Beyaz formunu gören ve Nika'dan haberi olan herkes ona Nika diyor çünkü.Neden Luffy'ye şeyten meyvesi ismiyle hitap ediyorsun? Luffy gear 5'e geçtignde yine warcury e vurmuştu ve gene eli acımıştı.
Warcury'e uçuran devlermiş yanlış hatırlamışım onu. Yine de Nika'nın diğerlerinden farklı bir seviyede olduğunu düşünüyorum. Duvar resminde de gördük, dünyayı kurtaracak adam değil mi bu

Ne kadar hızlı yazıyorsun böyle ya. Bir dur daha diğerine cevap yazacak zamanı bulamadım1-dostum aokiji ile savaşı sonucu adayı gördün değilmi evet bu adamın gücü etrafa zarar veren cinsten amirallerin bissürü örneği var seride böyle sabodye bak astları kizaruyu uyarıo marrygoıse a bak aramaki fujiyi uyarıyor burdada etrafa zarar vermemek için kendini tutuyor adam özgür bi korsan değilki bu kendi karargahında tam gücü ile savaşabilsin wb zaten nerfli o zamanlar sağlıklı olsa akainuyu adil bişekilde gömerdi arkası dönük olmasına gerek olmazdı heralde.
2-akainunun oturup 2 sene boyunca güçlenmeyeceğini düşündüren sebep nedir ? Kuzanın bacağı illaki etkiler ha aşırı eksiği yoktur ama buzdan bacak kendi bacağı gibi olmaz yani %10-15 bile olsa onu geri atabilir yani birde seride kimse 2 sene öncesine göre aynı kalmıo herkes hayvan gibi güçleniyo en dadik süpernovasıda buna dahil.
3:
-denizciler hükümetin ana gücü ve dünya üzerindeki en büyük askeri güç denebilir hükümetten imi çıkarırsak bu adamlara kim önemsiz diyor?
-kuzanın hikayedeki yeri ne demek daha önemli korsan oldu diye bu yargıya vardıran ne akainunun emrinde dünyadaki en büyük askeri güç varken?
-luffy vs kizaruda kizaru yemek verip kaldırdı luffyi sbs okursan bonneyi ve sentomaruyu koruması için pizza yaptı diyosunda saturnede bişiy olmadı kizaruda arkası dönük yakalandı ve bitikti yani luffy gibi enerjisi yenilenmedi
-jinbe anlatıyor akainunun kuzanın canını bağışladığını
4-valla hava çok sıcak sorma![]()