Resim aćılmıyor usta.
Resim aćılmıyor usta.
Tasarımı iyiymiş yalnız. Ama King'den öndeydi gibi bir şey görmedim kral. Daha çok Kaido'nun yancısı olmuş.
İttifak, Big Mom gibi.Tasarımı iyiymiş yalnız. Ama King'den öndeydi gibi bir şey görmedim kral. Daha çok Kaido'nun yancısı olmuş.![]()
Yok öyle bir şey reyiz. Bu bildiğin adamı olmuş.İttifak, Big Mom gibi.
İttifak diyor sbs’de adamı demiyor ya, bu ne Ace nefreti usta? Ace’e artı yazdırmamak için King’e artı yazdırmayı göze almışsın.Yok öyle bir şey reyiz. Bu bildiğin adamı olmuş.
Abi adamın KK olacağını düşünüp adamligini yapmış. BM ile Kaido öyle mi ittifak oldu. Luffy Law Kid öyle mi ittifak oldu?İttifak diyor sbs’de adamı demiyor ya, bu ne Ace nefreti usta? Ace’e artı yazdırmamak için King’e artı yazdırmayı göze almışsın.
Kaido'nun gücünden büyülenmiş herif.Hanafuda çocuklarını Kaido’ya emanet etmiş. Şöyle bir dostluk çıktı ikili arasında @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Kuroro
![]()
Öyle ya da böyle karasakala artı yazdı ace sağolsun.Ace’in yendiği savaş lordu Ulti ve Page One’nın babasıymış. Kaido’nun ortağıymış ve rütbesi King’den üstünmüş. @Alpamis @King @Kuroro @kaizokuou
Ace efsanesi ölse bile devam ediyor.
![]()
Yok be sergen yerine koymuşsun alpayı, memleketteki en uçuk çarlardan biri kendini hagi ile kıyaslıyor ortegadan iyi olduğunu falan düşünüyor, alex'i söylemiyorum bile xDBiraz eşit olabilirmişsin işte daha ne istiyorsun![]()