İttifak diyor sbs’de adamı demiyor ya, bu ne Ace nefreti usta? Ace’e artı yazdırmamak için King’e artı yazdırmayı göze almışsın.Yok öyle bir şey reyiz. Bu bildiğin adamı olmuş.
İttifak diyor sbs’de adamı demiyor ya, bu ne Ace nefreti usta? Ace’e artı yazdırmamak için King’e artı yazdırmayı göze almışsın.Yok öyle bir şey reyiz. Bu bildiğin adamı olmuş.
Abi adamın KK olacağını düşünüp adamligini yapmış. BM ile Kaido öyle mi ittifak oldu. Luffy Law Kid öyle mi ittifak oldu?İttifak diyor sbs’de adamı demiyor ya, bu ne Ace nefreti usta? Ace’e artı yazdırmamak için King’e artı yazdırmayı göze almışsın.
Kaido'nun gücünden büyülenmiş herif.Hanafuda çocuklarını Kaido’ya emanet etmiş. Şöyle bir dostluk çıktı ikili arasında @Fruit Punch Samurai @II. Invictus @Kuroro
![]()
Öyle ya da böyle karasakala artı yazdı ace sağolsun.Ace’in yendiği savaş lordu Ulti ve Page One’nın babasıymış. Kaido’nun ortağıymış ve rütbesi King’den üstünmüş. @Alpamis @King @Kuroro @kaizokuou
Ace efsanesi ölse bile devam ediyor.
![]()
Yok be sergen yerine koymuşsun alpayı, memleketteki en uçuk çarlardan biri kendini hagi ile kıyaslıyor ortegadan iyi olduğunu falan düşünüyor, alex'i söylemiyorum bile xDBiraz eşit olabilirmişsin işte daha ne istiyorsun![]()
Bana biraz mantıksızlıklar var gibi geldi, Sbs 100'de Page One ve Ulti çocukken canavar korsanlarına katılmış gibi duruyordu, en güçlünün hayatta kalması ve Ulti'nin şeytan meyveleri çalması konusu çocuk olduklarını belirtmiş gibiydi ama 4 yıl önce olduysa yetişkinlermiş katıldıklarına baya, meyveleri de babaları getirmiş. Ayrıca Hanafuda'yı öldüren korsanlar olması bana tuhaf geldi çoğu korsan Savaş lorduna karışmaya korkuyorlar diye biliyordum Dünya hükümeti yüzünden ayrıca yenilmiş olsa da hala savaş lordu yapılmış biri. Kaidou ile ilişkisini onu öldüren korsanlar biliyorlar mıydı çünkü bu baya Kaidou'yu düşmanın yapman demek kim bunu ister ki? Ayrıca SBS109'da "is said that he may have been plotting something, but now we won't know." Böyle yazıyordu bu yaşıyor ve gelecekte seride görünecek bir şeyler planlıyor anlamına geliyordu ama ölü çıktı.
anlaşılan kaido dan korkmayanlar var wb nin gösteremediği performans...Bana biraz mantıksızlıklar var gibi geldi, Sbs 100'de Page One ve Ulti çocukken canavar korsanlarına katılmış gibi duruyordu, en güçlünün hayatta kalması ve Ulti'nin şeytan meyveleri çalması konusu çocuk olduklarını belirtmiş gibiydi ama 4 yıl önce olduysa yetişkinlermiş katıldıklarına baya, meyveleri de babaları getirmiş. Ayrıca Hanafuda'yı öldüren korsanlar olması bana tuhaf geldi çoğu korsan Savaş lorduna karışmaya korkuyorlar diye biliyordum Dünya hükümeti yüzünden ayrıca yenilmiş olsa da hala savaş lordu yapılmış biri. Kaidou ile ilişkisini onu öldüren korsanlar biliyorlar mıydı çünkü bu baya Kaidou'yu düşmanın yapman demek kim bunu ister ki? Ayrıca SBS109'da "is said that he may have been plotting something, but now we won't know." Böyle yazıyordu bu yaşıyor ve gelecekte seride görünecek bir şeyler planlıyor anlamına geliyordu ama ölü çıktı.
Izou'nun X-Drake'e kurduğu üstünlüğü, o ile aynı rütbede 16 kişi olduğunu ve Yeni Dünyanın ünlü korsanlarının onunla birlikte çarpışacağını düşünürsek bence Beyazsakal korsanları parçalarmış Canavar Korsanlarını Oden için Wano'ya dalmamaları saçmalık.anlaşılan kaido dan korkmayanlar var wb nin gösteremediği performans...
yani marconun tayfamızdan birine bişey olursa bedelini tüm okyanus öder sözü çok havada kalıyor wb nin zaten imajının düşüren bi olay kardeşim dediğin adama işkence edip öldürdüler ne denebilirki.Izou'nun X-Drake'e kurduğu üstünlüğü, o ile aynı rütbede 16 kişi olduğunu ve Yeni Dünyanın ünlü korsanlarının onunla birlikte çarpışacağını düşünürsek bence Beyazsakal korsanları parçalarmış Canavar Korsanlarını Oden için Wano'ya dalmamaları saçmalık.