BabasıHapisten kim kurtardi Dragon'u?
BabasıHapisten kim kurtardi Dragon'u?
Garp'ın bunun aksine bir şey yaptığını gördün mü?İki karakteri de sevdiğim söylenemez gerçi de burada şunu atlıyoruz. Kaido bir korsan bunun iyi ya da kötü olma gibi bir misyonu yok (hatta iyi korsan daha az). Ama garp'ın bağlı olduğu kurumun bir misyonu var ve bu misyonu sivilleri korumak. Orada çelişkiye giriyor durum
Allah akıl fikir versin, sana kardeşim ne desem boş gibi.Reis o sana göre öyle. Adam çıkar bir açıklama yapar, sonra adam gibi adammış diye dolaşırsın. Her şey Oda’nın kaleminde biter. Şöyle uzaktan bakınca devasa bir organizasyon kurmuş. Bunun için fedakarlık gerekiyordu der geçer. Yaptığı bütün faaliyetleri buna bağlar.
Sana yakışır bir yorum olmuş, benim de sana ne desem boş. Bu yorumunla kendini bana tanıtmış oldun, artık ona göre kaale alırım seni.Allah akıl fikir versin, sana kardeşim ne desem boş gibi.![]()
Kusura bakma seni kırmak istemedim, sadece sen sonuca varan her yol mübahtır gibi mentaliteye sahipsin gibi geldi o yüzden tartışarak canını sıkmak istemedim.Sana yakışır bir yorum olmuş, benim de sana ne desem boş. Bu yorumunla kendini bana tanıtmış oldun, artık ona göre kaale alırım seni.

Ben değil, Imu’nun zihniyetini düşünerek yorum yaptım. Düşüncesi bu şekilde olabilir diye karakterin zihniyetini çözmeye çalışıyorum.Kusura bakma seni kırmak istemedim, sadece sen sonuca varan her yol mübahtır gibi mentaliteye sahipsin gibi geldi o yüzden tartışarak canını sıkmak istemedim.![]()
Kardeşim biz sana “yav denizcilerin bütün suçlarından Garp sorumludur” demiyoruz. Bilmesine rağmen sessiz kalması sıkıntı diyoruz. Senin önünde bir kadını bıçaklıyorlar, sen polissin, bıçaklayan başka bir polis, sen görmezden gelip yoluna devam ediyorsun. Bu doğru mu?Garp milyonlarca askerin yaptığından sorumlu gibi gömmek hangi kafayı yaşıyorsunuz diye sordurur bir insana kusura bakmayın ama eleştirmek için eleştirmeyin artık sıktı.
Garpın önünde suçun işlendiği ve garpın sessiz kaldığı kısım neresidir askerler rogerın oğlu diye ada ada ev ev gezip yapıyor bunu ?Kardeşim biz sana “yav denizcilerin bütün suçlarından Garp sorumludur” demiyoruz. Bilmesine rağmen sessiz kalması sıkıntı diyoruz. Senin önünde bir kadını bıçaklıyorlar, sen polissin, bıçaklayan başka bir polis, sen görmezden gelip yoluna devam ediyorsun. Bu doğru mu?
Kardeşim bak Garp kendi ağzından diyor ki “Roger, senin karın ve bebeğini öldürecekler” sen daha ne anlatıyorsun? Adam her şeyin farkında ve bu anlattığı olayı gayet sıradan bir şekilde, gülerek anlatıyor, yüzünde endişe ifadesi dahi yok. Bu olay onun için gayet sıradan bir olay. Niye kıvırıyorsunuz? Bu olayı yumuşatmak ne demek ya? Sevdiğiniz bir karakteri savunacam diye bebek hamile kadın öldürülmesi olayını yumuşatmaya çalışıyorsunuz. Haberi yokmuş, görmemiş falan saçma sapan savunmalar.Garpın önünde suçun işlendiği ve garpın sessiz kaldığı kısım neresidir askerler rogerın oğlu diye ada ada ev ev gezip yapıyor bunu ?