Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Bunu demesi bir şey değiştirmez. Inu'ya da güçlü diyordu mesela.

Luffy bu adama karşı temassız haki de kullanmadı kral haki de kullanmadı. Kizaru bu tarz bir atak daha önce nerde kullandı var mı örneği?

Bu atak Sentamuru'yu yenen atak. Bunun aynısının Luffy önüne atlayıp yutuyor Vegapunk'ı kurtarmak için.

Bu atak da yine daha önce görmediğimiz klon saldırısıydı. Ve burada Ama no Murakumo Sword atağını kullanıyor. Bu atağın içinde Marco'ya yaptığı Jewel saldırısını (şu çoklu ışın atma) kullanarak kendini çoğaltıyor sonra da her klonuna da bu kılıçtan veriyor Kizaru.

Bu kılıç aynı zamanda Vegapunk'ı delen kılıç.

Bu kılıç aynı zamanda Rayleigh'e kullandığı kılıç.

Bunun dışında gözlerinden ışın atmayı da burada gördük galiba yeni olarak.

Kizaru'nun bunlardan daha farklı daha güçlü atakları varsa at ben bilmiyorum.

Kaido net olarak sarhoş modta haki artırıyor. Ayılıyor ve hakisi artıyor diye attığın sayfada ayılmıyor aksine Öfkeli Sarhoş Moduna girdiği söyleniyor. Neyine itiraz ediyon?
Anlaşıldı kizarunun en güçlü saldırılarını felan atmamız gerekicek illaki.

Sarhoşken hakisi nası artıyor dediğim gibi değilse açıklarmısın bana bunu herkes dövüşmeden sake içip powerup alsın o zaman luffyde aptalmış sake için

Bunu demesi bir şey değiştirmez. Inu'ya da güçlü diyordu mesela.

Luffy bu adama karşı temassız haki de kullanmadı kral haki de kullanmadı. Kizaru bu tarz bir atak daha önce nerde kullandı var mı örneği?

Bu atak Sentamuru'yu yenen atak. Bunun aynısının Luffy önüne atlayıp yutuyor Vegapunk'ı kurtarmak için.

Bu atak da yine daha önce görmediğimiz klon saldırısıydı. Ve burada Ama no Murakumo Sword atağını kullanıyor. Bu atağın içinde Marco'ya yaptığı Jewel saldırısını (şu çoklu ışın atma) kullanarak kendini çoğaltıyor sonra da her klonuna da bu kılıçtan veriyor Kizaru.

Bu kılıç aynı zamanda Vegapunk'ı delen kılıç.

Bu kılıç aynı zamanda Rayleigh'e kullandığı kılıç.

Bunun dışında gözlerinden ışın atmayı da burada gördük galiba yeni olarak.

Kizaru'nun bunlardan daha farklı daha güçlü atakları varsa at ben bilmiyorum.

Kaido net olarak sarhoş modta haki artırıyor. Ayılıyor ve hakisi artıyor diye attığın sayfada ayılmıyor aksine Öfkeli Sarhoş Moduna girdiği söyleniyor. Neyine itiraz ediyon?
kizarunun sıktığı her lazer aynı etkiyi yaratmıyorki yahu :(

Alan etkili 1 çoklu saldırı atmadı luffye git bak marineforda bakalım luffylerin denizaltısını yoketmek için attığı saldırıya denk bişiy varmı burda.

Temassız haki kullandı yahu panel panel attım ben bunu :(

Tekrar ediyoruzLuffy'de ,Kizaru'da savaşırken tüm güçleriyle savaşmadı.Savaşsaydılar çok net bir şekilde Luffy yenerdi.Her yerde Luffy'nin Kizaru'dan güçlü olduğu söylüyor.Amiral sevdaları bile Luffy'nin Kizaru'dan güçlü olduğu söylüyor.Senin amiral sevdan daha fazla bence.

Tekrar ediyoruzLuffy'de ,Kizaru'da savaşırken tüm güçleriyle savaşmadı.Savaşsaydılar çok net bir şekilde Luffy yenerdi.Her yerde Luffy'nin Kizaru'dan güçlü olduğu söylüyor.Amiral sevdaları bile Luffy'nin Kizaru'dan güçlü olduğu söylüyor.Senin amiral sevdan daha fazla bence.
Bu nasıbi mantıktır be kardeşim luffy fanlığı yapıyosunuz kizaruyu savunuyorum diye amiral fanlığın fazla diyosun güldürme.

Bu nasıbi mantıktır be kardeşim luffy fanlığı yapıyosunuz kizaruyu savunuyorum diye amiral fanlığın fazla diyosun güldürme.
Ben Luffy'nin hakkını savunuyorum sadece.Kizaru'yu ne kadar sevsem de imparatorları yenemez.Luffy Kaidou ile savaşıp gökyüzünü yardığı an imparator oldu.Bigmom'da yardı diyeceksiniz ona da gelelim.Egghead'deki Luffy,Wano'daki Bigmom gibi tüm gücüyle savaşmadı.Adam akıllı KRAL HAKİSİ kullanmadı.Law ve Kid Bigmom asla yenemezlerdi.Ne yaptı Oda peki?Kral hakisini kapattı.Mesela Law'a defalarca vururken bir tane kral haki yoktu.

Anlaşıldı kizarunun en güçlü saldırılarını felan atmamız gerekicek illaki.

Sarhoşken hakisi nası artıyor dediğim gibi değilse açıklarmısın bana bunu herkes dövüşmeden sake içip powerup alsın o zaman luffyde aptalmış sake için

kizarunun sıktığı her lazer aynı etkiyi yaratmıyorki yahu :(

Alan etkili 1 çoklu saldırı atmadı luffye git bak marineforda bakalım luffylerin denizaltısını yoketmek için attığı saldırıya denk bişiy varmı burda.

Temassız haki kullandı yahu panel panel attım ben bunu :(
At bakalım ne farklı saldırısı var ben de öğrenmiş olurum.

Herkes aynı şeyi yapacak diye bir şey yok. Bu Kaido'ya özgü bir şey. Seride kaç kişide sarhoş modları gördük? Yani attığın sayfada bu bariz bir şekilde gösteriliyor. Neyine itiraz ediyon?

Bunlardan farklı tekniğini görmedik. Evet belki saldırıalra daha fazla güç verebilirdi ama teknikler bunlar. Zaten Kizaru'da savaş modunda değildi Luffy'e karşı bunu da söylüyorum.

Bu arada Kizaru'nun o tarz alan etkili saldırılarına WB'ye attığını da görmedik yani. Bu çok da bir şeyi kanıtlamaz. Ama adamın gördüğümüz teknikleri bunlar yani.

Son düzenleme:
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık