumak" için kalması çok saçma.Garp Reyiz bu gibi Denizciler için hala Denizci
Garp'ın halkı katleden denizcileri koruması dediğin gibi saçma.Onlardqn bahsetmediğini hepimiz biliyoruz.Coby gibi denizcileri korumaktan bahsediyor.Roger bize katıl diyordu ya, Garp onu dinleyip korsan olsaydı, tekrar denizci olamazdı ama şu anda istediği zaman denizciliği bırakıp bu kutsal şerefsizlerinin karşısına dikilebilir. Farklı bir yoldan, doğru bir amaç için uğraşıyor bence. Uğraşı faydasız gibi görünüyor şu anda, o ayrı. Bu arada ben, Garp'ın denizciliği bırakmayışını haklı, gerekçesini saçma buluyorum. "Denizcileri korumak" için kalması çok saçma.
İçerde gibi takılsa, kuyusunu kazsa kutsalların... İlerki bölümlerde de bir sayfada Garp'tan etkilenen denizcilerin, kutsalları yakalayıp, sivilleri koruduğunu görseydik güzel olurdu.
Coby, Dragon gibilerin afedersiniz cevizleri demirden zaten, Garp'ın korumasına mı ihtiyacı var ? Dragon, daha ilk iş gününde amirine, sivilleri gemiye alacağım karşı çıkarsan kafana sıkarım, diyordu. Coby, Saka'nın karşısına dikildi. O anda onları koruyan biri yoktu, yine de doğru bildiklerinden şaşmadılar.Garp'ın halkı katleden denizcileri koruması dediğin gibi saçma.Onlardqn bahsetmediğini hepimiz biliyoruz.Coby gibi denizcileri korumaktan bahsediyor.
hatırlarsan Coby'ye Denizcilerin geleceği olarak adlandırdı.Coby kılıç üyesi (kutsal ejder köpekleri olan CP 0'ünrakibi ) olmuş birisi.Coby gibi halkı yardım eden denizcileri korumak için kalıyor.
Mu nun dünyasının nası bi istek olduğunu bilmek lazım önce.Hepsini mutlak düzen için yaptım dese yeterli.
Sebebini bilmiyoruz. Ayrıca getirmeye çalıştığı mutlak düzen, diğer her şeyden önemliyse, bu da onu kötü yapmaz. Mutlak düzeni getirip iyi bir gelecek inşa etmek, fedakarlıklar gerektirir.
Yaptıkları sana bana göre yanlıştır ama Imu’ya göre doğrudur demek istiyorum. Hepsini düzeni getirmek, istediğim geleceği kurmak için yaptım der geçer. Aaa adam öldürdü, bu kötü dersin ama o adamı öldürmek de düzenin inşası için bir aşamaydı. Gördüğümüz üzere istediği dünyayı inşa etmek için kimsenin gözünün yaşına bakmıyor. Dünya’da devasa bir düzen kurmuş. İyi kötü kendine göre doğru bir düzen kurmuş dünya üzerinde.
Bunları düşünmemin temel nedeni Vegapunk’ın açıkladığı bilgiler.
Hapisten kim kurtardi Dragon'u?Coby, Dragon gibilerin afedersiniz cevizleri demirden zaten, Garp'ın korumasına mı ihtiyacı var ? Dragon, daha ilk iş gününde amirine, sivilleri gemiye alacağım karşı çıkarsan kafana sıkarım, diyordu. Coby, Saka'nın karşısına dikildi. O anda onları koruyan biri yoktu, yine de doğru bildiklerinden şaşmadılar.
O yüzden ,denizcileri korumak, gerekçesi bana saçma geliyor. Bu yapıya içerden zarar vermeye çalışması daha mantıklı olurdu ama onu da yapmıyor maalesef.
Kimseye iftira atmıyoruz elhamdülillah. Sen kendine bak, ben mangaya bakarak yorum yapıyorum. Manga’da; denizciler hamile kadınları öldürüyor, garp bunu biliyor ve normal bir şey gibi anlatıyor, denizciliğe de devam ediyor her zamanki gibi..İftira çok büyük bir günah usta.
Hamile kadın öldürdükleri yok Garp'ın da böyle bir şey bildiği yok. Her Denizcinin yaptığından da mesul degil Garp. Ama bebek katili Kaido'yu biliyoruz.Kimseye iftira atmıyoruz elhamdülillah. Sen kendine bak, ben mangaya bakarak yorum yapıyorum. Manga’da; denizciler hamile kadınları öldürüyor, garp bunu biliyor ve normal bir şey gibi anlatıyor, denizciliğe de devam ediyor her zamanki gibi..
İki karakteri de sevdiğim söylenemez gerçi de burada şunu atlıyoruz. Kaido bir korsan bunun iyi ya da kötü olma gibi bir misyonu yok (hatta iyi korsan daha az). Ama garp'ın bağlı olduğu kurumun bir misyonu var ve bu misyonu sivilleri korumak. Orada çelişkiye giriyor durumHamile kadın öldürdükleri yok Garp'ın da böyle bir şey bildiği yok. Her Denizcinin yaptığından da mesul degil Garp. Ama bebek katili Kaido'yu biliyoruz.