Anlaşıldı kizarunun en güçlü saldırılarını felan atmamız gerekicek illaki.Bunu demesi bir şey değiştirmez. Inu'ya da güçlü diyordu mesela.
Luffy bu adama karşı temassız haki de kullanmadı kral haki de kullanmadı. Kizaru bu tarz bir atak daha önce nerde kullandı var mı örneği?
![]()
Bu atak Sentamuru'yu yenen atak. Bunun aynısının Luffy önüne atlayıp yutuyor Vegapunk'ı kurtarmak için.
![]()
![]()
Bu atak da yine daha önce görmediğimiz klon saldırısıydı. Ve burada Ama no Murakumo Sword atağını kullanıyor. Bu atağın içinde Marco'ya yaptığı Jewel saldırısını (şu çoklu ışın atma) kullanarak kendini çoğaltıyor sonra da her klonuna da bu kılıçtan veriyor Kizaru.
![]()
Bu kılıç aynı zamanda Vegapunk'ı delen kılıç.
![]()
Bu kılıç aynı zamanda Rayleigh'e kullandığı kılıç.
![]()
Bunun dışında gözlerinden ışın atmayı da burada gördük galiba yeni olarak.
![]()
Kizaru'nun bunlardan daha farklı daha güçlü atakları varsa at ben bilmiyorum.
Kaido net olarak sarhoş modta haki artırıyor. Ayılıyor ve hakisi artıyor diye attığın sayfada ayılmıyor aksine Öfkeli Sarhoş Moduna girdiği söyleniyor. Neyine itiraz ediyon?
Sarhoşken hakisi nası artıyor dediğim gibi değilse açıklarmısın bana bunu herkes dövüşmeden sake içip powerup alsın o zaman luffyde aptalmış sake için
kizarunun sıktığı her lazer aynı etkiyi yaratmıyorki yahuBunu demesi bir şey değiştirmez. Inu'ya da güçlü diyordu mesela.
Luffy bu adama karşı temassız haki de kullanmadı kral haki de kullanmadı. Kizaru bu tarz bir atak daha önce nerde kullandı var mı örneği?
![]()
Bu atak Sentamuru'yu yenen atak. Bunun aynısının Luffy önüne atlayıp yutuyor Vegapunk'ı kurtarmak için.
![]()
![]()
Bu atak da yine daha önce görmediğimiz klon saldırısıydı. Ve burada Ama no Murakumo Sword atağını kullanıyor. Bu atağın içinde Marco'ya yaptığı Jewel saldırısını (şu çoklu ışın atma) kullanarak kendini çoğaltıyor sonra da her klonuna da bu kılıçtan veriyor Kizaru.
![]()
Bu kılıç aynı zamanda Vegapunk'ı delen kılıç.
![]()
Bu kılıç aynı zamanda Rayleigh'e kullandığı kılıç.
![]()
Bunun dışında gözlerinden ışın atmayı da burada gördük galiba yeni olarak.
![]()
Kizaru'nun bunlardan daha farklı daha güçlü atakları varsa at ben bilmiyorum.
Kaido net olarak sarhoş modta haki artırıyor. Ayılıyor ve hakisi artıyor diye attığın sayfada ayılmıyor aksine Öfkeli Sarhoş Moduna girdiği söyleniyor. Neyine itiraz ediyon?

Alan etkili 1 çoklu saldırı atmadı luffye git bak marineforda bakalım luffylerin denizaltısını yoketmek için attığı saldırıya denk bişiy varmı burda.
Temassız haki kullandı yahu panel panel attım ben bunu