Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

4 vs 2 oldu demiyorum ben belki öyle bi eşleşme olmuştur kısa bi sürede olsa ama şuan 4 vs 2 midir 3 müdür bilmemde xebec ekibi nekadar güçlüyse roger ve garp tarafında kişi başına düşen adam sayısı artıyor roxun yeni üyeleriyle ve şuan 4v2 ihtimali eskiye nazaran daha fazla silver axe shikinin dengi adammış eşleştirmeye koysam shiki ve silver axe gaban ve rayleıghle baş edebilir mesela roger ekibinin kalanı glorıosaya felan düşecek seviyede garp roger garling bogard kaldı geriye top tier denecek bogarda rookıe kaıdoyu ver garlinge wb yi ver roger ve garpa kaptan jhon, rox, ochoku, bigmom felan kalıo kalan rox üyesi ve filosuda roger ekibi ve denizcilerle eşleşir satürnü koydun ochoku ile savaştı diyelim gene garp roger 2v3 kalıo kısaca özet geçmem gerekirse rox ekibi dahada sayısal ve güç olarak elimizdeki doneleri arttırdıkça garp ve rogerın xebeci 2v1 yenmeleri hayalden öteye gitmiyor 4v2 ihtimali artıyor ben ihtimal vermesemde.
Buradaki sıkıntı, gaap xebec için harekete geçmiyor, hatta kösnük ejderler yedikleri haltın bedelini ödesinler beni ilgilendirmez diyor ta ki rogerin ismini duyana kadar, eğer gaap rocksa daldıysa kendi ile çelişmiyor mu ? Şövalyeler var daha orada, hepsi bir tarafa Roger tayfasının denizcilerle, savunmasız insanları katletmekten zevk alan hükümet taifesi ile birlik olduğu bir senaryo rogeri-gaapı serinin en moktan karakterleri arasına sokacak. Roger ve wb nin daha sonra oden fb sinde karşılaştığını gördük, önceki karşılaşmalarından dolayı düşmanlık yokmuş gibi görünüyordu, birkaç şey daha var, hepsi bir araya gelince vadideki savaş bambaşka şeylere gebeymiş gibi geldi bana.

5 milyar ve üstü, KK seviyesi ve üstü oluyor bence. WB en sınırından o seviyede. Akainu'nun da 5 yıldız almasıyla KK girişinde olduğu belli ediliyor. Koramiral seviyesine 1 milyar ödül verilmiş. Garp ise 3 yıldız 3 milyar almış Koramiral olmasına rağmen. Aradaki fark 2 milyar. Düşününce onun da ödülü 5 milyar bandında.
Yüzyılın fıkrası Kk seviyesi Akainunun, altı bezli Garptan dayak yiyen Kuzanla 10 gün 10 gece kalıcı hasar alıp zar zor kazanması. Fıkra bu kadar :)

Korsanlar Kralı ünvanı sadece güç unvanı değildir demek daha doğru. Kaido gibi dünyanın en güçlü yaratığı bile Roger zirveye böyle çıktı diyor. O yüzden evet KK ünvanına sahipsen tüm korsanların üstündesin demektir güç olarak.
Aynı Kaido, Rogerın kendisinden gücsüz olduģunu vurguluyor.

Aynı Rogerın 1156 bölümlük seride en güçlünün kendisi olduğuna dair tek bir cümle söylemi yok

Aynı Roger dünyadaki tüm adalara ayak basınca kimsenin yapamadığını başaracam diyor. Adamın amacında en güçlu olmak yok.

Rogerın tayfasındaki Buggy, KK olmak için kimseyi yenmeye gerek yok bu bir yarış OPu bul yeter diyor.

Geri dönüyoruz Rogera KK olmak için üst seviye kimseyi yenmemiş

Eyyorlamam bu kadar :)

Korsanlar kralı demek sadece Raftel adasına gitmek demek. Bunun için 4 yol poneglifi okumak yeterli en güçlüsü olmaya gerek yok Buggy'nin dediği gibi.Roger Korsanlar Kralı olarak en güçlü olmadı zaten en güçlüsüydü.Elini kolunu sallayarak Raftel'i buldu.Ondan sonra halk tarafından uydurulmuş bir ünvana sahip oldu.
Rogerın en güçlü olduğu kisim dışındaki dediklerin doğru.

Roger hicbir zaman en güçlü diye anilmiyor. Adamin amaci en guclu olmak degil, mangaka da onu en güçlü diye anmiyor, Roger zamaninda WB en guclu diyor, sonraki donemde de Kaido en güclü diyor.

Rafteli elini sallayip buldugu da yok, ölecek diye 1 yılda dünya turu atiyorlar, 1 pone bulamasalar yine bulamayacaklar Rafteli sansları da yaver gidiyor. Rafteli hedefleyen şimdiki gibi baska korsanlar da olmayinca hic takilmadan buluyorlar, adam BMye catismiyor pone kopyaliyor, burdan belli mevzu da nostaljispor taraftarlari kabul etmek istemiyor.

Buradaki sıkıntı, gaap xebec için harekete geçmiyor, hatta kösnük ejderler yedikleri haltın bedelini ödesinler beni ilgilendirmez diyor ta ki rogerin ismini duyana kadar, eğer gaap rocksa daldıysa kendi ile çelişmiyor mu ? Şövalyeler var daha orada, hepsi bir tarafa Roger tayfasının denizcilerle, savunmasız insanları katletmekten zevk alan hükümet taifesi ile birlik olduğu bir senaryo rogeri-gaapı serinin en moktan karakterleri arasına sokacak. Roger ve wb nin daha sonra oden fb sinde karşılaştığını gördük, önceki karşılaşmalarından dolayı düşmanlık yokmuş gibi görünüyordu, birkaç şey daha var, hepsi bir araya gelince vadideki savaş bambaşka şeylere gebeymiş gibi geldi bana.
1- BU elimizdeki bilgiler ile doğru bi çıkarım ama garp ve roger gibi birbirine ölümüne dalan ili düşman rox ve ekibini görünce bunlara engel olmak için işbirliği yapıyor bu ittifakın sebebibini net bi şekilde öğrenmek için tanrı vadisini görmemiz lazım
2-garpın tanrı vadisindeki durumdan bi pişmanlığı var bu muhtemelen istemeden kutsal ejderlere yardım etmesinden ötürü roger için bi pişmanlık var denmedi ama garpın istemeden yardım ettiği sengokunun konuşmasından çok bariz çıkıyor bu yardımın nası ve ne sebeplerle nası olduğunu görmemiz lazım.
3-kutsal şövalyelerin kime saldırdığı belli değil gaban mesela regen aşmayı bunlarla savaşırken öğrenmiş olabilir.

Xebec reyizin planı gördük, harbi harbi hükümeti yıkacakmış. Roger ve Gaap üstelik D. olmalarına rağmen yada sadece birisi bile Xebec'e karşı aksiyon almış olsa gücünün hiçbir anlamı olmayacak, op tarihinin sayılı köpekleri arasına girmiş olacaklar, 1096.sayıda Gaap madem kösnük ejderler bir halt yemişler sonuçlarına katlansınlar modundayken birden rogerin ismini duyunca coşuyordu, şimdi Gaap'ın olay yerinde Xebec reyize karşı savaşması garip kaçıyor. Roger tayfasının olayda yer alma sebebi de belli, yine 1096.sayıda xebec'e dur yapma gibisinden bir laf ediyordu, bir şeyden mi korumak istiyordu Xebec'i yoksa hoşuna gitmeyen bir vakadan dolayı engelleme girişiminde miydi bilinmiyor. Xebec tayfasından daha önce hareket edip arayı açmıştı, gaap Roger ile kapışmışsa Rogerin xebece yetişebilmesi için gaapı aşması gerekir. Bunlardan farklı birçok olay örgüsünün gebe olduğu bir savaş, hoş ikisi birleşse Xebec reyiz yine patlatır bunları. Dönüp dolaşıp Goroseyi-şovalye belki Im vs Xebec reyiz ve tayfasının kapışması ihtimali daha ağır basıyor, daha olası geliyor. En basit savaşları bile çizemeyen biri bu savaşı nasıl çizecek yada nasıl anlatacak acaba?
Zaten, bu tür şeylerden genelde bahsedip geçiyor. Hayret buna 1 ay sürdü dememiş veya 2-3 gün. İyi de sallıyor. Bir dövüş 10 gün sürer mi? Bilemedin birkaç saat sürer.

Son düzenleme:
1-akainuyu seride çarpışırken sadece marinefordda gördün orda bile tam gücü ile savaşamıyordu yerleşim yerlerine zarar vermemek için kendini tutuyordu. kuzan ile olan dövüşünde adam kuzanın bacağını aldı kuzanın akainudan fazla gelişme imkanı yok adam donanamdan atıldıktan sonra depresyonde takılıyodu.
2-akainu 2 senede ne kadar güçlendir bilinmez adam zaten çok güçlüydü aokiji ile olan dövüşünde hakisininde güçlendiğini hesaba katmak saçma olmaz ve güncelde bu adam rütbesel olarak denizcilerin zirve ismi nası zamanında sengoku rogera yakınsa akainuda eos luffye güç olarak yakın olmalı.
3-kuzanın old garp tarafından dövülmesi kuzanı veya akainuyu gömmez çünkü garpın seride yaşlı haliyle yaptığını gördüğümüz başka bi dövüş yok veya limitini ölçebileceğimiz bi durum yani garp yaşlı amiral lvl veya sağkol lvl diyebilceğimiz bi adam değil bundan ötürüde akainu ve aokijiyi geri çekmez ki dediğim gibi akainu aokijiden bu 2 senede çokdaha fazla gelişmiştir adam zaten marinefordda bile canavardı.
4-kizarunun güncel luffyi kondisyon farkı ile sınırına getirip yendiğini hesaba katmanı istiyorum 2 sene önce marco felan eşleşiyodu bu adamla bisüre.
5-seride yaş etkisini gördüğümüz en genç karakter bigmom onuda kaıdo belirtiyor muhtemelen 60-65 ten sonra geri gider o grafik.
6-dragon için çok saklanan ve feati statementsi çok olmayan bi adam dedim ama davasına bağlılığı ve bazı hamlelerini bence seride geri dönerek bidaha değerlendir ayrıca benim beklentim olduğunu söyledim başarısı yok çünkü gözüken.
7-biraz teorik konuşucam ama haraldın tahtının karşısında brogye domi reverse yapılan işaret duruyor burdfa haraldın şeytanlaşıp lokinin onu zorda kalarak öldürdüğünü düşünüyorum biraz teorik bi fikir ama aksini görüceğime inanmıyorum jarul aşırı büyük taklaya getirmezse bizi.
8-shank orda mihawktan yara alamdığını belirtiyor ve mihawkla dövüşen shanks 1 milyarlık shanks yara alsada günümüze göre kıyaslarsak güçlerini önemsiz.
9-shanks ekibinin çömezleri tırsıyor diye biliyorum o yüzden bu kısımda önemsiz buluyorum
10-mihawkın bende mf de tamgüçte olduğunu düşünmezdim taki shanksdan özür dileyip luffye karşı kendini tutmayacağını kendi ağızıyla belirtene kadar o yüzden mf savaş başarımlarını doğal olarak ciddiye alıyorum.
11-muhtemelen shanks lokiyi yenip yonkou olmuş ve lokinin tüm elbafla savaştığı shanks gelene kadar kimsenin lokiye karşı şansı olmadığı gibi ifadeler vardı elbaf başı shanksın lokiyi adil bi şekilde yendiği bile şahibeliyken lokinin potansiyal yanyana geldiği isimler harald,shanks olması mihawkın ise en son marinefordda gözükmesi şuan için loki>mihawk almamın yanlış olmayacağını söylüyor.
12-güncel shanks mihawka yakındır diyebilceğim bi argüman ben pek göremedim ünvanıda kılıç tekniklerine itafen veriliyor shanks ile kıyas edilirken direk bu anlaşılıyor mihawk kılıç yeteneği olarak top1 wss ünvanından ben bunu çıkarıyorum(wss=dünyanın en güçlü kılıç ustası)
13-marinefordda çoğu amiral garp sengoku tam güç dövüşmedi kısmında haklısın zaten ama mihawk kendisini tutmayacağını belirttiği için ciddiye aldım ben.
sonuç:şahsi fikrim şuanlık loki>mihawk mihawktan başka bişiy veya hakkında başka bi söz duyarsak bu durum değişebilir.(uzun olmussa kusura bakma)
1- Hiç yerleşim yerlerine zarar vermeme gibi bir derdi yok. Sadece söylüyor zarar verme diye, üç saniye sonra etrafa meteor yağmuru yağdırıyor. Zaten ortalığı yakan yıkan sıralama 1- Saka 2- pacifista 3- Wb.
2- Tamam, o zaman Kuzan da güçlendi diyorum ben de. Hem Saka filo amirali olup evrak işlerine bakmaya başladı, Kuzan korsan olup sürekli başka dövüşlere girmek durumunda kaldı. Yani Kuzan daha fazla gelişmiştir bu iki yıllık sürede.
Saka güç olarak Luffy'i bilmem ama nikaya yakın olamaz.
3- İkisini de gömme derdim yok. Zirve dediğin Sakazuki'den daha güçlü olan ama zirveye yazmadığın iki adam var. Niye Garp ve Sengoku'yu zirveye yazmıyorsun da Sakayı yazıyorsun diye soruyorum.
Ben ikisinin de artık gelişmediğini düşünmekle birlikte gelişmişse bile, üstte yazdım zaten, Kuzan'ın daha fazla geliştiğini düşünüyorum. Hem yaşı daha genç hem de konumları gereği.
4- Marineford saçmalığı derken bundan bahsediyorum zaten. Amirallerden biri Marco ile uğraşıyor, diğeri Jozu'u yenmek için açık vermesini bekliyor.
İki senede Kizaru'nun sağ kol seviyesinden yonkoya denk dövüşecek seviyeye güçlendiğini düşünmüyorsun herhalde.
5- Bu söylediğin benim dediğimi destekler nitelikte. 60 yaşına kadar güçlenip sonra bir kereden düşüşe geçmiyorlar herhalde. Gelişim grafiğinin 40-45'e kadar yükselişte, 45,50-60,65 yaş arası sabit olması muhtemel. 65ten sonra da düşüşe geçiyorlardır.
6- Ben de Dragon'un güçlü olmasını bekliyorum. Sen, sadece gördüklerimi yorumlarım, şeklinde takılınca Dragon hakkındaki görüşünü merak etmiştim.
7- Loki odaya giridiğinde Harald zaten öldürülmemiş miydi ?
Ben Harald'ın şeytanlaştığını düşünmüyorum, şeytanlaşıp Harald'ı öldürenleri Loki'nin öldürdüğünü düşünüyorum.
8- Bu tamamen sizin iddianız. En son ne zaman düello attıklarını nereden biliyorsunuz ? Hadi diyelim ki sizin deiğiniz gibi 1 milyarlık Shanks ve Mihawk kapıştı, 1 milyarlık Shanks 4 milyar odu da, Mihawk 1 milyarlık seviyede kaldı mı ? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?
9- Bence önemsiz değil. Yanında güçlü biri varsa karşıdakinden korkmana gerek yok. Bunu sürekli görüyoruz zaten bizim tayfada. Nami, Dof'tan korkuyordu sonra Sanji gelince, kurtulduk, diyordu. Kaido'dan korkuyor, Luffy gelince kurtulduk...
10- Gücümü sakınmayacağım diyor ama tüm gücüyle saldırmıyor. Sadece Shanks'ın bahsettiği çocuğu, Bir de ben bakayım neymiş bu çocuk, diye test ediyor ki zaten araya önce Newkama sonra Buggy sonra Vista girince diyor ki, Bu çocuğun gücü buymuş demek, herkesi müttefiki yapıyor. Luffy kral haki kullanınca yeniden geliyor ama bu sefer de araya MR1 ve Croco giriyor zaten.
Şu yüz ifadesine bak, bu ciddi mi ?
Luffy yerlerde yuvarlanırken Mihawk ayakta onu bekliyor. Ölürmeye dalan ciddi adam böyle mi yapar?
Luffy saldırı yapmaya hazırlanıyor, Mihawk ona sahte bir gelecek gösteriyor** ve saldırıya hazır bir şekilde Luffy'nin toparlamasını bekliyor.
( **Bu benim düşüncem tabii Luffy zorda kalıp gözlem kullanmış da olabilir. Shanks'ın gözlem katilliğinin ntisi olarak Mihawk'ın ona sahte gelecek gösterdiğini düşünüyorum.)
Tam Luffy saldırıyı savuşturabilecekken kılıcı sallıyor ve gücünü gösteriyor. Luffy buzu yumruklarken sallasa ikiye bölebilirdi Luffy'i tabii ki öldürme amacı gütmediği için bunu yapmadı.
Bunlar ciddi saldırılar mı ? Hadi göster bana Shanks'ın anlattığı potansiyelini, diyor resmen. Abinden uzaklaşıyorsun diyerek de tetiklemeye çalışıyor gücünü. Öldürmek istediğin biriyle böyle mi dövüşürsün?
Buggy'ı anında dilim dilim doğrayabiliyor ama Luffy'e ağır çekimde saldırıyor. Ciddi mi saldırıyor ?
Bugy'in saldrısını karşılaması komik :D. Vista'ya bakmıyor bile
11- Shanks ve Mİhawk'ın isimleri her zaman yan yana geliyor ama onu kabul etmiyorsun. Kafana göre ,sadece kılıç yeteneği, 1 milyarlık shanks, deyip Mİhawk'ın Shanks ile olan kıyasını görmezden geliyorsun.
12-1058' yeniden bak o zaman. Yonko olmakla ilgilenmiyorum diyor Mihawk. Brannew Mihawk ve Shanks'tan bahsediyor aynı anda, onları kıyaslıyor. Kiado'yu yendi diye Luffy'e 3 milyar ödül verdiler Buggy'e Mihawk ve Croco yüznden 3.2 milyon ödül verdiler.
13- Bu nasıl bir tutarsızlıktır ? Mihawk'ın söylediğini yaptıklarından bağımsız şekilde ciddiye alıyorsun da Sengoku'yu önemsemiyorsun. Sengoku mu tam güç dövüşmedi ? Sizi ben idam edeceğim diyor ve hiçbir şey yapamıyor. Bu bence zirve savaşının saçmalıklarından ama senin Mihawk için yaptığını yaptığının beterini Sengoku için de yapman gerekiyor. Sebebini bilmem, yapmıyorsun. Mihawk'ın bu dövüşte bir amacı yok ama Sengoku'nun son derece ciddi olması gerekiyor bu durumda.

1- Hiç yerleşim yerlerine zarar vermeme gibi bir derdi yok. Sadece söylüyor zarar verme diye, üç saniye sonra etrafa meteor yağmuru yağdırıyor. Zaten ortalığı yakan yıkan sıralama 1- Saka 2- pacifista 3- Wb.
2- Tamam, o zaman Kuzan da güçlendi diyorum ben de. Hem Saka filo amirali olup evrak işlerine bakmaya başladı, Kuzan korsan olup sürekli başka dövüşlere girmek durumunda kaldı. Yani Kuzan daha fazla gelişmiştir bu iki yıllık sürede.
Saka güç olarak Luffy'i bilmem ama nikaya yakın olamaz.
3- İkisini de gömme derdim yok. Zirve dediğin Sakazuki'den daha güçlü olan ama zirveye yazmadığın iki adam var. Niye Garp ve Sengoku'yu zirveye yazmıyorsun da Sakayı yazıyorsun diye soruyorum.
Ben ikisinin de artık gelişmediğini düşünmekle birlikte gelişmişse bile, üstte yazdım zaten, Kuzan'ın daha fazla geliştiğini düşünüyorum. Hem yaşı daha genç hem de konumları gereği.
4- Marineford saçmalığı derken bundan bahsediyorum zaten. Amirallerden biri Marco ile uğraşıyor, diğeri Jozu'u yenmek için açık vermesini bekliyor.
İki senede Kizaru'nun sağ kol seviyesinden yonkoya denk dövüşecek seviyeye güçlendiğini düşünmüyorsun herhalde.
5- Bu söylediğin benim dediğimi destekler nitelikte. 60 yaşına kadar güçlenip sonra bir kereden düşüşe geçmiyorlar herhalde. Gelişim grafiğinin 40-45'e kadar yükselişte, 45,50-60,65 yaş arası sabit olması muhtemel. 65ten sonra da düşüşe geçiyorlardır.
6- Ben de Dragon'un güçlü olmasını bekliyorum. Sen, sadece gördüklerimi yorumlarım, şeklinde takılınca Dragon hakkındaki görüşünü merak etmiştim.
7- Loki odaya giridiğinde Harald zaten öldürülmemiş miydi ?
Ben Harald'ın şeytanlaştığını düşünmüyorum, şeytanlaşıp Harald'ı öldürenleri Loki'nin öldürdüğünü düşünüyorum.
8- Bu tamamen sizin iddianız. En son ne zaman düello attıklarını nereden biliyorsunuz ? Hadi diyelim ki sizin deiğiniz gibi 1 milyarlık Shanks ve Mihawk kapıştı, 1 milyarlık Shanks 4 milyar odu da, Mihawk 1 milyarlık seviyede kaldı mı ? Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz ?
9- Bence önemsiz değil. Yanında güçlü biri varsa karşıdakinden korkmana gerek yok. Bunu sürekli görüyoruz zaten bizim tayfada. Nami, Dof'tan korkuyordu sonra Sanji gelince, kurtulduk, diyordu. Kaido'dan korkuyor, Luffy gelince kurtulduk...
10- Gücümü sakınmayacağım diyor ama tüm gücüyle saldırmıyor. Sadece Shanks'ın bahsettiği çocuğu, Bir de ben bakayım neymiş bu çocuk, diye test ediyor ki zaten araya önce Newkama sonra Buggy sonra Vista girince diyor ki, Bu çocuğun gücü buymuş demek, herkesi müttefiki yapıyor. Luffy kral haki kullanınca yeniden geliyor ama bu sefer de araya MR1 ve Croco giriyor zaten.
Şu yüz ifadesine bak, bu ciddi mi ?
Luffy yerlerde yuvarlanırken Mihawk ayakta onu bekliyor. Ölürmeye dalan ciddi adam böyle mi yapar?
Luffy saldırı yapmaya hazırlanıyor, Mihawk ona sahte bir gelecek gösteriyor** ve saldırıya hazır bir şekilde Luffy'nin toparlamasını bekliyor.
( **Bu benim düşüncem tabii Luffy zorda kalıp gözlem kullanmış da olabilir. Shanks'ın gözlem katilliğinin ntisi olarak Mihawk'ın ona sahte gelecek gösterdiğini düşünüyorum.)
Tam Luffy saldırıyı savuşturabilecekken kılıcı sallıyor ve gücünü gösteriyor. Luffy buzu yumruklarken sallasa ikiye bölebilirdi Luffy'i tabii ki öldürme amacı gütmediği için bunu yapmadı.
Bunlar ciddi saldırılar mı ? Hadi göster bana Shanks'ın anlattığı potansiyelini, diyor resmen. Abinden uzaklaşıyorsun diyerek de tetiklemeye çalışıyor gücünü. Öldürmek istediğin biriyle böyle mi dövüşürsün?
Buggy'ı anında dilim dilim doğrayabiliyor ama Luffy'e ağır çekimde saldırıyor. Ciddi mi saldırıyor ?
Bugy'in saldrısını karşılaması komik :D. Vista'ya bakmıyor bile
11- Shanks ve Mİhawk'ın isimleri her zaman yan yana geliyor ama onu kabul etmiyorsun. Kafana göre ,sadece kılıç yeteneği, 1 milyarlık shanks, deyip Mİhawk'ın Shanks ile olan kıyasını görmezden geliyorsun.
12-1058' yeniden bak o zaman. Yonko olmakla ilgilenmiyorum diyor Mihawk. Brannew Mihawk ve Shanks'tan bahsediyor aynı anda, onları kıyaslıyor. Kiado'yu yendi diye Luffy'e 3 milyar ödül verdiler Buggy'e Mihawk ve Croco yüznden 3.2 milyon ödül verdiler.
13- Bu nasıl bir tutarsızlıktır ? Mihawk'ın söylediğini yaptıklarından bağımsız şekilde ciddiye alıyorsun da Sengoku'yu önemsemiyorsun. Sengoku mu tam güç dövüşmedi ? Sizi ben idam edeceğim diyor ve hiçbir şey yapamıyor. Bu bence zirve savaşının saçmalıklarından ama senin Mihawk için yaptığını yaptığının beterini Sengoku için de yapman gerekiyor. Sebebini bilmem, yapmıyorsun. Mihawk'ın bu dövüşte bir amacı yok ama Sengoku'nun son derece ciddi olması gerekiyor bu durumda.
1-amiraller için ve akainunun wb ye verdiği tepkiyle yerleşim yerine zarar vermemenin önemi sabod-marrgoıse-marinefordds defalarca vurgulandı ve o dediğin saldırılar donmuş marineford koyuna atıldı genel olarak buda akainunun tam güçte dövüşememesini sağlıyor.
2-akainunun sadece evrak işlerine baktığını söyleyen bi durum yok ve bu seride kimse 2 sene önceki hali ile eşit güçte gelişmeden çıkmıyor kuzan desen depresyonda alkol içiyordu zaten crackere karşı aksiyonu oldu onun dışında kafasında ohara denizciler felan çalkalanıyodu ve uzuv kaybı ile bu durum imkansıza yakın bi hal alıyor.
3-tam aksine rütbesel olarak denizcilerin başı şuan akainu kuzanla 10 gün eşleşse bile galip gelen akainu ve savaş sonu kuzanın canını bağışladı adam ve hikayedeki konumlarına bakarsan akainu daha önemli bi karakter sengoku-akainu, roger-luffy güç seviyeleride bunla orantılı olur.
4-kizaru marcoyla bisüre eşleşti bu onu marco lvl yapmaz wb ilede eşleşti orda ama tam güç aktif savaşmadılar marinefordda ve farkındaysan yeni özelliklerini gördük klon,defans yani adamın hem defansı iyi hemde klon açıyor 2 sene sonrası ile aynı değil yenç güçlü yönleri ortaya çıkıyor bak kuzana fiziksel gücü yüksekmiş mesela onunda hayvan gibi arament hakisi varmış felan akainudada böyle değişimler görücez.
5-seride böyle bişiy net konuşulmadı ama bigmom için dendi 68 yaştan sonra yaşlılık vurgulandı yani 50-65 arası her karakter gelişemez demen hipotez olarak kalır kizaruya bakarsanda çürür adam akainudan yaşlı gelişmiş.
6-beklenti diyebilirim somut bişiy yok karakterini çok severim ben denizcileri ve devrimcileri çok seviyorum genel olarak.
7-jarula güvendiğim için bitık öyle dedim ben ama kuvvetle muhtemel dediğimin çıkıcağına inanıyorum kafasına kılıç girmiş adama güveniyorum 😁
8- mihawk shanks kolunu kaybettiğinden beri shanks ile duello yapmıyor buda shanksın luffyi kurtardığı zamandan sonrasını kapsar oda öncesi oluyor baya ayrıca mihawkın ne kadar geliştiği bilinmezlik zaten ama marinefordda luffye karşı kendini tutmayacağını belirtti adam ben bundan ötürü yonkou lvl demem yani güncel zorodan güçlüdür nekadar güçlüdür 1 tıkda olabilir 5 tıkda olabilir ama başarılarına bakatsam 1 tık üstü derim şuan
9- şöyle düşün ikimiz biyere gittik sen çok güçlüsün patronumsun ben zayıf biriyim baya bi adam benim dibime girdi çok güçlü sen arkada sake içiyosun ben korkmazmıyım bu adamdan aniden beni öldürebilir çünkğ yada şöyle diyim garp mesela arıkovanını bastı ordaki noname korsanlar neden korktu aokjiji ve komutanlar var ? Mesela buyüzden önemsiz yani yada wb gelince korkan denizcileri düşün.
10-saldırırken gücümü sakınmayacağım niye dedi bu adam o zmn ? Bende o kısmı görene kadar ciddi değil diye düşünüyodum ama mihawk kendiyle çelişcek bi adam değil reelistic birisi.
11-isimlerinin eşit geçtiği zaman dilimlerinde shanks yonkou değil isimletinin yanyana geldiği zamanlar eşit geçerler shanks yonkou iken mihawk ile sadece kılıç yeteneği kıyas edilio ve mihawk daha yetenekli diyor.
12-
Luffynin ödülü hükümet tarafından bilerek öyle verildi law-kid-luffy ittifakı kaıdoyu beraber devirmiş gibi olsun diye.

Dostum buggy denen adam evrende boş bi isim değil hapistan luffyle kaçmayı organize etti eski roger ekibi üyesi eski schibukai mihawk ve croconunda etkisi var ama buggyninde o ikisine etkisi var çünkü mihawkın girdiği lonca direk hükümete tehdit bunu sengoku belirtti yani mihawkın ödülünü etkiler bu durum aokiji ödüllerin hükümete karşı oluşturulan tehditten verdiğini belirtti ve mihawk bu ödülü loncadayken aldı loncada hükümete tehdit ödülü saf gücünden gelmıo kısaca.
13-sengoku roger prıme zamanındayken rogerın kendi sözüne göre roger ile baş edebilcek bi adam olarak geçiyor wb de sengoku ile uzun bi geçmişi olduğunu söylüyor garp ile beraber sengokunun tüm denizcilerin başını çektiğini belirtiyor bak bu sözler ne veriyor biliyomusun.

-sengoku roger ile yakın güçte bunu söyleyen roger prıme halinde
-sengoku wb ile rakip olabilcek güçte
-sengoku garpla shikiyi dövebildi nekadar 2v1 de olsa shikiyle eşleşebilir demek oluyor bu en kötü senaryoda
Sonuç:kısacası sengoku için geçen seri içi sözler onu yüksek seviyelere çıkarıyor ztn doğal olarak yaşlı halide güçten düşer ama hasta olmadığı için ve meyve gücüne güvendiği için gücünü garp gibi birazdaha muhafaza edebilir buda yaşlı bile olsa sengokuyu iyi bi sıraya koyuyor.

Sengokunun falsoları ve başarıları:
-luffyi elinden kaçırdı ama orda luffynin açtığı forma karşı bi hata yaptı mr3 ve luffynin iş birliği ile yumruğu luffyi kanatsada başarısız oldu

-karasakal ve ekibi ile eşleşti ve onlara üstün geldi karasakalda deprem güçleri vardı Beyazsakalın bu meyve ile ne yaptığını gördük bu meyve ile eşleşebilmesi sengokunun büyük başarı

Marinefordda sengoku nekadar luffyi kaçırsada genel seri içinde aldığı ifadeler ve karasakala olan savaş başarıları onun yaşlı halini gene iyi bi seviyede görmemizi sağlıyor.

Yüzyılın fıkrası Kk seviyesi Akainu
Fıkra bu kadar değil mi zaten? Kaido ve Big Mom yaşıyorsa fıkra daha da komik olur.

KK seviyesi anca dilimizde; KK seviyesi sayılabilecek güç gösteri görmedik ki zaten şu seride. En KK seviyesi mevzu Shanks'ın savaşı bitirmesi ve Amiral'e elini bile sürmemesi sayılabilir. Beyaz Sakal'ın sinirlenip Aka'yı ezdiği sahne de olabilir belki. KK seviyesi dediğin şey JoyBoy'un hakisi gibi bir şey olması lazım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık