Aynen usta magazinden devam sen.

Aynen usta magazinden devam sen.

Yav benim o mesajı beğenmemin üzerinden bile saatler geçmiş sen ne anlatıyon xDBırak şimdi hikayeyi görmedin fanart olduğunu Oda mesaj çakmış falan dedin yine masallardasınBuradan çıkan sonuç manga sağdan sola doğru gittiği için en güçlüden en güçsüze doğru sıralama yapması demek yine kendini patlattın
![]()

İyice magazinci olan RedAynen usta magazinden devam sen.![]()
Aynen usta magazinden devam sen.![]()
Mangadan anlamıyonuz biz ne yapalım xDİyice magazinci olan Red
sağdakiler ve soldakiler savaşan kadro ortadaki eleman topukçu evet güzel mesaj
Onun Shanks oldugunu düşünmüyorum şahsen.bu arada shanks akainuyu ta gemiden gelip akainu yumruk atana kadar yetişti argümanı çok yanlışmış akainu kobye saldırırken zaten shanks kobynin arkasındaymış bile
Bu domi reversi falan ne acaba meyve gücü mü kara büyü mü ?Luffy ve Mu tamamen zıt karakterler , Mu karşısındakinin çaresizliğini fırsat bilip onu umutsuzluğa sürükleyen biriyken , Luffy ( Nika ) karşındakini umutlandırdı neşe saçarak ya da güldürerek kazanıyor.
Munun toon force gücüne sahip olduğunu en başından beri düşünüyorum bakalım Nika ile kaderleri tam olarak nasıl örtüşecek.
Bence meyve gücü. Mu 'da da tanrı meyvesi olabilir .Bu domi reversi falan ne acaba meyve gücü mü kara büyü mü ?