Mümkün değil.Sabo ve Beckman, Fuji ve Aramaki'yi alabilir bence
Beckman diğer sağ kollar gibi değil Rayleigh gibi bence.Mümkün değil.
Sabo daha yeni Gorosei”nin birinden darbe aldı ve zar zor hayatta kaldı. Kendi zirvesinde değil daha, bir iki zorlu dövüşe girmesi lazım.Haklının acelesi yok.
5 Gorosei bak izle nasıl Tanrı Nika'ya tövbe çektiriyor. Sabo napsın 5 tane top tiera karşı.. bir de Im'de kovaladı bunu.Sabo daha yeni Gorosei”nin birinden darbe aldı ve zar zor hayatta kaldı. Kendi zirvesinde değil daha, bir iki zorlu dövüşe girmesi lazım.
Mevzu dayak yemesi değil tek darbede ölümcül hasar alması. Luffy tek darbede o kıvama gelmez bence ama bakalım.5 Gorosei bak izle nasıl Tanrı Nika'ya tövbe çektiriyor. Sabo napsın 5 tane top tiera karşı.. bir de Im'de kovaladı bunu.
Nika vs 5 Gorosei spoiler;
Benim Beckman'dan öyle bir beklentim yok. Sabo güçlü, potansiyeli yüksek ama amiral alabileceğine dair bir şey görmedik. Hadi Aramaki neyse de Fuji fazla küçümseniyor.Beckman diğer sağ kollar gibi değil Rayleigh gibi bence.
Sabo'ya gelirsek adam Ateş İmparatoru oldu
Gorosei'lerin seviyeleri de belirsiz şimdi oradan çok yürünmez bence. Oda'nın burada Sabo'ya Ateş İmparatoru ünvanı vermesi önemli. Buggy gibi eğlence karakteri de değil Sabo şişirme ünvan, şöhret vermez OdaMevzu dayak yemesi değil tek darbede ölümcül hasar alması. Luffy tek darbede o kıvama gelmez bence ama bakalım.
Ben iki amirali de küçümsemiyorum. Sabo ve Beckman'in potansiyel olarak Law ve Kid'den daha güçlü olabileceğini söylüyorum. Sabo, Aramaki'den bir tık bile güçsüzse antilik muhabbetinden alabilir. Beckman'de fiziksel güç olarak kaptanına denk deniyordu. Ben ona yeni neslin Rayleighi olarak bakıyorumBenim Beckman'dan öyle bir beklentim yok. Sabo güçlü, potansiyeli yüksek ama amiral alabileceğine dair bir şey görmedik. Hadi Aramaki neyse de Fuji fazla küçümseniyor.