Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bırak şimdi hikayeyi görmedin fanart olduğunu Oda mesaj çakmış falan dedin yine masallardasın :D Buradan çıkan sonuç manga sağdan sola doğru gittiği için en güçlüden en güçsüze doğru sıralama yapması demek yine kendini patlattın:ehe:
Yav benim o mesajı beğenmemin üzerinden bile saatler geçmiş sen ne anlatıyon xD

Keklik gibi üzerine zıpladın mesajın ben alpayı düşürecektim sen düştün hahaha

bu arada shanks akainuyu ta gemiden gelip akainu yumruk atana kadar yetişti argümanı çok yanlışmış akainu kobye saldırırken zaten shanks kobynin arkasındaymış bile
[SPOILER}

bu arada shanks akainuyu ta gemiden gelip akainu yumruk atana kadar yetişti argümanı çok yanlışmış akainu kobye saldırırken zaten shanks kobynin arkasındaymış bile
[SPOILER}

Onun Shanks oldugunu düşünmüyorum şahsen.

Kobynin arkasinda duran başka silüetler de var.

Kaldi ki o silüet Akainu daha yürürken bile Kobynin arkasinda duruyor, Shanks sahaya gelse durup etrafi mi izleyecek, bir de kimse Shanksı görmeyecek mi, çok mantiksiz.

O yüzden şimdilik Shanks gemiden uçtu ve birden Kobyyle Akainu arasina daldi senaryosundan devam edecegız :)

Luffy ve Mu tamamen zıt karakterler , Mu karşısındakinin çaresizliğini fırsat bilip onu umutsuzluğa sürükleyen biriyken , Luffy ( Nika ) karşındakini umutlandırdı neşe saçarak ya da güldürerek kazanıyor.

Munun toon force gücüne sahip olduğunu en başından beri düşünüyorum bakalım Nika ile kaderleri tam olarak nasıl örtüşecek.

Luffy ve Mu tamamen zıt karakterler , Mu karşısındakinin çaresizliğini fırsat bilip onu umutsuzluğa sürükleyen biriyken , Luffy ( Nika ) karşındakini umutlandırdı neşe saçarak ya da güldürerek kazanıyor.

Munun toon force gücüne sahip olduğunu en başından beri düşünüyorum bakalım Nika ile kaderleri tam olarak nasıl örtüşecek.
Bu domi reversi falan ne acaba meyve gücü mü kara büyü mü ?

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık