Forumda Sabo denilince akla sen ve @artyomdh geliyor. @Tiksav LeeSen buradan nasıl canlı çıktın be yiğidim.
Dragonun sağ kolundan daha azı beklenmezdi zaten.Sen buradan nasıl canlı çıktın be yiğidim.
Hali hazırda Zoro hariç hiçbir karakter Rayleigh kadar güçlü olamayacak ama Sabo-Beckman ikilisinin Law-Kid ikilisinden güçlü olduğu konusuna katılıyorum.Ben iki amirali de küçümsemiyorum. Sabo ve Beckman'in potansiyel olarak Law ve Kid'den daha güçlü olabileceğini söylüyorum. Sabo, Aramaki'den bir tık bile güçsüzse antilik muhabbetinden alabilir. Beckman'de fiziksel güç olarak kaptanına denk deniyordu. Ben ona yeni neslin Rayleighi olarak bakıyorum
Forumda Sabo denilince akla sen ve @artyomdh geliyor. @Tiksav Lee
Hala şu sahnede şunu anlamadım. Yukarıdaki büyük silüet Imu mu yoksa sarışın gorosei Ju Peter mi?Sen buradan nasıl canlı çıktın be yiğidim.
IMU, deve dönüşüp Sabo’nun alevini yiyor, daha sonra tahttan inmiyor. Imu’nun formu dev biçiminde. Diğer bölümlerde Gorosei’nin zoan formlarını göreceğiz zaten emin oluruz.Hala şu sahnede şunu anlamadım. Yukarıdaki büyük silüet Imu mu yoksa sarışın gorosei Ju Peter mi?
Sabo denilince ilk akla gelmek gibi bir niyetim yok zaten. Sodex iyi Sabocudur onun akla gelmesi normalForumda Sabo denilince akla sen ve @artyomdh geliyor. @Tiksav Lee
Zoro o seviyeye çıkacaksa o seviye rakipleri olmalı sadece Mihawkla mı dövüşecek top tier denilebilecek isimler arasında?Hali hazırda Zoro hariç hiçbir karakter Rayleigh kadar güçlü olamayacak ama Sabo-Beckman ikilisinin Law-Kid ikilisinden güçlü olduğu konusuna katılıyorum.
Seri sonu Sabo amiral indirecek zaten.
Gandhi'miz var dayı. Yetmez mi ?Zoro o seviyeye çıkacaksa o seviye rakipleri olmalı sadece Mihawkla mı dövüşecek top tier denilebilecek isimler arasında?